Archívum: 2010. január 16.

Cicák sürgősen gazdit keresnek

2010. január 16., szombat

Orfűn négy db 7-8 hónapos macskát pár hónapja utcára tettek, nem etetik őket. Nagyon barátságosak, mivel emberek közelében nőttek fel, de megunták őket és kirakták. Az egyik egy szürke lány, van két fekete, ők valószínűleg fiúk és van egy cirmos. Nagy törődést nem igényelnek, csak egy kis szeretetet, búvóhelyet és ennivalót. Nem igénylik, hogy lakásban legyenek. Sajnos már nem tudjuk őket befogadni, mert így is 9 macskánk van, nagy többsége az utcáról befogadott állat és kölykei. Elég sürgős lenne nekik új gazdát találni, mivel mindjárt itt a tavasz és a lány cica majd ide fog lekölykedzni, a kiscicái pedig éhen fognak halni.

Itt lehet érdeklődni:
06-20/588-1229 ill.
szondizsofi(kukac)freemail(pont)hu

Talált kiskutya – Nyíregyháza

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Január 16-án találtam Nyíregyházán a Korányi úti Profi parkolóban egy hosszabb, barna-fehér szőrű, kis termetű, fiatal kislány kutyust. Nagyon aranyos, bújós, a kocsiban is szépen viselkedett. Ideiglenesen tudtam elhelyezni pár napra, de nagyon sürgősen keresem eredeti vagy új gazdáját!
Nagyon fiatal, ezért akár lakásba is szoktatható, de hosszú szőre miatt jól bírja az udvari életet is! Ideális gyerek, idősebb gazdi mellé is! A Mézi nevet kapta.

Képek: http://indafoto.hu/habcica/mezi

Kármen elveszett!!

2010. január 16., szombat

Fajta: keverék, házi, fekete-fehér Ivar: lány Név: KÁRMEN Életkor: 5 év 6 hónap
Három napja 2010.01.13-án elveszett Kármen névre hallgató cicám Csömörön a Szegfű utca
és Tulipán utca környékéről
. Nem nagyon jár messze, így bezáródhatott vagy befoghatták.
ISMERTETŐJEGY: Barátságos, selymes bundája van és közép erős hangon nyávog.
A fejét kissé balra fordítja, az orra mindkét oldalán egy fekete folt-pont található.
A hasán szürke folt van. Kerti cica, így a bundája a téli időjárásnak megfelelően
megvastagodott, dúsabb és finomabb, a fekete foltjaiból fehér szőrök kandikálnak ki.
A bal füle tövénél ritkásabb a szőr. Ivartalanított de a heg nem feltűnő. CHIPEZVE VAN.

Kérem, aki látta jelentkezzen a
06/20-251-3555-ös telefonon vagy a
beduci(kukac)freemail(pont)hu e-mail címen.

SEGÍTSÉGÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! VÁRJUK HAZA!


KOBAK

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

2009. 12. 09-én találtuk Újpesten véresen, bőrig ázva. A balesetet szerencsésen megúszta egy állkapocs töréssel. FeLV, FIV teszt negatív. Lábadozás és ivartalanítás után gazdit keres.
Kobak cicát 2009. decemberében találtuk Újpest egy forgalmas utcáján, véresen, bőrig ázva, kihűlve. Nagy valószínűséggel autó ütötte el. Azonnal orvoshoz vittük, és megműtötték. Mostanra teljesen felépült, ivartalanítva és chipezve is lett. Nagyon kedves, dorombolós, ölben ülős fiatal kis kandúr. Szobatiszta, nem rongál, más cicával is jól kijön. Teljesen parazita mentesített, oltási programját megkezdtük. FeLV és Fiv tesztje negatív így másik macska mellé is nyugodtan örökbe fogadható. Örökbefogadási nyilatkozattal adjuk ki.


LÁZÁR

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Lázárka fél év körüli utcáról mentett kis kandúr. Az első perctől kezdve nagyon kedves, dorombolós, ölben ülős cica. Szobatiszta, kutya és gyerek kompatibilis. FeLV és FIV tesztje negatív, így másik macska mellé is örökbe fogadható, oltási programját megkezdtük, ivartalanításon és teljes parazita mentesítésen átesett. Szerződéssel és oltási költség egy részének térítésével fogadható örökbe.


Maszat gazdit keres

2010. január 16., szombat

Maszatot január 5-én találtam az utcán (Budapesten, 13. kerület Béke úton).

Kb. 3-4 éves, nőstény, cirmos cica: fekete, szürke, barna, fehér, színű.
Nagyon nyugodt, barátságos, dorombolós cica, szereti ha simogatják.
A Maszat nevet én adtam neki. Szerintem nem kóbor cica lehet, mert hozzá van szokva a lakáshoz:szobatiszta, egészséges.
Az étvágyával nincs gond. Nem szereti ha „nyúzzák-vonják”
Szeretném, ha olyan otthont találna, ami nyugodt és ahol szeretik.
Szívesen megtartanám, de nekem már van egy cicám, aki sajnos nem fogadta el, és félek hogy esetleg bántaná. Pedig Maszat szeretne vele játszani.

Telefon: 06 30 901-9644


Biatorbágyi macskák ivartalanítási akciója

2010. január 16., szombat

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Fehér cicát találtunk

2010. január 16., szombat

Meglett a gazdája

A napokban találtunk a XI-XXII kerület határában egy hófehér, ivartalanított kandúrt, piros bolhanyakörvvel. Igazából, ő talált minket, mert bekéretőzött hozzánk, és nem tágított, míg a kemény mínuszokra való tekintettel be nem engedtem.
Nem tudom, hogyan került ide, mert nem ismerős, nem a környék macskái közül való.
Szerettem volna megtartani, ha a gazdája nem jelentkezik (tettem ki hirdetést az utcán, hátha mégis idevalósi) de sajnos a család egyik fele allergiás a macskaszőrre, még csak pár napja van itt a cica, de már ödémás a férjem szeme. Így a cicusnak új gazdira van szüksége.
Nagyon rendes macsek, nem követelőzik, nem nyávog, a plédjén alszik. Nem szívesen megy ki a kertbe, látszik, hogy nem teljesen kinti macska volt. Inkább beül az ölembe és dorombol.
Remélem, megkerül a gazdája, vagy befogadja valaki!


Gazdikereső fiatal, tüneményes ivartalanított kislány cica!

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Leírás: Álomgazdit keres a képen látható kb. 8 hónapos, mentett, ivartalanított, 2x oltott, chipes, féreghajtott tündéri kislány cica.Egy lovardából mentettem, ahol kérte a segítséget.Hazahoztam,és azóta folyamatos dorombolással, bújással hálálja meg a segítségemet. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, igazán nagy szívű, tündéri cica ő, aki várja a szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső tündéri kölyök kiskandúr

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Leírás: Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 12 hetes chipes, gyönyörű, tüneményes kiskandúr (2 kislány fekete tesókája is gazdit keres!). Szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is befogadható, problémamentes, elképesztően hálás, játékos, dorombolós jobb sorsra érdemes drágaság, aki nagyon várja szerető, méltó gazdiját! (Ivartalanítva vannak.)


Gazdikereső tündéri 12 hetes kislány cica

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 8 hetes, gyönyörű fekete chipes kislány testvérpár (fekete-fehér fiú tesókájuk is gazdit keres még). Kutya/macska/gyerek mellé is befogadhatók. Nagyon hányatott sorsúak, az utcán üldözték őket, de már tüneményesek, játékosak, és elmondhatatlanul hálásak. Szerető, méltó Gazdit keresnek együtt és külön-külön is. (Ivartalanítva van.)


Önkénteseket keresünk macskamentéshez!

2010. január 16., szombat

Lelkes Önkénteseket keresünk macskavédelmi/macskamentési feladatok ellátására!

Kedves Állatbarátok és az állatvédelemben (macskamentésben) részt vállalni szándékozók!

Rengeteg a bajba jutott macska, akik töredékének képesek csak az állatvédők segíteni kapacitásuk híján.
Itt a lehetőség, hogy bekapcsolódjatok egy fontos állatvédelmi munkába: a macskamentésbe – azaz életmentésbe.

A legnagyobb segítséget a mentett macskák ideiglenes befogadása jelentené (arra az időre, míg gazdára nem talál az állat), de nagy segítséget jelentenének a következő tevékenységek is: kóbor macskák befogásában való segédkezés, szállítás (állatorvoshoz, gazdához, ideiglenes befogadóhoz stb.), a gazdát kereső állatok hirdetése, telefonhívások bonyolítása, ha valaki jó fotós, a macskák képes hirdetéséhez való fotózása és bármi, ami a macskák érdekét szolgálja, és amit vállalni tudtok, amihez kedvetek van.

A tevékenységünket magánszemélyekként végezzük, és amiket fontos róla tudni: a felelős macskamentés hívei vagyunk, így a macskákat ivartalanítás, oltás, chipezés, parazitamentesítés után adjuk örökbe, örökbefogadási szerződéssel, benti tartásra, gondos gazdákhoz.
A beteg állatok állatorvosi ellátásban részesülnek, egészséges állatot nem altattatunk.
A félős cicákat addig szelídítjük, míg gazdához adható állapotba nem kerülnek, a teljesen elvadult, már megszelídíthetetlen, gazdához adhatatlan kóbor macskákat pedig befogás (ami speciális élve fogó macska csapdával történik), ivartalanítás, és füljelölés (=nemzetközileg elismert jelzés arról, hogy a macska ivartalanított) után nyugodt, biztonságos helyre helyezzük, ahol esélyt kaphatnak az életre (továbbra is keresünk tanyákat, lovardákat, egyéb megfelelő helyeket a vad cicák számára!).

A site-unk a további információkkal, macskák leírásaival/képeivel:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/

A segítségetekkel több macska menekülhet meg!

Várjuk lelkes állatvédők jelentkezését (főleg e mail-ben):
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com (Budapest)

Gazdikereső mentett, sokat szenvedett fekete-fehér oltott (ex)kandúr cica

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható sintértelepről elaltatás elől mentett, különleges fekete-fehér mintázatú, ivartalanított, oltott, chipezett, a gyakori halálos LEUKOZISRA tesztelt (és NEGATÍV!) kandúr cica.
Ez a cica már megjárta a hadak útját. Ki tudja, honnan került be a sintértelepre, ahol örökbefogadó híján az altatás várta volna. Egy megtört, szomorú cica volt, aki azonban már egyre jobban bízik és igényli az ember közelségét, a gyengédséget, simogatást.
Szobatiszta, nagyon nyugodt, „bölcs” cica, aki más cicát se bánt, és akivel az égvilágon semmi baj nincs – aki csak egyet szeretne végre: egy szerető, méltó gazdát, aki mellett boldog cica lehet.

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/ff/

Gazdikereső hatalmas szeretetbomba ex-kandúr

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Horatio, a képen látható mentett, 1 éves, hatalmas termetű, nyugodt, csupaszív, gyönyörű, problémamentes ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.

Szomorú a története, hiszen piciként adtuk gazdához, majd 1 év múlva családi okokra hivatkozva visszahozták. Bent van tartva, szobatiszta, más cica/kutya/gyerek mellé is befogadható, problémamentes, hatalmas termetű, csupaszív, igazán főnyeremény cica, aki várja méltó gazdáját, akiben többé nem kell csalódnia!


Gazdikereső fiatal gyönyörú és kedves ex-kandúr

2010. január 16., szombat

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, gyönyörű, különleges mintázatú fiatal, kedves, ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, várja jobb sorsát, méltó, szerető gazdiját!