Archívum: 2010. április 13.

Kutya gazdit keres

2010. április 13., kedd

Fajta: keverék
Nem: kan
Bunda: barna, bézs
Kor: 8 hónap – 2 év?

Április 3-án, vasárnap találtuk a Debrecen Plaza körül nyakörv nélkül szaladgálva. Korábban a Bethlen utca közelében is láttuk.

Nagyon kedves kutya. Tökéletesen megy pórázon és szófogadó. Bolhátlanítottuk, megtisztítottuk és lenyírtuk a szőrét, láthatólag tökéletes egészségnek örvend. Az egyik képen nyírás után látható.
Keresünk valakit, aki be tudná fogadni, vagy akár az eredeti gazdáját. Sajnos sokáig nem viselhetjük a gondját, mert egyetemi hallgatók vagyunk.

Telefon: (06)-303 548 378 (feltehetőleg angol nyelven…)
Mail: lolo_kf85(kukac)hotmail(pont)com


Breed: Probably mixed?
Gender: male
Fur: brown, beige
Age: 8 months – 2 years?
Found him outside Debrecen Plaza, on Saturday 3rd of April walking around on the street without collar. Also spotted before near Bethlen utca.

Very gentle, nice dog. Walks perfectly in a leash and is easily trained. He has been de-flead, cleaned and cut and seems to be in perfect health. I attached some pictures of him after the „haircut also.
We are looking for someone who can adopt him or even his original owners if they can be found. Unfortunately we are students and cant take care of him for much longer.

ELVESZETT Mirci

2010. április 13., kedd

A Cica 5 éve él velünk Maglódon, kertes házban.
Május 6-án lenne 7 éves.
03.29-én este még megvolt, de reggelre eltűnt, nem jött haza. Átfésültük már kutyánkkal érte a környéket , kérdezősködtünk ,de senki nem látta. Soha nem csinált még ilyet. Soha nem ment el messzire. Nem túl forgalmas a hely ahol lakunk. A szomszédok pedig állatszerető emberek.
Mircike szürke félperzsa cica, egészséges, minden oltása megvan, ivartalanított kislány.
Nem értjük, hogy mi történt vele…
Kiragasztgattuk a környéken az elveszett cica plakátját buszmegállókba ,állatorvosokhoz, kozmetikushoz, városközpontba, állateledeleshez, minden elképzelhető helyre, de sajnos semmi hír.
Fölhívtuk a környéken levő állatmenhelyeket is, de egyelőre semmi.
Bármilyen nyomravezetésnek, segítségnek nagyon örülünk!
Hálás köszönettel!

szabo.eniko(kukac)groby(pont)hu
06 30 935 7589


Fred

2010. április 13., kedd

Kedves, kissé összezavarodott, 12 éves, közepes termetű kanocska. Gazdája meghalt és természetesen nem volt, aki elvállalja öregségére szegénykét. Korához képest fiatalos a mozgása, kedves, szeretetre méltó öregúr. SOS gazdit vagy ideiglenes befogadót keres!

Elérhetőség: Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete
www.budaorsiallatmenhely.hu
70/ 360 34 69
70/ 601 67 01


Barát

2010. április 13., kedd

Nagyon fél, remeg, elbújik, retteg az emberektől, de nem kapkod, nem morog, csak iszonyatosan fél és megpróbál láthatatlanná válni. Nem tudjuk, honnan került a gyepire és azt sem, mi történhetett, amitől így megtört ez a nagy, erős, bár jelenleg kissé soványka, németjuhász keverék kan. 2010.04.06-án került be a gyepire. SOS gazdi vagy ideiglenes befogadó kellene neki, akitől egy kis bátorítást kap. Más kutyákkal egyelőre nem próbáltuk.

Elérhetőség: Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete
www.budaorsiallatmenhely.hu
70/ 360 34 69
70/ 601 67 01


Új gazdára váró fehér kandúr

2010. április 13., kedd

2 év körüli, kinti benti cica. Kutyákkal jól megfér, macskák között válogat. Az emberekkel barátságos. Jelenlegi helyén sajnos nem jön ki az ottani macskákkal, ezért keresnek neki új otthont. A cica jelenleg Tatabányán van, de 150-200km-es körzetben bárhova elviszik.

Érdeklődni a
20-420-4507-es számon, vagy a
veronika0707(kukac)gmail(pont)com címen lehet.