Archívum: 2010. július 21.

Talált, helyes kiscicák sürgősen biztonságos helyet keresnek!

2010. július 21., szerda

Két cserfes, prüttyögő hangot kiadó, talált, mentett macskanő keres ideiglenes helyet vagy gazdát, külön-külön is! Sürgős lenne, mivel a mostani „szállásukon” kellemetlen perceket szerez nekik egy naaagy mamlasz kölyökkutya, és a ház úrnője, Zsuzsi a 18 éves harcos sziámi cica! Költségeket (oltás, kaja, ivartalanítás…) vállalom!!! Aki segíteni tudna biztonságos elhelyezésükben, kérem jelentkezzen!

Köszönettel:
asztaloslili(kukac)gmail(pont)com



Gazdit keresünk

2010. július 21., szerda

Füles 1-2 év körüli kan, gyönyörű trikolor beagle. Nagyon nyugodt, barátságos, jótermészetű, tanulékony kutya. NAGYON JÓL JÁR VELE, AKI BEFOGADJA!

Ökorégió Alapítvány a Fenntartható Fejlődésért
8799 Dötk, Fő út 39. (Zala megye északi része, Zalaszentgróttól 8 km-re)
Tel/fax: 83/376-178
E-mail: okoregio(kukac)t-online(pont)hu

06-30-916-4524
06-30-273-3591


SZÖRPI KUTYUS

2010. július 21., szerda

SZIASZTOK

sajnálattal tudatom mindenkivel hogy a családomban elveszett egy máltai selyem
kiskutya SZÖRPÖGŐ DÖMÖTÖR
07.19.-én veszett el Hévizgyörkön ,amikor is nagy vihar volt, azóta keressük mindenfelé, /sajnos nagyon fél a vihartol/ nyakkendös nyakörv van rajta, de mivel éppen kimosták, a kis fém telefonszámtartót még nem tették vissza !
a kiskutya nagyon öntörvényű, nem tudtuk 100 %-an” bezárni”,saját kis kutyaajtója van a kertbe ,de eddig 10 év alatt nem volt gond !!
mivel magától nem megy el az a sejtésünk hogy kint érte a vihar és valaki befogta,mert senki nem látta a faluból és szőrén-szálán eltűnt
esetleg ha valaki hall valamit értesítsen !!!!!!

köszönettel,kovács marcsi /Fauna A
TEL: 20/ 381 51 11
20/ 381 51 51

Spnacimix kölyök gazdit keres

2010. július 21., szerda

Ma Vecsésen egy nem teljesen 100-as nő az utcán a kezünkbe nyomott egy kb. 8 hetes, spániel keveréknek látszó, kb. 8 hetes kislány kutyát.
A kiskutya hamarosan kap oltásokat és féreghajtót, chipet, de elhelyezése gondot okoz, mert az ideiglenes befogadónál – ahol jobb híján most ottmaradt – sajnos a nagyobb kutya bántja és nem lehet elszeparálni őket egymástól. Így veszélyes őket együtt magukra hagyni, ami olykor elkerülhetetlen, azaz sürgősen új ideigelenst és természetesen végleges gazdit is keres. Szükség esetén kaját adunk vele, orvosi ellátását is vállaljuk, valamint a gazdikeresést.

A kiskutya egyébként nagyon kedves, élénk, barátságos, jó kondiban van. Örökbefogadási szerződés ellenében elvihető.
Érdeklődni lehet:
kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com vagy
20/582-63-84



Ideiglenes vagy végleges gazdit kereső cicák – SOS!!!

2010. július 21., szerda

2010. július 10-én az idősek otthonának kertjébe dobták be a két kiscicát. Az egyik fiú, a másik lány. Elneveztem őket Jázminnak és Jácintnak. Aki dobta őket biztosra ment, jó messzire hajította szerencsétleneket, csurom vér volt az orruk, mert alaposan megütötték magukat. A szemük csúnyán be van gyulladva, az egyik kicsi szinte már megvakult.
Az otthon kertjében élő macskák macskanáthásak, hasmenésesek, próbáljuk kezelni őket, félő, hogy a kiscicák megfertőződnek az állományban található kórokozókkal, vagy egyenesen ők fertőzik meg az eleve legyengült régebbi macskákat.
Aki bedobta őket, nagyon rosszul tette, mert egyrészt mindent megteszünk, hogy a meglévő macskáknak segítsünk, kikezeljük, ivartalaníttassuk őket (ketten vagyunk macskabarátok aktívan és 3 ember szereti őket, a többiek vagy közömbösek, vagy egyenesen utálják a macskákat), másrészt már elhangzott az a butaság, hogy a macskanátha veszélyes az emberekre, a macskákat el kell távolítani. Az intézményvezetővel sikerült megállapodni, hogy ha teszünk a szaporodás ellen, a már meglévő macskák hatan maradhatnak. A két jól láthatóan beteg kismacska bármikor kiverheti a biztosítékot és akkor a jól bevált recept szerint befogják és eltüntetik az eddig megtűrt szerencsétleneket is és akkor az összes munkánk, energiánk kárba vész…
Most nyertünk időt, mert megígértük, hogy rövid időn belül eltávolítjuk a kiscicákat. Mivel az otthon alapvetően mégiscsak a munkahelyünk, nem tudunk eleget foglalkozni a cicákkal, mert már így is volt probléma emiatt, mindet hazavinni pedig nem tudjuk, így is sok macskánk van otthon is.

Éva elérhetősége: 06/20 465-1470


Fekete kb 5-6 éves nőstény cicának keresek gazdit vagy befogadót

2010. július 21., szerda

Kedves, szeretetre vágyó cica, de nincs otthona. Kiscicái születtek tavasszal amik elpusztultak, valószínűleg, mert a cica rohadó cicikkel került elő. Meggyógyíttattam, de sajnos ismét kiscicái lesznek.
Nekem több befogadott cicám van de ezt már nem tudom vállalni anyagi okok ill. közelgő költözés miatt.
Aki tud segítsen, hogy a cica egy szerető gazdira, otthonra találjon. NAGYON SÜRGŐS.

PAPP ANNA
BUDAÖRS
0630 6967436


Puding gazdit keres SOS!!!

2010. július 21., szerda

2 hete találtunk Balatonon az ereszcsatornában egy gyönyörű kiscicát. Nem hagyhattuk ott hazahoztuk, de sajnos nálunk nem maradhat. Azóta is próbálunk gazdit találni neki, de nem megy. Sajnos előbb utóbb kénytelenek leszünk menhelyre beadni, (most hétvégén elutazunk és nincs senki akire rábizhatnánk) de azt nagyon nem szeretnénk.
Most már kb. 8 hetes kislány. Teljesen egészséges (volt orvosnál is), első féreghajtót megkapta, oltásokat meg nem. Szobatiszta !! Természetesen ingyen adnám, csak találjunk egy jó gazdit neki. Emellett meg azt is vállalom, hogy amint lehet (kb fél-egy éven belül) ivartalanítom. Ja igen, és meg jár melle egy kaparófa is a játékaival.

kuruczg(kukac)gmail(pont)com
70/318-4900


Elveszett egy sziámi cicám Nagykállóban

2010. július 21., szerda

Megtalálták

Vasárnap este óta nem jött elő 7 éves, ivartalanított sziámi kandúr cicám Nagykállóban, az Internátus u. 5. szám alól veszett el.
Mivel még csak másfél hónapja lakunk itt, nagyon aggódom érte. Barna szövet nyakörv van rajta, bilétával, amiben telefonszámom is megtalálható. Műtve volt, húgyköves, speciális, drága tápot kell ennie. Bal lapockájánál chip is van!
A műtét miatt minden külső, kandúrra utaló jel el lett távolítva, inkább kislánynak nézhetik ez alapján.

Kérlek, bármilyen esetben hívjatok, a bizonytalanság a legrosszabb. Ha baja esett, azt is szeretném tudni! Köszönöm szépen!
Jutalom jár a nyomravezetőnek!!!