Archívum: 2010. október 16.

Talált kiscica gazdát keres!

2010. október 16., szombat

Ő kiscicaságát a tizenhetedik kerületben találtam, körülbelül 2-3 hónapos lehet és fiú. Az elején elég rosszul volt, mert csontsovány volt és ment a hasa is. Azóta elvittük állatorvoshoz és az antibiotikum meg az étrendkiegészítők hatására szépen meggyógyult. Hátsó tappancsai is szőrösödnek már vissza.
Szerető gazdit keresünk neki, nálunk nem maradhat mert már sok cicánk van.
Gyönyörű sötétbarna szőre és zöld szemei vannak. Nagyon játékos, folyamatosan dorombol és szépen fejlődik!

Elérhetőségeink:
Mobil: 06(30)9253359
Mobil 2. : 06(30)5232720
Otthoni: 06(1)2566695

pécsi cica

2010. október 16., szombat

Pécsen, a Kereskedők Házánál találtuk ezt a 6-7 hónapos fiú cicát 2010.október 14-én. Piros nyakörve is van, várja a régi vagy új gazdiját.

Érdeklődni lehet az
annamarye(kukac)hotmail(pont)com címen.

S.O.S.! Be akarják záratni a budaörsi menhelyet!

2010. október 16., szombat

2009 telén Hamburger Tamástól Egyesületünk feljelentése miatt a rendőrség elkobozta a képen látható megkínzott lovat a Virág tanya közeléből. Az ügy jelenleg a budaörsi ügyészségen van vádemelésen állatkínzás bűncselekmény gyanújával. Ezért Hamburger Tamás ellenünk rágalom hadjáratot indított. Azt terjeszti a menhelyről, hogy kísérletekre küldjük ki Németországba a kutyákat, amelyekért sok pénzt kap a menhely. Mindez hazugság és nem fedi a valóságot. Feljelentette a menhelyet Hamburger Tamás mindenféle hatóságnál, melynek következtében fokozott ellenőrzéseket kapunk, ezért a kutyák létszámát két héten belül 80 db-ra kell redukálni. Hamburger Tamás kijelentette, hogy addig nem nyugszik, míg a menhelyet be nem záratja.

Kérünk minden állatszerető embert és állatvédő szervezetet, hogy akár ideiglenesen is segítsenek a kutyák megmentésében. 2001 óta minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több kutyát és macskát menthessünk meg. Évente több mint 800 kutyát adunk örökbe. A kistérségből, a gyepmesterek által befogott kutyák is a menhelyünkön landolnak. A menhely bezárása megpecsételné ezeknek az állatoknak a sorsát. A hatóságok rövid időn belül elrendelhetik a menhelyen élő kutyák elaltatását.

A Menhely Vezetősége

A menhely honlapja

SEGÍTENI AKARÓKNAK

2010. október 16., szombat

MINDENKINEK ÜZENEM!!!!!

a DEVECSERI ÖNKORMÁNYZATTÓL BEKEMÉNYÍTETT EGY NŐ, SZINTE LEFOGLALT TEGNAP REGGELRE MINDEN ADOMÁNYT, MINDENT, ÉS NEM AKARJA KIADNI, MIVEL NINCS TÉTELESEN SEM FELSOROLVA, ILL. AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁNAK TEKINTI. ÉN VOLTAM LENT KEDDEN, UTÓLAG FELÍROM ÉS KÜLDÖM MARIANNAK A PAPÍRT, TÉTELESEN FELSOROLVA AZ ITOLSÓ BUGYIIG MINDENT, NEM LEHET, HOGY AZ ÖNKORMÁNYZAT LENYÚLJON BÁRMIT IS. AKI MEGY, 2 PÉLDÁNYOS PAPÍRON, ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY ELLENÉBEN SZÁLLÍTSON MINDENT, MERT AZ ÁLLATOK SÍNYLIK MEG!!!!!! KAJA EGYÉBKÉNT VAN, NAGY SEGÍTSÉG MÁR NEM KELL MOSTANÁBAN, GYÓGYSZEREK IS VANNAK, BESZÉLJETEK MARIANNAL, MIELŐTT MENTEK, MERT MÁR NEM TUDJA HOVÁ TENNI AZ ADOMÁNYOKAT, RÁADÁSUL AZ ÖNKORMÁNYZAT IS BASZAKODIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(EZT TEGNAP A TÁRSAMTÓL HALLOTTAM, AKI TEGNAP IS BESZÉLT MARIANNAL)

BARTÓK BOGI VAGYOK ÉS ENGEM IS HÍVHATTOK INFÓÉRT, CSAK EZT KÜLDJÉTEK KÖRBE!!!!

AMIT IGAZÁN ODA SZÁNTOK, AZT SZERINTEM MÁSHOGY KELL MEGOLDANI, PL. AZOKRA A TELEPEKRE ELVINNI, MEG MENHELYEKRE, AHOVÁ KERÜLTEK SÉRÜLT ÁLLATOK!