Archívum: 2009. december 05.

Elveszett cica

2009. december 05., szombat

November 23-án a III. kerületben, Kaszásdűlőn, elveszett ivartalanított, szürke cirmos kislány cicánk. Különös ismertetőjele, hogy a farka vége fekete, a hasában még varratok találhatóak. Nagyon barátságos, szobatiszta cica. Kisgazdája nagyon bánkódik utána.

Bárki bármilyen információval rendelkezik róla, kérjük jelezze a
06-30/ 5684-113 vagy a
06-30/4753051 telefonszámon!

A segítséget előre is köszönjük!


Elveszett fekete-fehér macska

2009. december 05., szombat

November 30-án Budapest X. kerületében a Szlávy és a Harmat utca sarkán a szállítódobozából kiszabadult és elszaladt idős, fekete-fehér, ivartalanított nőstény macskánk. Nagyon barátságos, kedves állat. Egészséges. Udvarban tartott, ezért nem szobatiszta.

Kérem aki látta vagy befogadta hívjon a következő számon:
06-70-567-9984. Köszönöm.

Lord Vader gazdit keres

2009. december 05., szombat

Szerető, türelmes gazdit keres ez a 3-4 éves, óriás exkandúr cica.
Illatos útról mentett, medence törésből tökéletesen felépült végtelenül kedves, de még néha bizonytalan és tartózkodó cica. Nagyon dorombolós, állandóan éhes, szereti az emberek társaságát, de van, hogy elbizonytalanodik hangos szóra, vagy ha váratlanul nyúlnak felé. Más, nála láthatóan gyengébb cicákkal dominánsan viselkedik, így olyan helyre ajánlom ahol egyedüli cica lehet. Kis testű kutyákkal jól kijön. Nagyon szeret pihenni, sokat aludni, teljesen szobatiszta. Sokat szenvedhetett és épp csak kezdi elhinni, hogy az emberek kedvesek is lehetnek vele, és szeretetben is élhet, így olyan gazdik jelentkezését várom akik tapasztalt macska tartók, és türelemmel tudnak viseltetni iránta, és hajlandóak kivárni amíg teljesen megbízik az emberben. Óriás egyénisége van és nagyon megérdemelne egy igazán fényűző életet, ahol nem kell félnie attól hogy újra fölöslegessé válik, ahol minden nap kap egy kis törődést, és vigyáznak rá amíg csak él.

Telefon: 70/272-2636


Mazsola gazdit keres

2009. december 05., szombat

Szerető, gondoskodó gazdit keres Mazsi. 2009 nyári születésű, utcáról mentett, ivartalanított, oltott, teknőctarka kislány cica. Végtelenül kedves, nagyon emberközpontú. Más cicákkal félénk kicsit, kis testű kutyákkal jól kijön. Olyan gazdi jelentkezésé várja, aki nem bánja hogy árnyékként követi őt a cicája, vagy nem bánja hogy ha csak lehet az ölébe ül és elhalmozza puszikkal. Nyugodt, csendes cica, szépen használja a lakást.

Telefon: 70/272-2636


Talált kiscica Szadán

2009. december 05., szombat

Tegnap, azaz December 03-án este találtam a Szadai CBA (Gödöllőtől 5 km-re) előtt egy nagyon édes kisfiú cicát, igazi kis tömzsi, élénk cicus. Sajnos nekunk három kutyánk van, nem tudjuk megtartani!

Aki örökbe fogadná, egy igazi kedves kis társra lel benne!

Elérhetőségem: fankapanka(kukac)freemail(pont)hu


Fifi elveszett!

2009. december 05., szombat

Fifi, 3 éves, fekete színű, keverék, igen nagy termetű hím cicám eltűnt. Eltűnésekor zöld színű nyakörvet viselt!
2009 dec. 1-én Budapesten, 3. kerület, Forrásliget utcából valaki ellophatta, ugyanis a környékünkön nem szeretik a cicákat.
Valahová elvihették jó messzire, ezért felbukkanhat akár Dunapart, Lupa, Budakalász, Üröm környékén is!
Ivartalanított, oltott. nagy hasa van, mackós megjelenésű, kerek sárga szeme van, nincs fehér folt rajta, teljesen fekete, 1/4 perzsa, emiatt a szőre dúsabb, kicsit hosszabb az átlagnál. A farka kicsit rövidebb az átlagnál, már így került hozzám. kissé félénk természetű.

Jutalom a megtalálónak!
tel.: Móni 0670-5040805

Cicamentés SOS!

2009. december 05., szombat

Van négy cica ( egy kisfiú és 3 ivartalanított kislány ), akinek szintén sürgősen szerető gazdira lenne szüksége. Ők egészségesek, jól tápláltak, szeretik a cirógatást, de a zajokkal és az idegenekkel szemben még kicsit bizalmatlanok.
Csontsoványan láttuk meg őket (anyacicát és 3 kölykét) évekkel ezelőtt a kertünk végében. Azonnal tejet kaptak, amikor elmentünk, visszalopakodtak meginni. Így lassan-lassan minden nap jöttek, ettek és szelídültek. Megszerettük egymást és most egy héten belül el kell költöznünk több száz km-re innen, emeletes házba, ahová ők nem jöhetnek; a főbérlő nem engedi, de ők is szabadsághoz, nagy területekhez szoktak, nem bírnák a bezártságot. Van, amelyikük lakásba még be sem merészkedett, de mindegyikük szeretetre méltó, simogatható drága lény. Eddigi próbálkozásaink az elhelyezésükre, nem jártak eredménnyel.
A ház leendő bérlői nem tűrnek cicát a portájukon, ráadásul egy véreb fogja védeni a házat. A szomszédok, barátok, ismerősök mindnyájan visszautasítottak, illetve annyi állatuk van, hogy nem tudják befogadni őket. A többi szomszéd pedig saját állataival is mostohán bánik.
Nagyon kérjük Önöket, aki tud, segítsen! Egyszer már sikerült megmenteni az életüket, most kapjanak még esélyt hogy tovább élhessenek szeretetben, gondoskodásban és annyi örömet adhassanak Önöknek is, amennyit mi kaptunk tőlük.
Olyan megoldás is megfelelő lenne, hogy kb. fél-1 évig valaki mindnyájukat befogadná, amíg a jelenleginél kedvezőbb lakásmegoldáshoz jutunk (kertes ház) és akkor vissza tudnánk hozni őket magunkhoz.
Előre is köszönjük bárminemű segítségüket!

Tel.: 06-70-645-5177
E-mail: moiras(kukac)vnet(pont)hu

Ahol át lehet venni a cicákat: Dél-Pest megye, Dömsöd.

További képek!!!

http://indafoto.hu/habcica/domsodi_gazdikereso_cicak

ELVESZETT!!!

2009. december 05., szombat

2009. november 28-án szombaton, II.ker. Rózsadombról, a Cseppkő utca mellől, a Verecke lépcsőből elveszett Pirci nevű cicám! Kijáró cica, de minden reggel és este rendben hazajön. Nem szokott messzire menni, amire nem is lenne oka, mivel ivartalanított nőstény. Kérem segítsenek! Hajlamos rá, hogy bemenjen idegen emberek garázsába, ahová bezárhatták! Ezért, ha valahonnan kétségbeesett macskanyávogást hallanak, akkor is értesítsenek!

Közepes termetű másfél éves felnőtt cica (a képen kölyök, de mintázata semmiben nem változott!). Színe barna cirmos a hátán vörös beütésekkel. Torkán, a szája körül és a mellkasán fehér színű. Különös ismertetője a fülei között a homlokán lévő vörös pötty!

Kérem, hogy, ha látták, vagy bármit tudnak róla, azonnal értesítsenek az alábbi elérhetőségeken:

mobil: 06-20-396-68-21 vagy 06-30-97-185-45
e-mail: ramsaugirl(kukac)freemail(pont)hu