Archívum: 2009. november 02.

Gazdikereső fiatal, kedves ivartalanított-oltott lánycica

2009. november 02., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható Dél-Pesti kórház udvarából-a biztos halál elől-mentett, különleges színű, elképesztően hálás, bújós, bűbájos kislány cica.
Jázmin lakásban tartott, szobatiszta, problémamentes, nyugodt, nagyon jámbor és megbízható, finomlelkű cicahölgy, aki valószínűleg más cica/kutya, kisgyerek mellett is remekül helyt állna. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve vár az Igazira, sorsa jobbra fordulására.

Gazdikereső fiatal, csupaszív kandúrka

2009. november 02., hétfő

Gazdára talált

Mielőbb szerető gazdát keres a képen látható még utcán élő tündéri, túláradóan kedves, bújós, dorombolós, csupaszív hatalmas, selymesszőrű fiatal kandúr cica.
Más cica, kutya, kisgyerek mellé is befogadható barátságos és nyitott természete miatt.
Az ivartalanítását vállalom. Nagyon várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes, nagyon kedves cica, aki egyelőre odakint didereg…

Segítségkérés

2009. november 02., hétfő

Aki kirakja a macskákat azt nem büntetik mert nem tudják rajta kapni amikor csinálja. Aki felfogja és hazaviszi mert nem bírja nézni, sorsára hagyni és megmenti a kóbor macska sorstól az állatot az bűnhődik..

A közterületeken élő macskákat utálják, kínozzák és szeretnék ha nem léteznének, még a városgondozás is. De ennek érdekében nem történik semmi!

Mi van azzal aki tesz a kóbor állatokért valamit?

Klári 62 éves, egyedülálló, 76 ezer forint nyugdíjból él, beteges. Huszonhét! macskát etet. Kap némi segítséget innen-onnan, de kell ivartalanításra, gyógyszerre, oltásokra és higiéniára is pénz.

Példák:

1. Este ment haza egy kóbor macska etetése után. Ezek a cicák befoghatatlanok, már régen rakták ki őket. Az utcán talált egy macskát aki éppen fialt. A kocsmából kért dobozt, hazavitte, hat kiscica lett.

2. Forró nyári napon autó parkoló mellett ment el amikor cica nyávogásra lett figyelmes. Két kocsi között egy kiscica keservesen sírt az elgázolt testvére mellett. Csupa majsz és vér volt ahogy próbálta költögetni a testvérét. Halálra volt rémülve, agyonszomjazva, éhezve.

3. Fiatal diákok találtak kirándulás közben kiéhezett, síró macskákat. A kollégisták Klárit kérték meg hogy vegye pártfogásába őket.

4. Idős asszony meghalt, háza üresen állt, a macskák ott maradtak magukban. Klári etette őket majd egy idő után befogta és hazavitte.

Ezek arra példák, milyen sok hasonló eset lehetséges.

Nem azért szedi össze a cicákat mert mániája, hanem mert mások kidobják és nem bírja tétlenül nézni. Amelyiket lehet továbbadja de a sérült idegzetű vagy szervezetű macska nem kell senkinek. Nem is maradnának meg másutt, újra kóbor macska lenne belőlük.

Klári háza majdnem árverezésre került. Nem tudta fizetni a hitelt, de pártfogókra talált így egyelőre megmenekült. De kikapcsolták a gázt és ha nem tudja fizetni, nem tudja a halasztott hitel részletet sem (ami havi 25 ezer Ft) és akkor megint árverésre kerül a háza.

Huszonhét macska és Klári az utcára kerülhet.. A macskák többnyire simogathatók, de megfogni nehezen vagy alig lehet őket. Mi lesz belőlük azt elképzelni sem lehet..

Ahhoz hogy meg tudjuk menteni őket legalább 500.000 Ft kellene! Tud-e rajtuk valaki segíteni? Tudom nehéz időket élünk, de hátha van megoldás!

A címet nem merjük kiadni, de arra illetékes segítő személynek vagy társaságnak igen, sőt meg is mutatjuk az állatokat.

Kérem segítsenek! Mentsük meg őket..

Klári számlaszáma (Eger OTP): 11773391-00087418

Cicamentők telefonszám: 06/414-893

Mici gazdit keres

2009. november 02., hétfő

2009. október 29-én alsó Gödön, a Hotel Aphrodite szálloda előtt találtuk a képen látható rendkívül kedves, közvetlen fekete-fehér kislány cicát, aki kb. 4 hónapos lehet. A szállodában azt az információt adták, hogy már 2 napja ott van, de ők nem kívánják befogadni. Tekintettel arra, hogy jó állapotban van a cica, azon kívül, hogy rendkívül éhes volt, feltételezzük, hogy esetleg elkószált otthonról, úgyhogy ha valaki ráismer, mint sajátjára, vagy tudja, kihez tartozik, kérem, keressen meg a megadott telefonszámon vagy email címen. Azok szíves jelentkezését is várjuk, akik befogadó gazdija szeretnének lenni, tekintettel arra, hogy nekünk már van 2 másik befogadott cicánk, és hárman már sokan lennének a lakásban.

tel.: +06-30/259-1633
email: orsolyapapp(kukac)t-online(pont)hu


Talált cirmos cica

2009. november 02., hétfő

Gazdára talált

Budapesten a III. kerületben találtunk egy gyönyörű kb. 4-6 hónapos kandúr kiscicát. Rendkívül kedves, barátságos, lakáshoz, emberhez szokott. Teljesen szobatiszta.
Keressük a gazdáját, vagy aki felelősséggel, szeretettel örökbe tudná fogadni.


Kékesszürke cica gazdit keres

2009. november 02., hétfő

Gazdára talált

2009. 10. 28.-án találtuk Kőbányán a Halom utcában, a Szent László tér mellett ezt a meseszép, kékesszürke, kb. 5 hónapos kis kandúrt.

Teljesen egészséges, szelíd, barátságos, szobatiszta, minden jel szerint lakásban élt eddig.

Sajnos nem tarthatjuk meg, tehát nagyon várjuk a reménybeli gazdit! Köszönjük!

Mamuszka cicakislány gatdit keres

2009. november 02., hétfő

Gazdára talát

Mamuszka
Szeptember 8-i születésű, egy bájos fekete-teknőc színű cicalányka gazdit keres!
Egészséges, barátságos, alomra jár.
Bentlakással, kijárási lehetőséggel.
Esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen!
Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha el jön az ideje, akkor ivartalaníttatja.
A cica érdeke ezt kívánja!
Hely: Héhalom
Gödöllő, Pásztó térsége, de Budapest és környéke is szóba jöhet. Ha szükséges, megoldjuk az átadást.


Örökbefogadás

2009. november 02., hétfő

Egy évvel ezelőtt befogadtunk egy zöld nyakörves kitett lány cicát Keszthelyen.A cica nagyon aranyos,szeret ölben lenni, kerti, és lakás cica is. Jó az étvágya,és ha nem „rontjuk el”, akkor nem válogat, konzervet, és házi ételt is eszik.
A gond az,hogy a már meglévő ivartalanított kandúrcicánk ennyi idő alatt sem tudja befogadni.
A cica féregtelenített, de nem ivartalanított.
Nagyon szeret valahová tartozni,hiszen ezért is fogadtuk be.
Cilunak neveztük el, még mindig játékos, szeret rohangálni egy-egy golyósjáték után, és a cipőfűzésben is „segít”.
Nagyon szép zöld szeme van,ezért időnként smaragdszeműnek is nevezzük.
Aki pont ilyen cicát szeretne, és gondos szerető gazdija lenne, kérem hívjon!

Tel szám: 06-20-535-7652


4 tüneményes kiscica gazdit keres

2009. november 02., hétfő

Bővebb info:
http://www.mina.hu/?p=1465
http://www.mina.hu/?p=1460
http://www.mina.hu/?p=1455
http://www.mina.hu/?p=1453
http://www.mina.hu/?p=1444

Tel.szám: 06-30/819-2157




3 cica gazdit keres

2009. november 02., hétfő

Szegeden, Hattyas-telepről elvihető 3 kiscica, 2 cirmos kisfiú és 1 zsömle-barna cica, sajnos nem tudom milyen nemű. Kb.augusztus elején születtek. Mivel ők már sokadik macskák a háznál, szeretnék nekik gazdit találni, egy olyan személynél, vagy családban, ahol több szeretetet kapnak.
Sajnos csak egyikőjükről sikerül képet csinálni

érd: 06/62/319-631 vagy
06/20-45-49-047