Archívum: 2009. november

A XXII. ker-ben gazdit keresnek a képen látható gyönyörű cicák!

2009. november 30., hétfő

Egy család befogadta őket ideiglenesen, de nem tudják tovább vállalni az ellátásukat. Többnyire egy szomszéd néni eteti őket, aki rövidesen kórházba kerül.
A mamacica fekete hosszúszőrű 3 év körüli/róla nincs kép/, egy nőstény fekete hosszúszőrű 5 hó körüli és testvére egy tigriscsíkos hosszúszőrű kandúr cica.
A cicák idegenektől tartózkodnak, de kajával motiválhatók.

Tel: 06-30-2-115-951


Gazdikereső helyes, fiatal kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, gyönyörű, fiatal, barátságos, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, nagyon kedves, várja jobb sorsát, méltó, szerető gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, gyönyörű fekete, kb. 5 hónapos, kedves, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű cirmos-fehér színű, zöld szemű, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Napokig egy fán ült, mire tudomást szereztünk róla, és jött a segítség.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett meseszép márvány-pettyes ezüst-fehér színű, borostyán-szemű, kedves, fiatal, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, problémamentes, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső tündéri fiatal ex-kandúrka

2009. november 30., hétfő

Meghalt gazdára találás előtt leukózisban 🙁

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett gyönyörű, fiatal, elképesztően tüneményes és hálás ivartalanított kandúrka. Szobatiszta, más cica/kutya/gyerek mellé is befogadható tünemény, aki várja jobb sorsát, méltó gazdiját!

Kislány cicuska sürgősen gazdit keres!!!

2009. november 29., vasárnap

Mielőbb szerető gazdit keres ez a (Agárdon, a szomszédunkban született) kiscica, valaki olyat, aki törődne is vele, s nem ‘csak úgy lenne’. Kicsit félénk, mert a szomszédok nem igazán szoktatták emberi kézhez, én szoktam megsimogatni, amikor hajlandó hozzám jönni – ha kaja van, akkor Ő az első. 😉 Nagyon aranyos, szép, s kedves kb. 8-9 hónapos lányka cica (szürke-fehér), egy igazi bűbájos tünemény, de sajnos nem állapot, hogy az ajtónk előtt ül vagy a kertünkben lapít valamelyik bokorban, mert a kutyánk széttépheti, ha egyszer bárki a családban kiengedi a kutyát a kertbe. Ezt pedig semmiképpen sem szeretnénk.

A cicus kutyához szokott, nem igazán van félelemérzete. S a mi kertünkben pedig ez nagy baj. A cicust születésétől fogva ‘otthon’ (a szomszédban) – a cicamamán kívül – egy szép nagy német-juhász kan kutya felügyeli, s neveli. Igazából a cicamamának is kellene gazdi, mert ő is átjár, de a kiscicának fontosabb lenne (a mama azért talán jobban sejti vagy tudja, hogy félni kell a mi kutyánktól).

A cicát ajándékba odaadnák. Az oltás(ai)ról semmit sem tudok (szerintem még nincs), féregtelenítőt én ici-pici korában adtam neki a többi picinek és a mamának is, de most már újra rájuk férne.

Telefon: 30 / 271 9990

További képek

Kiscica gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

2009. nov 22-én bedobtak az udvarunkba egy kb. 6 hónapos kandúr szobatiszta, nagyon kedves és játékos kiscicát. Nekünk már van itthon 4 testvérpár akiket befogadtunk és szerető gazdi módján felneveltünk. Szeretnénk, ha gazdira találna ez a csöpp egyke kiscica is.

Helyileg a cica Sződligeten van, a szállítását, ha szükséges, meg tudjuk oldani.

Köszönettel: 06 30 609 8247

Picurka cicakislány gazdit keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Én találtam 2 hetesen. Többen is segítettek, míg biztonságos helyre került, ahol dajkacica nevelte és orvosi ellátást is kapott. Gyönyörű cicakislánnyá cseperedett. Most 4 hónapos lesz. Egészséges, vidám maszatka. Egy tünemény! Bújik, hízeleg, kedveskedik. Jelenleg Kismaroson van. Bárhonnan lehet érte jelentkezni, igyekszünk megoldani a szállítást, ha szükséges. Én a kapcsolattartó vagyok, szívesen adok további információt a kiscica elérhetőségéről.
Természetesen szobatiszta, alomra jár. Féregtelenített, oltott, egészséges. Szereti a házikosztot is, de a száraztápot is.
Bentlakással, kijárási lehetőséggel.
Esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen!
Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha eljön az ideje, akkor ivartalaníttatja.


Minka gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Minka a neve ennek a nagyon aranyos kiscicának, 7 hónap körüli. Ivartalanított lány cica. szürke cirmos. Nagyon bújós!!!!!
Jelenleg kint él hontalanul, én etetem. Szeretne egy igazi gazdit!!!!

Érd: 06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Alen gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 3,5 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, gyönyörű fekete-fehér kandúrka. Szobatiszta, más állat mellé is befogadható. Nagyon nehéz sorsú cica ő, az utcán üldözték-bántották, de már bízik, játszik, és minden vágya egy igazi, saját gazdi. Élete végéig hálás lesz annak, aki örökbe fogadja és szereti őt, úgy, ahogyan azt ő megérdemli. Várja szerető leendő gazdáját. Időpontegyeztetés után megtekinthető.

Elveszett

2009. november 29., vasárnap

2009. november 23.-án a X. kerület Váltó u. környékén, a Rákos patak partja közelében, a XVI. kerület határában eltűnt egy sötétszürke, cirmos¸ kb. 6 hónapos kislány cica.
Sajnos egyedi ismertetőjele nincs, talán annyi, hogy szőre egy picit hosszabb az átlagos házi cicáénál.
Egy kisfiú cicusa, aki nagyon várja haza!
Bármely információ szívesen várunk!!!

Tel.: 06 30 841 0088

Gazdikereső tündéri kölyök kislány cica

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett gyönyörűséges, nagyon bájos, kb. 8 hetes chipes kislány cica. Kezdetben nagyon riadt volt, hiszen eddig csak üldöztetésben volt része, de pár nap alatt már dorombolva, olvadozva nyúlt el az ölemben, és nagyon hálás a megmentéséért. Lakásban tartott, szobatiszta, más cica/kutya mellé is befogadható drágaság, aki várja jobb sorsát, méltó gazdiját Ivartalanításban segítek.


Eltűnt cicám keresem Tiszavasváriban!

2009. november 29., vasárnap

2009. november 25-én délután eltűnt 8 hónapos, Marci névre hallgató vörös, félperzsa kandúr cicám. Különös ismertetőjele: a mocsári hiúzéhoz hasonlóan fülszőre hosszú, vörös bundázata különleges csíkozású. Nagyon kedves, játékos, barátságos de óvatos cica. Kertes családi házból tűnt el, nagyon várjuk haza.

Kérem, ha bárki tud róla, hívjon a
06-20/21 31 661-es számon.

Városmajori Filharmonikus Zongi (Filemon) gazdát keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Mit gazdát, személyi titkárt, szakácsnőt és masszőrt egy személyben. :o)
Zongora 1-2 éves, fehér-cirmos ivartalan cicalány, nagyon kezes, hasvakartatós dorombológép. A macska-alvópózverseny koronázatlan királynője, aki elvárja, hogy a legfinomabb csemegéket pakolják szemenként a szájába. Egészséges, kedves, szobatiszta és nem mellesleg gyönyörű!
Ja, van egy apró kis hibája. Amikor egy járókelő kihalászta a kukák közül, a bal mellső lába ismeretlen baleset miatt olyan súlyosan roncsolódott, hogy amputálni kellett. Tehát maradt 8 élete és 3 lába… Zonginak mindössze 3 napjába telt elfogadni új helyzetét. Remekül elhuppog a lakásban, a fotelba föl-le ugrik, jön-megy, vizsgálódik, „pontoz” a rózsaszín orrocskájával, semmilyen hátrányt nem jelent neki a fogyatékossága. Így hát, embertársak, rajtunk a sor, hogy kitágítsuk az elfogadás határait…
Zongi teljes életet élhetne lakásban vagy kutyamentes kertben. Fantasztikus egyénisége, élni akarása van, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak rá, de leendő gazdijára is sok-sok boldogság vár….

Képei