Archívum: 2009. szeptember 06.

Fehérke gazdit keres

2009. szeptember 06., vasárnap

Fehérke 1,5 éves ivartalanított kandúr cicus, kedves, barátságos, önálló, de sajnos süketen született. Az elmúlt egy hónapban már kint is járt az udvaron, de sajnos átment a szomszéd kertekbe is, ahol nem nézik jó szemmel a cicát. Olyan helyet keresnék neki, ahol bent a lakásban szaladgálhat, de ha kedve úgy tartja ki is járhat, ha persze a helyet megszokta. Más cicákkal kijön, de nem kötődik hozzájuk. Szeretnék neki egy nyugodt, biztonságos helyet találni, ahol boldog lehet, most sajnos a nap nagy részét a padláson tölti.
A cica Egerben van a szállítást meg tudjuk oldani.

Telefon:
36/413-666, 30/9531-531


Gazdikereső mentett, tüneményes (ex)kandúrka!

2009. szeptember 06., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható utcáról mentett, fekete-fehér színű, ivartalanított, oltott, chipes, a gyakori halálos leukozisra tesztelt és negatív tüneményesen kedves kandúr cica!

Ez a cica az utcáról lett megmentve az életveszélyből, ahova vélhetően kidobták (kedves természete miatt gazdája lehetett egykor.) Azóta se győzi meghálálni a segítséget, az életének megmentését; dorombol, bújik, ha csak az ember ránéz.
Lakásban lakik, más cica, kisgyerek mellé is befogadható. Nagyon nyugodt, kedves cica, a leendő gazdinak nem lesz vele sok gondja.
Aki örökbe szeretné fogadni ezt a jobb sorsra érdemes kedves cicát, ne habozzon.


Gazdikereső fiatal, tündéri ivartalanított teknőctarka kislány cica!

2009. szeptember 06., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres ÚJRA a képen látható fiatal, teknőctarka, ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentes tündéri, de most nagyon szomorú kislány cica.
Egykor kölyökként mentettem az utcáról, a biztos halál elől, majd örökbe adtam, és most „allergia miatt” újra földönfutóvá vált – így mielőbb új gazdára vár.
Egy tüneményes, hálás, csodaszép felnőtt cica lett belőle. Más cica/kutya, kisgyerek mellé is befogadható lakás-cica.
Nagyon várja új szerető gazdiját ez a tündér; azt az embert, akiben már soha többet nem kell csalódnia!


Gazdikereső hatalmas, csupaszív oltott-chipes ex-kandúr cica

2009. szeptember 06., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható sintértelepről elaltatás elől mentett felnőtt, fiatal, szürke cirmos színű, óriás termetű, a gyakori fertőző és halálos leukozisra tesztelt (és NEGATÍV) ivartalanított nagyon kedves kandúr cica.
Ő egy csoda cica, egy igazi hatalmas termetű, megbízható, csupaszív óriás: a szintén mentett kölyök lakótársait anyaként gondozza, nekünk pedig minden pillanatban mutatja, mennyire hálás a megmentéséért.
Mindemellett szobatiszta, nyugodt, más cica/kisgyerek mellé is befogadható.
Ivartalanítva, oltva, chip-ezve várja leendő szerető, méltó gazdiját ez a hatalmas szeretetbomba cica!


Új – s.o.s.! – gazdikereső cica

2009. szeptember 06., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett 12 hetes, szürke cirmos színű, szobatiszta, nagyon hálás, tüneményes, megállás nélkül doromboló-bújó, túláradóan kedves, emberfüggő kiskandúr. Meglátott az utcán, majd odarohant hozzám és belém kapaszkodva sírt a segítségért. Más cica/kutya/kisgyerek mellé is örökbefogadható. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja leendő szerető gazdiját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kincs!

Gazdira vár egy 4-5 hónapos teknőc tarka kislány cica

2009. szeptember 06., vasárnap

Oltva, féregtelenítve.
A munkahelyem előtt elütötte egy autó, de csodával határos módon semmi baja nem lett. Nagyon kedves az emberekkel, elég ránézni és már dorombol is. Amikor összeszedtem a kocsi alól, az ijedségen kívül nem volt más baja. Nagyon tiszta, selymes bundája van, a szemei, fülei is tiszták voltak. Vélhetően talán elszökött vagy kitették valahonnan. Cicákkal kutyákkal még nem nagyon tudja eldönteni mi is lenne a helyes viselkedés, egyenlőre a megfigyelés stádiumában van. 🙂 Nem félős, érdeklődéssel fordul azért feléjük, de látszik hogy ez előtt nem volt más állat társasága. Kizárólag lakásba vihető el.

Elérhetőség:
beruthiel(kukac)msn(pont)com
20/330-3033


Gazdira vár egy 3-4 éves ivartalanított kandúr cica

2009. szeptember 06., vasárnap

Oltva, féreghajtva, FIP, Felv negatív.
Az illatos útat is megjárta, majd egy macskamentőnek köszönhetően kihozták onnan, sajnos eltört a medencéje de mivel nem kezelte orvos, nagyon leromlott állapotban került végül hozzám. A csontja szerencsésen teljesen összeforrt, a cicának semmi baja, szépen összeszedte magát.
Emberekkel még kicsit félénk, bizonytalan, de más állatokkal láthatóan semmi baja. Nagyon kedves, dorombolós cica, egy olyan gazdira van szüksége aki türelmes, és biztosítja neki a nyugodt életet. Férfiakkal nagyon mogorván viselkedik, valószínűleg nincsenek jó emlékei. De napról napra jobban felenged, és nyitott minden kedvességre, simogatásra.
Kizárólag lakásba vihető el.

Elérhetőség:
beruthiel(kukac)msn(pont)com
20/330-3033


ELVESZETT KISCICA!!!

2009. szeptember 06., vasárnap

Szeptember 3-án reggel 8 és fél 10 között a XX. kerületből eltűnt a képen látható fekete-fehér foltos kiscica.
Kérjük a becsületes megtalálót, vagy aki látta azóta, jelezze a következő telefonszámok valamelyikén:
0630/431-2003, 0670/247-4279, 061/630-5559

Előre is köszönjük a segítséget!