Archívum: 2009. augusztus 01.

S.O.S. utcára dobott kamasz félhosszú szőrű fekete cica!

2009. augusztus 01., szombat

A képen látható utcára dobott kamasz félhosszú szőrű fekete cicának keresek S.O.S. szerető gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót!
Valami rohadt szemét kidobta szegényt és Ő teljesen tájékozatlan az utcai léttel kapcsolatban, csak napok kérdése, hogy egy autó üti el, kutya tépi szét vagy egy rossz ember markába kerül! 🙁

Sajnos én már egy bolhát sem tudok hazahozni (most nem is a magaméban lakom), csak etetem pár napja a többi utcai cicával együtt!
Még csak pár napja jelent meg szegényke a szomszéd ház előtt, nemének kiderítése folyamatban van, de még nagyon fél mindentől!
Volt “gazdája” nem törődött vele, bundája most kicsit elhanyagolt, de megfelelő gondoskodással nagyon szép cicát lehet varázsolni belőle, amiben táppal, tanácsokkal segítek!

Aki bármilyen segítséget tudna számára, kérem sürgősen hívjon: 30-429-2923
Köszönöm!

Gazdikeresők, kérlek nézd meg és továbbítsd

2009. augusztus 01., szombat

Kedves Állatbarát, az alábbi linken megtekintheted gazdikereső kutyáink bemutatóját, akik már nagyon várják egy szerető, új gazdi jelentkezését!!! Ha szeretnél egy kutyát, és jól megfontoltad a döntésedet, akkor javaslom, nézd át a kutyákat, hátha rátalálsz arra a kis érző lényre, akit társadul fogadnál az otthonodba, az életedbe! Ha most nincs örökbefogadási szándékod, úgy a magad módján is gazdához juttathatod ezeket a kutyákat, méghozzá úgy, hogy a levelemet tovább küldöd az ismerőseidnek, rokonaidnak, barátaidnak, kollégáidnak, hátha épp rajtad keresztül ér célba az üzenet! (A bemutató havonta frissül, ez az aktuális anyag 2009.07.31-én készült!!!)

http://gallery.site.hu/d/10047252-1/Gazdikeresoink_200908_pps

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet a kutyák nevében is!!!

2009 a Gorilla éve! Dr. Jane Goodall

2009. augusztus 01., szombat

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

http://www.janegoodall.hu/gorilla_eve_2009/hogyan_segithet

TALÁLT KISKANDÚR

2009. augusztus 01., szombat

Budapest XII. kerület, Thomán István utcai buszfordulóban – 2009. július 30-án, csütörtökön este találtunk egy keservesen nyávogó, cirmos mintájú kis kandúr cicát, (már kezd kamaszodni). Más macskáktól nagyon fél.

Keresi a gazdáját!!!
Érdeklődni lehet: 0630/5310210 mobilon.

Jótékony együttműködés az ÁRVÁCSKA Állatmenhely javára!

2009. augusztus 01., szombat

Kedves Barátaim, Társaim és valamennyi Kedves Állatbarát Ismerősöm!

Kérem, hogy az elhagyott állatok iránti együttérzésből, és az ÁRVÁCSKA Állatmenhely által végzett állatvédelmi munka támogatása érdekében olvassátok el az alábbi hirdetményünket, és egész augusztusban klikkeljetek szorgalmasan a hírekre.

klikk2009augusztus

Esetleg kérjétek meg ismerőseiteket is! Én is ezt teszem.
KÖSZÖNÖM!

Jótékony KLIKKelés!!!
augusztus 1. és 31. között

A hírkereső Csoport tagjai:
hirkereso.hu
kapu.hu és a
tombola.hu

Jótékonysági akció keretében minden egyes, portáljaikon keresztül elolvasott hír után 5,-Fillért adományoznak az adott hónapban kiválasztott közismert alapítványnak.

Augusztus hónapban az ÁRVÁCSKA Állatmenhely és a MADÁR-Kórház a kedvezményezettek!
Segítse munkánkat, olvassa a híreket, klikkeljen minél gyakrabban:

http://www.hirkereso.hu/jotekonysag/

KÖSZÖNJÜK!