Archívum: 2010. szeptember 01.

Bendegúz SOS gazdát keres

2010. szeptember 01., szerda

Bendegúz egy utcáról mentett leukózisos cica, aki SOS helyet keres, akár átmenetileg is. Költözés, új lakásban már van másik macska, oda nem mehet, nincs helye…

2,5 éves, ivartalanított kandúr, extra kedves kiszerelésben,  Bp.-en, a X. kerületben lakik. Jelenleg a nyirokcsomói vannak megduzzadva, egyébként teljesen tünetmentes.

E-mail: tamara.kru(kukac)v(pont)com
Tel.: 06/30/773-1033

Eredeti hirdetés szövege:
Bendegúz egy lakótelepről mentett hálás kandúr.
Amikor rátaláltunk egyik szeme súlyosan el volt fekélyesedve. A harmadik szemhéja 3 hétig volt felvarrva mire nagyjából rendbe jött, de egy kis szürke homály továbbra is megmaradt.
Sajnos leukózis tesztje pozitív lett, ami igen csak megnehezíti az örökbe adását, így csak zárt lakásba kerülhet egyedüli cicának, ahol nincs lehetősége másik cicával való találkozásra.  Egyébként borzasztóan kedves, bújós, dorombolós, dagasztós cica, akit kutya mellé is ajánlunk.
Egyáltalán nem félős, új helyzetekben remekül feltalálja magát.
Szeret enni, labdázni, egy-egy kiadós simitől valóságos extázisba esik : ) minden megvan benne ami egy jó cicában kell hogy legyen. És igazán megérdemel egy jó gazdit, aki élete végéig gondoskodik róla.  Örökbefogadási szerződéssel vihető el.
Bendegúz

Bendegúz Bendegúz

Gazdikereső cicák SOS

2010. szeptember 01., szerda

Három felnőtt cica, köztük egy szoptatós, három egyhetes kölykével, és kettő 4-5 hónapos cica S.O.S. gazdira vagy átmeneti befogadóra vár! Jelenleg Ózdon élnek. Kedd délutánig van idejük, utána kiteszik őket a semmi közepén, ha nem találunk megoldást nekik, külföldi munka miatt…A képek régebbiek, a kölykök valamennyit nőttek, egyikük elkerült, a három legkisebbről pedig nincsen fotó. Jelenleg Ózdon élnek. Egészségesek, szépek. A két felnőtt és a két kölyök mehetne négy különböző helyre (ehhez keresünk négy jó embert), és bízva a csodában hiszem: valaki otthont nyújt az anyacicának is három icipici kölykével.

Érd.: gazda : 0620/330-9816,
illetve pártfogójuknál:
dikuszka(kukac)gmail(pont)com,
0670/597-8277
S.O.S.!!!

Augusztus utolsó napjáig van idejük, pedig ők még nagyon szeretnének élni, biztonságban, gondoskodásban. Ha kikerülnek a „vadonba”, azt nem élik túl…

Cicahirdetés

2010. szeptember 01., szerda

Zara 4 éves, kedves, beszédes ivartalanított cicalány. Olyan gazdit keres, aki ismeri és szereti a sziámi cicák természetét. Ahol végleges, szerető otthon, felelős gondoskodás várja. Szobacicának adjuk, szerződéssel, orvosi költségek részleges térítésével.

Érdeklődni:
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

Elveszett két cica wekerlén

2010. szeptember 01., szerda

Augusztus 22.én elveszett két vörös színű kandúr cica a XIX ker. Rákos utcából (Wekerle telep).
Négy éves kis gazdája várja vissza őket!

Aki látja hívjon az alábbi számon:
06-20-448-4799 vagy
frontway(kukac)citromail(pont)hu


Gazdit keres

2010. szeptember 01., szerda

Ez a cica egy Budakeszi nyaraló övezetben lakik. Egy kedves hölgy eteti aki, a hideg beálltával visszatér otthonába. Ám a cica sorsát nagyon a szívén viseli. Hívott hozzá állatorvos, ivartalanítják és ez után szeretné örökbe adni egy igazán megbízható, felelős gazdinak. Nagyon kedves ám óvatos cica. Remélem sikerül találni neki egy szerető gazdit.
A cica mindenevő 🙂
Ha valakit érdekel akkor jelentkezzen, mert lassan itt a tél és nem tudjuk mi lesz a sorsa.

06702498733