Archívum: 2009. december 12.

Műtött talált cica – Városmajor

2009. december 12., szombat

November 17.-én a Városmajori Parkban találtuk ezt az 1-2 éves, fehér cirmos nőstény cicát, hasán nem régi műtéti sebbel.
S.O.S. gazdiját keressük!
A cica nagyon barátságos, kedves.

E-mail: lazsofi(kukac)gmail(pont)com
Tel.: 06-30/331-0838

KUTYAKARÁCSONY A TATABÁNYAI TAPPANCS ÁLLATOTTHONBAN! – 2009. december 20-án

2009. december 12., szombat

Idén 2009. December 20-án (vasárnap) 12:00-16:00 tartjuk a Kutya-karácsonyt a tatabányai Tappancs Állatotthonban. Ez az ünnep a szeretetről, törődésről és a családról szól és ezeknek a kis árváknak jelenleg mi vagyunk a családja, amíg el nem érkezik hozzájuk az álomgazdi. Minden évben megrendezzük ezt a kis ünnepséget, karácsonyfát állítunk, mely alá bekerülnek a kutyusoknak szánt ajándékok. Ezen a napon minden védencünket elhalmozzuk sok-sok simogatással, hatalmas játékokkal, sétáltatással, sok-sok finomsággal és rengeteg szeretettel, figyelemmel.
A rendezvényünkre több ismert híresség is ellátogat majd, köztük Keresztes Ildikó és Nádorfi Krisztina, akik szintén szívükön viselik az árva állatok sorsát.

Így hát várunk mindenkit sok szeretettel December 20-án,12:00-16:00 óra között, aki szeretné megajándékozni kis árváinkat, szeretne adni nekik egy kis szeretet, elvinné őket sétálni, vagy csak játszana velük egy nagyot az udvaron. Abban biztosak vagyunk, hogy minden kedvességet, törődést ezerszeresen fognak meghálálni.

(Ajándék tippek: Tisztítószerek(hypo, mosószer, öblítő, Jar, Mr Proper –ezekből rengeteg fogy el egy nap); meleg takarók, kölyöktáp; konzerv; játékok; kutyaszalámi; tápok…. És persze sok-sok szeretet)

VÁRUNK MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL!

Tel.:
0620/238-5044
0630/246-0418
0620/931-2808
0670/772-5003
Adószám: 18608438-2-11

Cicusok gazdit keresnek

2009. december 12., szombat

Gazdára találtak

Három darab kb. 3-4 hónapos kiscicáknak keresek gazdit, mert velük együtt már 5 macskánk van és nem bírjuk őket etetni. Remélem, hogy minél előbb sikerül nekik egy barátságos, szerető otthont találni. Nagyon aranyosak, az egyik nőstény a másik kettő kandúr.



XII, Sárospatak útról elkóborolt hamuszürke-fehér lánycica

2009. december 12., szombat

Megtalálták

Tegnapelőtt, december 7-én elkóborolt a majdnem felnőtt, nem túl nagyméretű lánycicánk, hamuszürke – fehér „ormánnyal” a fején a Buda, XII, Sárospatak útról (Fogaskerekű Orgonás megálló / János kórház feletti környék).

Hajlamos nyávogni idegeneknek is bármilyen problémájával és húst tartalmazó étellel könnyen meg is lehet fogni. Jámbor, békés cica, akinek ha ül, fehér rombusz alakzat rajzolódik ki a fején-nyakán. Nincs rajta nyakörv.


Eredeti vagy új gazdáját keressük!!!

2009. december 12., szombat

Gazdára talált

Sziasztok!
Találtunk ma (2009.december 8.-án) Rákoskeresztúron egy kb. 7 hónapos kan kutyust.
Tiszta, egészséges, jó illatú valószínűleg lakásban tartott, valószínűleg csak nemrég veszett el.
Nyakörv nem volt rajta. Levittük állatorvoshoz, de chip sincs benne.
Kutyákkal, emberekkel nagyon barátságos, kocsihoz szoktatott. A férfiakhoz szívesebben odamegy.
Mi sajnos nem tudjuk megtartani, de nem volt szívünk kint hagyni a szakadó esőben.
Légyszi küld tovább annak akit érint a dolog, vagy tud segíteni.

Törött lábú kölyök kutyus

2009. december 12., szombat

Sziasztok,
egy ismerősöm a világ végén összeszedett egy törött lábú kutyust. Most elviszi gyorsan orvoshoz, de sürgősen ideiglenes befogadó gazdit keres! Most egy pincében várja a gyógyulást, kevés szeretetet kap, segítsetek, hogy legalább egy meleg lakásban lehessen törődő ideiglenes gazdival!

Érdeklődni lehet: 30/5362942

Köszönöm!
Bori

Cica gazdit keres

2009. december 12., szombat

Gazdára talált

Egy menhelyen van egy cica, aki aids-es. 5 év körüli nőstény, és rendkívül kedves, barátságos kis lény. A betegsége miatt elkülönítve tartják egy törpenyulaknak való ketrecben (hónapok óta). Jobb híján egész nap alszik az alom tálcája mellett. Ez nem élet. Mindenképp gazdira van szüksége! Az a fontos, hogy egyedüli macskaként tartható csak (de emberre vagy más állatra nézve nem veszélyes) és feltétlen lakásban. Természetesen az állatorvost elég gyakran kéne látogatni, ami nem túl pénztárcabarát, de még lehetne pár szép éve, ha megkapná az esélyt. Bármilyen segítség, ötlet nagyon jó lenne!

Előre is köszöni szépen!


Állatmenhelysegítő vásár Újbudán – 2009.12.13.

2009. december 12., szombat

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Gazdikereső collie keverékek – Milka és Füge keresi az Igazit

2009. december 12., szombat

Az alábbi két, menhelyi, ideiglenesen befogadott kutyus keresi szerető gazdáját.

Milka másfél év körüli ivartalanított collie keverék szuka kutyus. Kiváló jelző kutya, engedelmes, simulékony, gazdi-függő. Tartása lakásban és kertben egyaránt javasolt. A menhelyen eltöltött hosszú hónapok után még hozzá kell szoknia a külső ingerekhez, zajokhoz. Nagyon hálás társa lehet annak, aki örökbe fogadja őt.

Folyamatosan bővülő fotóalbuma

Füge másfél év körüli ivartalanított collie keverék szuka kutyus.

Rendkívül nyugodt, csendes, megfontolt. Pórázon szépen közlekedik, szemével mindig a gazdit keresi. Idegenekkel szemben tartózkodó, gazdájához viszont nagyon ragaszkodik.
Lakásban tartása is ajánlott: szobatiszta, nem ugat, nem rombol. Mivel több hónapig a paksi menhely egyik kenneljében raboskodott, még meg kell szoknia az autók, a nagyváros zaját.

Folyamatosan bővülő fotóalbuma

Érdeklődni:
06/30/428-4829

Molly gazdit keres!

2009. december 12., szombat

Molly 3 hónapos, arany színű, fajtatiszta spániel szuka kutya. A gazdái hirtelen felindulásból vették meg egy vásáron, ahol a szaporító árulta portékáit, majd miután még egy hónap múlva sem volt szobatiszta, nemes egyszerűséggel leadták a békéscsabai gyepin.
Molly egyébként hibátlan kölyökkutya, olyan amilyennek egy életrevaló, mozgékony, játékos kölyöknek lennie kell.
Mindenkivel kedves és barátságos. Korából kifolyólag természetesen még nem szobatiszta, van sok tanulnivalója még, de ez a nemes feladat az új gazdira vár majd.
Molly szőre rendszeres gondozást, fésülést igényel.
Kizárólag lakásba adjuk örökbe, IVARTALANÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGGEL, Budapesten vagy 30 kilométeres körzetében. Az ivartalanítást szigorúan ellenőrizzük.
Molly oltási programját megkezdtük, chipezett. A fennmaradó oltások beadása a leendő, új gazda feladata és felelőssége.

Érdeklődni Mollyról Katánál lehet a
06 20 346-2324-es telefonszámon este 6 után vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu email címen lehet.

Képtára

Pizsi gazdit keres!

2009. december 12., szombat

Pizsi 3 hónapos, fekete színű keverék szuka kutya. Egy felelőtlen, döntését át nem gondoló család megvásárolta őt 2000 forintért, merthogy olyan cuki. Persze mikor hazavitték, kiderült, hogy nem plüsskutya, ergo kakil, pisil, rág, így rövid úton próbáltak megszabadulni tőle. Az Illatos úti Ebrendészeti telep zárva volt, ezért ki akarták dobni az erdőszélen. Egy jóindulatú kutyás ismerősük karolta fel a kis állatot, így került hozzánk.
Pizsi esete is jól mutatja, hogy mennyire fontos átgondoltan döntést hozni egy kutya örökbefogadásáról, hiszen a döntés minimum 15 évre szól.
Pizsi semmivel sem rosszabb, mint egy hasonló korú kölyökkutya. Természetesen még nem szobatiszta, rágicsál és rosszalkodik, ezzel a leendő gazdinak tisztában kell lennie.
Más kutyáktól első körben megretten, de rövid időn belül feloldódik, és elfogadja a játékra invitálást. A pórázon való közlekedést még tanulnia kell.
Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe kizárólag lakásban tartással.

Érdeklődni Pizsiről Katánál lehet a
06 20 346-2324-es telefonszámon este 6 után vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu email címen.

Képtára

A Monorierdei babák szintén várják a leendő gazdijelöltek jelentkezését!

2009. december 12., szombat

http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=3426

A Gyáli család babái szintén gazdira várnak a MiniMenhely gondozásában

2009. december 12., szombat

A „Gyáli család” 2009. októberi születésű babákból áll, akiket egy erdő szélén dobtak ki.
Igazi kis eleven rosszcsontok, játékosak, érdeklődőek és mindenre fogékonyak. Koruktól fogva mindenhez, és mindenkihez hozzászoktathatók. Méretüket tekintve kis-közepes termetűek lesznek.
Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak a kölyökkor nehézségeivel, veszteségeivel mint például szobatisztaságra való szoktatás, pórázon közlekedés elsajátítása, szétrágott papucsuk, cipők, újságok.
Oltási programjuk elkezdődött, parazitamentesítve, chippel ellátva és ivartalanítási kötelezettséggel, amit szigorúan ellenőrzünk, keresik új családjukat.

A babákról érdeklődni Évinél lehet a
20/341-9600 számot este 17 óra után, vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu e-mail címen.

Képtáruk

Topik

Örökbefogadható babák a MiniMenhely gondozásában!

2009. december 12., szombat

A „maci babák” november 28. kerültek a gondozásunkba. 3-4 hónap körüliek, 2 szuka, 2 kan.
Vélhetően kaukázusi keverékek, mindenképp nagytestűek lesznek, ez már most látszik rajtuk

Telepőrzésre és csak kerti tartással nem adjuk őket!

Koruknak megfelelően elevenek, játékosak, mindennel és mindenkivel összeszoktathatók.
A leendő gazdi feladata lesz megtanítani számukra a szobatisztaságot, a pórázon való közlekedés alapszabályait, és minden olyan dolgot, amit egy kölyökkutyának tudni kell
Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik nem rettenek meg 1-2 szétrágott papucs, lebontott tapéta és szétdúlt kert láttán.
A babák oltási programja elkezdődött, parazitamentesítve, chippel ellátva és ivartalanítási kötelezettséggel (amit szigorúan ellenőrzünk) keresnek gazdit.

Érdeklődni róluk Évinél lehet a
20/341-9600 számon, este 17 óra után, vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu címen.

Képtáruk1
Képtáruk2
Képtáruk3
Képtáruk4

Topik

Adománygyűjtés menhelyi állatok részére

2009. december 12., szombat

Kedves Adományozók, Érdeklődők, Segítők és Állatbarátok! 🙂
Idei utolsó menhelylátogatásunkra hívnám fel a figyelmeteket, ahova szeretnénk bőséges karácsonyi ajándékokkal megrakodva érkezni!

Időpont: 2009. december 12. szombat

Helyszín: Hódmezővásárhely

A Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület által gondozott cicusok és kutyusok számára viszünk Budapestről adományokat.

Autónk érdeklődő utasokkal megtelt, de adományfelajánlás egyenlőre kevés érkezett.(: Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

http://www.janegoodall.hu/hirek

Ha most nem is tudsz a felsoroltakból adományozni, légyszíves továbbítsd ismerősöknek a felhívást!