Archívum: 2009. július 29.

Fekete kandúr gazdit keres

2009. július 29., szerda

Gazdára talált

Én ennek a szép fekete kandúr cicának szeretnék gazdát találni. Itt bolyong a lépcsőházunk körül egy ideje és bár többen etetjük, nagyon vágyik szerető gazdira. A szőre szép fényes egyáltalán nem kóbor macska külsővel rendelkezik. Mikor az ablakból kiszólok hozzá, cicanyelven megkérdezi: Miért nem engedsz be?
Cica üzenete hozzátok: Gazdit keresek. Jelenleg Kiskunhalason a Vasút utcában kóborolok és bár sokan cirógatnak és enni is kapok, azért szeretnék egy szerető gazdit, aki csak az enyém lenne, bárhol az országban.

Kackia gazdát keres

2009. július 29., szerda

Kackia, a 2005. május 26-án született négy éves hófehér, sárga szemű, nem ivartalanított egészséges cicafiúcska szerető gazdát keres. Családban élt, de válás és költözés miatt gazdái nem tudják tovább vállalni. A képeken még kicsi, pár hónapos, azóta nem készült új kép róla, de nagyon szép cica most is, nagyon bújós, csupaszív kis jószág. Emberekkel kommunikatív, érezni, hogy kapcsolatot akar tartani, figyel és ki tudja mutatni a szeretetét. Élt lakásban is, kertben is, szobatiszta. Nem válogatós, most száraz tápon él, tartása nem kerül sokba. Elvisszük az új gazdájához szívesen.

Érdeklődni itt lehet: 06-30-324-3616