Archívum: 2010. szeptember 28.

Cicák

2010. szeptember 28., kedd

2010.Aug.11.-én talált gyönyörű kiscicák szerető gazdit keresnek.
Körülbelül 3hónaposak lehetnek. Egy fehér alapon fekete foltos vagány,
bátor kisfiú és két kislány. Az egyik kislány krémes teknőc-fehér tarka, a
másik fehér alapon cirmos teknőc színű. Mindegyikőjük barátságos,
dorombolós és szobatiszta! Átestek féreghajtáson és bolha-kullancs elleni
kezelésen.
Csakis felelősségteljes, gondoskodó gazdik jelentkezését várjuk!

Elérhetőségeim:
0670/7052951
sakura(kukac)gportal(pont)hu
Budapest XVIII.ker(Pestszentimre)


Félperzsa és házi kiscicák Mezőtúron!

2010. szeptember 28., kedd

5 félperzsa kiscica és 15 kis mindenféle színű, játékos, édes kiscica vár gazdikra Mezőtúron. Szállításban is segítünk!

A félperzsák már vihetőek, a másik két alom közül az egyik pár napja születtek (azért képet küldök), a másik alom 2-3 hét múlva vihető.
Mezőtúron vannak a cicák, de Szolnok megyében nővérem elviszi kocsival őket, valamint Debrecenbe tudjuk őket szállítani is!

Elérhetőség:
06 30 / 575 8184
toro.vanda.olga(kukac)gmail(pont)com


http://indafoto.hu/habcica/szorpamacsok

2010. szeptember 28., kedd


FIV pozitív macskák gazdáinak honlapja

FIV-es macskával élsz együtt, évek óta barkácsolod?
Mondd el, milyen tapasztalataid vannak, hogyan vagytok most éppen, gyűjtsük össze, milyen kezelési módszerek vannak. Találkoztál olyan terápiával, aminek jelentős, pozitív hatása volt? Kérlek, oszd meg velünk, segíts a többi cicának! Vajon hányan vagyunk?

Kérdéseid vanak?
Nekem van, rengeteg. Gyere fórumozni, tedd fel a saját kérdéseid és keressünk rá választ!

Válaszaid vannak?
Várunk, ha tanácsot tudsz adni, ha ki tudod egészíteni, amit olvastál vagy újat tudsz mondani. Állatorvos vagy, állatorvos leszel? Hurrá! Írj, segíts, gyógyíts kérlek!

Szeretnél tenni valamit?
Szeretnéd, hogy javuljon a FIV megítélésének, gyógyításának itthoni helyzete? Találjuk ki, hogyan lépjünk előre! Nagy segítség lenne, ha angol leírásokat tudnál fordítani, vagy be tudnál kapcsolódni olyan külföldi csoportok vérkeringésébe, amiket FIV-es macskák gazdái hoztak létre.

Kérlek segíts!

Kérlek, jutasd el a www.fivpozitiv.hu honlap címét azoknak a gazdáknak, akiknek FIV-es macskája van/volt és szívesen megosztanák másokkal a tapasztalaitaikat!

FIV pozitív macskák gazdáinak honlapja

www.fivpozitiv.hu

Segítségkérés!

2010. szeptember 28., kedd

Magánszemélyként lehetőségeinkhez képest próbálunk segíteni bajba jutott cicáknak, nemre, korra, állapotra való tekintet nélkül.
Jelenleg nehéz időszakot élünk, nagyon sok mentett cicáról kell gondoskodnunk, akik közül vannak aki orvosi ellátásra, speciális táplálásra szorulnának. Sajnos mostanra teljesen kifogytunk a száraztápból és alomból, a cicák napi gondozásához szükséges alapvető dolgokból. Bármilyen kis összegű segítségért nagyon hálásak lennénk, ha a bizalom úgy nagyobb, akkor tárgyi adomány formájában is érkező segítségnek is nagyon örülnénk. Cicáink nem nagy igényűek, a legszerényebb minőségű tápot is szívesen fogyasztják és az olcsó alom ellen sincs kifogásuk. 🙂

Ha valaki segíteni szeretne nekik, elérhetőségeink:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

illetve kérésre szívesen adunk bankszámlaszámot.
Köszönjük szépen a cicák nevében!
Gazdikat is várunk

Gazdit keres Csülkös-Mákos MURCI!

2010. szeptember 28., kedd

Murci 1,5 év körüli ivartalanítás előtt álló nőstény cica. Elütötték, ki tudja meddig feküdt az út szélén törött lábbal, amíg egy jóérzésű ember végre rátalált és állatorvoshoz vitte. Murci lábát sikerült megmenteni, de olyan súlyosan sérült, hogy még nem lehet tudni, sántítani fog-e élete hátralévő részében.
Murci teljesen szobatiszta, dorombolós, tisztelettudó cicalány. Olyan otthont keresünk számára, ahol biztonságban és szeretetben élhet.
A kötés már lekerült a lábáról, most ideiglenes befogadójánál lábadozik.

Érdeklődni: 0630 331 08 38
lazsofi(kukac)gmail(pont)com


Talált kiscica segítséget kér

2010. szeptember 28., kedd

Gazdára talált

Tia!
Én egy rendkívül kedves, dorombolós körülbelül két hónapos, egészséges cicalány vagyok, aki szerető gazdiját keresi! Egyenlőre a Lucky nevet kaptam, amihez remélem hű maradok. A két és négylábú társaimért rajongok! Lehet az fiatal, idősebb, pici de még óriás is! Nyúzhatnak, dobálhatnak, emelgethetnek én még akkor is dorombolok, ha ezt szerető kezek teszik! Szeretek szaladgálni de leginkább ölben pihenni és közben masszírozni, no meg annyit enni amitől hatalmas lesz a pocakom!
Éhesen és elhagyatottan kértem segítséget az utcán és nagyon panaszosan sírtam, ezért befogadtak, de a mostani gazdijaimnál sajnos nem maradhatok, mert már sok cicájuk van. Annak aki befogad, ígérem szerető kiscicája leszek amíg csak élek!
Ha úgy érzed rám találtál, keresd az ideiglenes gazdimat, aki Pest megyén belül bárhova elvisz engem Hozzád!

Cicák gazdát keresnek

2010. szeptember 28., kedd

Egy hete szemtanúk szerint kiraktak egy alom kiscicát egy autóból, mi kettőt megtaláltunk. Sajnos csak a garázsban tudjuk őket biztonságban elhelyezni, mert 12 vadászkutyánk van. Az utcánkban már mindenkit végigkérdeztünk, hogy be tudnák-e őket fogadni. Mindenki nagyon szereti a cicákat, de annyi egyikükben sincs hogy legalább az egyiket befogadja. Az egyik kisfiú, fekete, vörös csíkokkal, ő nagyon játékos. A másik, kislány, szürke cirmos, ő nagyon bújós dorombolós.
Elérhetőségeim:

Tel.:06/30 5062708
e-mail: wmar(kukac)freemail(pont)hu