Archívum: 2009. november 08.

200 ezredik látogatás a Találtcicán!!!

2009. november 08., vasárnap

Köszönet minden Felhasználónak, üdvözlet a gazdára talált Cicáknak és a Gazdiknak!!!

Buksi kutya S.O.S.

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

10-11 éves tibeti terrier keverék, kan. Utcakutyaként kóborol (már kb. 8 éve), az utcában több lakó eteti, több kertbe bejár, és veszettség elleni oltását is intézték eddig. Mivel a 2 méter magas kerítéseken macska módjára közlekedik, pórázt, nyakörvet nem tűr, mozgó kerekek után fut (pl. autó, talicska), így senki nem tudta magához venni. Most belekeverték egy kutyaharapás ügybe, bár a tanúk és akik etetik, szelídnek ismerik. Tehát nem tisztázott, hogy ő volt-e a harapós kutya, de néhányan nagyon összefogtak ellene, és nem maradhat „szabadlábon”, sőt, nagyon úgy tűnik radikálisabb lépést fontolgatnak. A macskákat nem bántja (néha megkergeti a kóbormacskákat, de nem bántja őket) Szeretném a kutyust gazdihoz juttatni, aki meg tudja nevelni, illetve magas kerítéses, nagy, zárt kertben tudná tartani. Szállítása megoldható Budapest és környéke, valamint Győr-Moson-Sopron megye területekre.


Kiscicák gazdit keresnek Miskolcon

2009. november 08., vasárnap

Az egyik gazdira talált, a másik eltűnt

Két kiscica gazdit keres Miskolcon, kb 2 hónaposak.
A cicák egy fekete, illetve egy majdnem fekete színű, egy fiú, és egy lány. Sajnos olyan helyen vannak egy családi ház udvarán, ahol szerintem nem kapnak rendszeresen enni kint vannak az udvaron, és jön rájuk a tél. Egy kóbor cica fialta őket oda, beszéltem a tulajjal, meg van a száma, ha valakit érdekel, előtte hívjon engem a


Cica gazdit keres

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

Félhosszú szőrű, 2 és fél hónapos fiú cica ajándékba elvihető.
A gazdája meg akart tőle szabadulni… 🙁
Sajnos nálunk csak ideiglenesen maradhat (a 3 saját felnőtt cicáim nem díjazzák őt).
Nagyon barátságos, játékos cica, mindent megeszik, nem válogat.
Hely: Nógrád megye, Bátonyterenye.

Elveszett a cicánk, Gege

2009. november 08., vasárnap

2009-07-18-án hajnalban nyoma veszett, Budapesten a 16. kerületben, a Caprera utcából. Ivartalanított, 11 éves kandúr macska, cirmos (szürke, barna, fekete) színű szőrrel. A közlekedő autók elől mindig elbújik, az idegenektől is tart. Akit viszont közel enged magához, ahhoz dorombol, nem ijed meg tőle. Konzerves és dobozos, száraz eledelt eszik. Különös ismertető jele, hogy fehér folt található a hátán, a farkánál.

Elérhetőségeim:
efanni_(kukac)hotmail(pont)com
06 70 347 44 37

Segítségét előre is köszönöm!


Rozika sürgősen gazdit keres

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

2 év körüli talált cicalány keresi végleges otthonát (jelenlegi elhelyezése ideiglenes és számára igencsak kényelmetlen). Ivartalanított, oltott, egészséges, barátkozós jószág, nagyon hiányzik neki a szerető gazdi és a nyugodt otthon.


Eltüntek Szentendrén

2009. november 08., vasárnap

Elveszett cica

2009. november 08., vasárnap

Október 27-én, kedden elveszett Budakeszin a kiscicánk. Szürke, egyszínű, 4 hónapos kandúr.

Kérem, hogy aki látta, vagy befogadta értesítsen a
06-23-450-080, vagy a
06-20-592-0492-es telefonszámon.
Köszönjük.

Cica gazdit keres

2009. november 08., vasárnap

Budapesten, a ferihegyi gyorsforgalminál egy gyönyörűszép fekete cicalány csapódott az egyik irodához, ott van nap mint nap, nagyon kedves, barátkozó, a szőre csodálatosan szép, eddig azért nem is kerestünk neki gazdit, mert azt gondoltuk, hogy van neki. Sajnos úgy tűnik, hogy a cica vemhes, és nemsokára lebabázik, pont hogy jönnek a hidegebb idők, ezért sürgősen keresnénk neki bármilyen megoldást, sajnos én nem vihetem haza, nekem is van már mentett cicám.

Bármilyen megoldás érdekel, ha kell a szállításban is segítünk, bármiben, csak szerető gazdája legyen, és jó helyre kerüljön végre. 🙂

Képet tudunk küldeni. 🙂

06205969901
polarexpress.sro(kukac)t-online(pont)hu

Eltűnt teknőctarka nőstény cica

2009. november 08., vasárnap

Tisztelt Hölgyem/Uram!
2009. június 14-én este a képeken látható ivartalanított teknőctarka ivartalanított nőstény cica eltűnt Budapestről, a XI. kerület Gulyás utcából (Sasad). Fekete bolhanyakörvet visel, egyik mellső mancsa krémszínű.
A cica állandó gyógyszeres kezelés alatt áll, a gyógyszerei nélkül megvakulhat, elpusztulhat.
Kérem, hogy ha bárki tud valamit, értesítsen az alábbi telefonszámon:

06 70 934 9023

Köszönöm!


Dunaharaszti: ellopott cirmos lány cica!

2009. november 08., vasárnap

Október hónapban egymás után tűntek el gazdával rendelkező, gondozott macskák Dunaharasztiból. Ekkor tűnt el Mircike (Minci/Smirec) is, aki egy ivartalanított, másfél éves cirmos lány cica. Izmos alkatú, nagyon szép szőrű. Ismertetőjele: nagyon sokat „beszél”, hízeleg és imádja nyalogatni az ember nyakát! Kérem szépen, aki látta, segítsen, hogy hazakerüljön! Köszönöm szépen!

Tel: 0630-7166546, 0630-5977148
email: vikason(kukac)freemail(pont)hu

Schrödinger cica új élete

2009. november 08., vasárnap

Szia!

Az oldaladon találtam rá 2009 júliusában az akkor még William névre hallgató vörös cicára – itt tekinthető meg az akkor énje:
http://localhost/archives/8167
Az akkor még picinyke, ám már a kezdetektől láthatóan eleven kis jószág nagyon gondos gazdiktól került hozzám, és a híres tudós, Erwin Schrödinger és az ő gondolatkísérlete tiszteletére Schrödingernek neveztem el.
2009 szeptemberében aztán egy autó elől mentettem meg Maszatot, aki az ideiglenes befogadási szándék ellenére mégis nálam maradt, mert nagyon jó hatással volt Schrödinger viselkedésére. Azóta ők ketten hoznak fényt és kedvességet a mindennapjaimba. Küldök „ilyen volt” és „ilyen lett” képeket is, utóbbiakon Maszattal együtt is látható.

Üdv,
djkaty

Ilyen volt:

Ilyen lett: