Archívum: 2010. január 22.

Elveszett cicát keresünk!

2010. január 22., péntek

A 2010. január 16-i hétvége óta nem jött haza a kertünkben (XIX. kerület, Wekerletelep, Kós Károly tér 5.) szabadon tartott Pici nevű cicánk.

Pici 4,5 éves kandúr, vörös-fehér szőrű, nagyon barátságos és okos. Nincs nyakörve, viszont feltűnő lehet, hogy a bal fülét sokszor vakarja vagy a fejét rázza, mert viszket a füle.

Kérjük, hogy ha látta, megtalálta vagy tud róla valamit, értesítsen bennünket a
06-20-969 1858-as telefonszámon vagy a
kiralyjudit36(kukac)gmail(pont)com címen.

Nagyon hiányzik és várjuk haza!

Fekete tünemény cicalány átmeneti befogadó gazdit keres

2010. január 22., péntek

Nemsokára 1-2 évre külföldre költözöm (többek között egy burmai buddhista kolostorban fogok meditálni), ahová nem tudom magammal vinni fiatal nőstény cicámat. Falatka egy gyönyörű 2 éves, ivartalanított lány cicus: izmos, kecses, elegáns, fekete párducos, az egyiptomi macskákra hasonlít, óriási sárga szeme van és selymes, fényes koromfekete bundája egy pici fehér szépségfolttal a pociján. Nagyon kedves, gyengéd, bújós, dorombolós cica, bár kezdetben kicsit félénk. Okos, játékos és mozgékony macsek. Eddig lakásban lakott, de alkalmanként le tudott járni pár órára egy belső kertbe, amit nagyon szeretett. Csak szobában alvós és almos macska lehetne, akit tavasztól őszig fokozatosan akár kertbe is lehetne szoktatni. Falatka tanulékony, nagyon könnyen alkalmazkodik az új körülményekhez, viszont igényli az emberek társaságát. Hosszabb elutazás esetén jobban érzi magát macskabarát ismerősöknél, mint egyedül a lakásban. Minden benti és kinti macskának szükséges és ajánlott oltása megvan, féregtelenített és microchippel van ellátva. Szerető átmeneti vagy végleges befogadó gazdit keresek számára. Nagyon szeretném visszafogadni, amikor hazajövök, és természetesen kész vagyok fedezni az ellátás költségét. Mivel ez hosszú idő, elfogadnám azonban azt is, ha ő már az új gazdijánál szeretne maradni. A gazdi keresés nagyon SÜRGŐS, mivel az eddigi átmeneti gazdi jelölt magánéleti változások miatt mégsem tudja vállalni és 1 HÉT MÚLVA már nem lesz helye a cicának.

Az elérhetőségeim, ahol érdeklődni lehet:
telefonon 70 593 1361-es vagy a
szizsofi(kukac)gmail(pont)com email-címen.

Képek ezen a linken találhatóak:
http://picasaweb.google.com/falatka.cica/Falatka#


Cica elveszett!

2010. január 22., péntek

Vasárnap reggelre Dunakeszi-Gyártelep állomáshoz közeléből eltűnt a cicám és azóta 1000-el böngészem a netet hátha van valami hír róla.
Eddig még sosem csinált ilyet és ez elég rémisztő, mert 2 cicám van és a kislány cicám egyszer már eltűnt, vagyis azt hittük elkóborolt, de kiderült, hogy egy kedves szomszéd „kölcsönvette” egy hétre az unokájának majd visszahozta… de most minden szomszédot megkérdeztünk a „macskalopót” is és elvileg nincs sehol.
Tudom, hogy a cicák elkóborlósak, de már rég eltűnt és még ezelőtt nem volt ilyenre példa.
Ő egy 6 hónapos kandúr cica sötét grafit szürke színe van és olyan kis dagika. Rendkívül barátságos és van rajta egy fekete bolhanyakörv és a mellkasán egy fehér foltocska.

Aki tud róla valamit, kérem, jelentkezzen:
06-30-913-19-47
E-mail: lender.kati(kukac)gmail(pont)com