Archívum: 2010. június 02.

Cica SOS gazdit keres

2010. június 02., szerda

Most kb. 10 napos kislány cica, fekete, félperzsa vagy valamilyen kínai fajta, (az állat orvos mondta), kb 3 hét múlva örökbe fogadható. Addig vállaljuk az ellátását.
A bal kis szemecskéje kötőhártya gyulladásos lett, most voltunk az orvosnál, kapott rá kenőcsöt, rendbe fog jönni.


További képek

Segítséget kérek

2010. június 02., szerda

Segítséget kérek, mert tőlem is azt kértek, de én már nem tudom, mit tehetnék.
Egy környékbeli polgármester keresett meg telefonon a napokban, hogy a főutcán ül egy magányos kutya, fél és riadt, és csak ázik,ázik,ázik…
Szomorú szemekkel néz a világba, és várja, hogy valaki segítsen rajta.
Én holnap (06.03.) kimegyek hozzá, de egyszerűen még csak fogalmam sincs, hogy hova tegyem. Nálam már tényleg több, mint teltház, de nem megy ki a fejemből a kutya, aki csak ott ül egyedül, végtelenül szomorúan, várva a csodára, ami nem érkezik… Barna, közepes testű kutyusról van szó, Ózd melletti településen.

Ha tudnál segíteni, ha bármi ötleted van, kérlek, hívj vagy írj:
0670/597-8277,
dikuszka(kukac)gmail(pont)com
Köszönöm, a kutyus nevében is: Ildikó

MAKARÓNI GAZDÁT KERES!

2010. június 02., szerda

Gazdára talált

2010. május végén, a nagy vihar után találtuk Budapesten, a XII. kerületben ezt a gyönyörűséges 4-5 hetes cirmos-fehér fiúcicát. Még néhány napig szoptatni kellene (ill. ameddig el nem fogy a tápszere), de már kezd áttérni a darabos ételekre. Nagyon kedves, játékos, eleven, az állatorvos szerint is makkegészséges. Féreghajtva volt, de oltása még nincs, mivel nagyon kicsi. Kisgyerekekkel és kutyákkal remekül kijön, a szobatisztaság alapjait is elsajátította.