Archívum: 2009. november 29.

Kislány cicuska sürgősen gazdit keres!!!

2009. november 29., vasárnap

Mielőbb szerető gazdit keres ez a (Agárdon, a szomszédunkban született) kiscica, valaki olyat, aki törődne is vele, s nem ‘csak úgy lenne’. Kicsit félénk, mert a szomszédok nem igazán szoktatták emberi kézhez, én szoktam megsimogatni, amikor hajlandó hozzám jönni – ha kaja van, akkor Ő az első. 😉 Nagyon aranyos, szép, s kedves kb. 8-9 hónapos lányka cica (szürke-fehér), egy igazi bűbájos tünemény, de sajnos nem állapot, hogy az ajtónk előtt ül vagy a kertünkben lapít valamelyik bokorban, mert a kutyánk széttépheti, ha egyszer bárki a családban kiengedi a kutyát a kertbe. Ezt pedig semmiképpen sem szeretnénk.

A cicus kutyához szokott, nem igazán van félelemérzete. S a mi kertünkben pedig ez nagy baj. A cicust születésétől fogva ‘otthon’ (a szomszédban) – a cicamamán kívül – egy szép nagy német-juhász kan kutya felügyeli, s neveli. Igazából a cicamamának is kellene gazdi, mert ő is átjár, de a kiscicának fontosabb lenne (a mama azért talán jobban sejti vagy tudja, hogy félni kell a mi kutyánktól).

A cicát ajándékba odaadnák. Az oltás(ai)ról semmit sem tudok (szerintem még nincs), féregtelenítőt én ici-pici korában adtam neki a többi picinek és a mamának is, de most már újra rájuk férne.

Telefon: 30 / 271 9990

További képek

Kiscica gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

2009. nov 22-én bedobtak az udvarunkba egy kb. 6 hónapos kandúr szobatiszta, nagyon kedves és játékos kiscicát. Nekünk már van itthon 4 testvérpár akiket befogadtunk és szerető gazdi módján felneveltünk. Szeretnénk, ha gazdira találna ez a csöpp egyke kiscica is.

Helyileg a cica Sződligeten van, a szállítását, ha szükséges, meg tudjuk oldani.

Köszönettel: 06 30 609 8247

Picurka cicakislány gazdit keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Én találtam 2 hetesen. Többen is segítettek, míg biztonságos helyre került, ahol dajkacica nevelte és orvosi ellátást is kapott. Gyönyörű cicakislánnyá cseperedett. Most 4 hónapos lesz. Egészséges, vidám maszatka. Egy tünemény! Bújik, hízeleg, kedveskedik. Jelenleg Kismaroson van. Bárhonnan lehet érte jelentkezni, igyekszünk megoldani a szállítást, ha szükséges. Én a kapcsolattartó vagyok, szívesen adok további információt a kiscica elérhetőségéről.
Természetesen szobatiszta, alomra jár. Féregtelenített, oltott, egészséges. Szereti a házikosztot is, de a száraztápot is.
Bentlakással, kijárási lehetőséggel.
Esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen!
Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha eljön az ideje, akkor ivartalaníttatja.


Minka gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Minka a neve ennek a nagyon aranyos kiscicának, 7 hónap körüli. Ivartalanított lány cica. szürke cirmos. Nagyon bújós!!!!!
Jelenleg kint él hontalanul, én etetem. Szeretne egy igazi gazdit!!!!

Érd: 06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Alen gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 3,5 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, gyönyörű fekete-fehér kandúrka. Szobatiszta, más állat mellé is befogadható. Nagyon nehéz sorsú cica ő, az utcán üldözték-bántották, de már bízik, játszik, és minden vágya egy igazi, saját gazdi. Élete végéig hálás lesz annak, aki örökbe fogadja és szereti őt, úgy, ahogyan azt ő megérdemli. Várja szerető leendő gazdáját. Időpontegyeztetés után megtekinthető.

Elveszett

2009. november 29., vasárnap

2009. november 23.-án a X. kerület Váltó u. környékén, a Rákos patak partja közelében, a XVI. kerület határában eltűnt egy sötétszürke, cirmos¸ kb. 6 hónapos kislány cica.
Sajnos egyedi ismertetőjele nincs, talán annyi, hogy szőre egy picit hosszabb az átlagos házi cicáénál.
Egy kisfiú cicusa, aki nagyon várja haza!
Bármely információ szívesen várunk!!!

Tel.: 06 30 841 0088

Gazdikereső tündéri kölyök kislány cica

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett gyönyörűséges, nagyon bájos, kb. 8 hetes chipes kislány cica. Kezdetben nagyon riadt volt, hiszen eddig csak üldöztetésben volt része, de pár nap alatt már dorombolva, olvadozva nyúlt el az ölemben, és nagyon hálás a megmentéséért. Lakásban tartott, szobatiszta, más cica/kutya mellé is befogadható drágaság, aki várja jobb sorsát, méltó gazdiját Ivartalanításban segítek.


Eltűnt cicám keresem Tiszavasváriban!

2009. november 29., vasárnap

2009. november 25-én délután eltűnt 8 hónapos, Marci névre hallgató vörös, félperzsa kandúr cicám. Különös ismertetőjele: a mocsári hiúzéhoz hasonlóan fülszőre hosszú, vörös bundázata különleges csíkozású. Nagyon kedves, játékos, barátságos de óvatos cica. Kertes családi házból tűnt el, nagyon várjuk haza.

Kérem, ha bárki tud róla, hívjon a
06-20/21 31 661-es számon.

Városmajori Filharmonikus Zongi (Filemon) gazdát keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Mit gazdát, személyi titkárt, szakácsnőt és masszőrt egy személyben. :o)
Zongora 1-2 éves, fehér-cirmos ivartalan cicalány, nagyon kezes, hasvakartatós dorombológép. A macska-alvópózverseny koronázatlan királynője, aki elvárja, hogy a legfinomabb csemegéket pakolják szemenként a szájába. Egészséges, kedves, szobatiszta és nem mellesleg gyönyörű!
Ja, van egy apró kis hibája. Amikor egy járókelő kihalászta a kukák közül, a bal mellső lába ismeretlen baleset miatt olyan súlyosan roncsolódott, hogy amputálni kellett. Tehát maradt 8 élete és 3 lába… Zonginak mindössze 3 napjába telt elfogadni új helyzetét. Remekül elhuppog a lakásban, a fotelba föl-le ugrik, jön-megy, vizsgálódik, „pontoz” a rózsaszín orrocskájával, semmilyen hátrányt nem jelent neki a fogyatékossága. Így hát, embertársak, rajtunk a sor, hogy kitágítsuk az elfogadás határait…
Zongi teljes életet élhetne lakásban vagy kutyamentes kertben. Fantasztikus egyénisége, élni akarása van, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak rá, de leendő gazdijára is sok-sok boldogság vár….

Képei

Gingerke gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Ez a tüneményes 8 hónapos kiskutya gazdit keres. A gazdái elköltöztek vidékre, de sajnos mindketten munkanélküliek lettek. Nincsen pénzük a kutyus oltására és ivartalanítására, ráadásul Gingerke tacsi is, így imádja a kertet felásni.
Ginger akkora, mint egy tacsi, picit hosszabb a lába, mindenevő, imádja a házikosztot, mindenkinek az ölébe ül fél perc után és mindenkinek csókot oszt. A kutyus egy hihetetlenül aranyos, bújós, tüneményes, család kedvence tipus. Lakásban lakott élete java részében, nem rongál, viszont imád ölben lenni, ágyban aludni a gazdival.

Aki felelősségteljes gazdija tudna lenni ennek a gyönyörűséges szeretetbombának kérem hívja a gazdikat a
06/70-620-70-88-as vagy a
06/30-769-35-02-es számon. A kutyus Pencen van.