Archívum: 2009. október 18.

Mogyi gazdát keres

2009. október 18., vasárnap

9. Kerületben a Ráday utcában cicát találtunk, mi nem tarthatjuk meg és ezért itt hirdetném. Mi Mogyinak neveztük el, 🙂 hamar tanul, sokat foglalkozhattak vele. Jelenleg is keressük az előző gazdiját, és ha később jelentkezne, vállalom egy esetleges találkozó lebonyolítását..
A környéken kiposztereztük, remélhetőleg hamar a helyére kerül, de bárki szimpatikus érdeklődő szóba jöhet.

A számom: 30/2351731

Három cica gazdit keres

2009. október 18., vasárnap

Három kb 7-8 hetes kis cicának keresek sürgősen szerető gazdit. Kedves, barátságos csöppségek, jelenleg ideiglenes befogadónál vannak. Elhelyezésük nagyon sürgős lenne, mert még nagyon kicsik, és kint vannak a szabadban.

Érd:
0630 8623040 vagy a
06204628611-es számon

Jelenleg Pilisen vannak,de Budapestre a szállításukat megoldjuk.


Cicák ajándékba

2009. október 18., vasárnap

Kedves, bújós, vagány kb.május végén – június elején született kiscicák.
Ivartalanítottak, oltottak, parazitamentesek, chipezettek. Leukózis és FIV tesztjük negatív.

Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével várják róluk életük végéig felelősen gondoskodó gazdijukat, (3 cirmos lány, 1 fekete-fehér fiúcska)

lilamadar(kukac)gmail(pont)com
0620 470 17 43



Két kis testvérke gazdit keres!

2009. október 18., vasárnap

A kiscicákat Csepelen mentettük két hete, az utcán találtuk őket. Azóta már nőttek egy picit, sokkal szebb a bundácskájuk, levakartuk a pofikájukról a koszt. Féreghajtás, bolhairtózás megvolt, az étvágyuk kitűnő.
A fehérke kisfiú, felemás a szeme, a feje tetején látható egy kis szürkésfekete folt. A kislányka cirmos, icipici, lehet, hogy nem is fog nagyra nőni, biztos ő volt a legkisebb az alomban. Pici mérete ellenére ő az életrevalóbb, harcos kis teremtés. Nagyon szeretik egymást, ezért jó lenne, ha egy gazdihoz költözhetnének, bár tudom,hogy ez túl nagy álom. Mindenképpen olyan gazdit keresünk nekik, akinél ágybacicák lehetnének és ha eljön az idő, ivartalanítva lennének, hogy a gazdátlan cicákat ne szaporítsák a kicsinyeik.

Érdeklődni a
06-20-545-33-23-as számon vagy a
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen lehet.


Ginny elveszett!!!

2009. október 18., vasárnap

Megtalálták

Október 13-án, kedden este tűnt el Ginny, a fél éves, teknőctarka nőstény macska, Budapesten, a Városligettől nem messze, a Thököly út 44-ből. Homlokán egy sárga villám, alhasán nagy fehér folt látható. Farka vége törött. Szelíd, nyugodt állat.

A képeken még csak két hónapos, de a főbb ismertetőjegyei jól felismerhetők.


GAZDIT KERESÜNK!!!!!

2009. október 18., vasárnap

Két fiatal nőstény cica keresi szerető gazdiját. A Duna parton horgászok etetik őket, jó lenne, ha a tél beállta előtt meleg otthonra találnának. Szállításban segítünk!

Érdeklődők hívását a 20/492-2085-ös telefonszámon várjuk!