Archívum: 2009. július 06.

Fekete-fehér cica gazdit keres

2009. július 06., hétfő

Egy hete találtam Győrben egy kismacskát (kb. 5 hetes), aki macskanáthás. Sajnos az állandó orvosom nem ért rá, mert aznap született gyermeke, így elhoztam vidékről éjszaka Budapestre egy ügyeletre. Az ottani orvos azt mondta, nem sok esélye van a cicának. Másnap elvittem egy másik orvoshoz, aki szinte az utolsó pillanatban infúziót adott neki, valamint további gyógyszereket, szemcseppet, gélt. Innentől kezdve napi kétszer kapott infúziót, tápszerrel és Calo-pettel etettem, a szemét kezelgettem.
A cica rohamos javulásnak indult, az egyik szeme szépen rendbe is jött, már magától eszik, nagyon élénk, játékos, a náthája szinte teljesen elmúlt.
Azonban a másik szeme aggasztóan néz ki. Szürkés a színe, és jóval kisebb a pupillája, mint a másiknak.
Az orvosom azt mondta, lehet, hogy azzal nem fog látni, illetve nem 100%-osan.
Még keresem a megoldást, hátha a másik szemét is meg lehet gyógyítani, de előfordulhat, hogy arra nem fog látni.
Ennek a kis cicafiúnak keresnék megbízható gazdát. Oltási és egyéb költségeit (ivartalanítás stb.) szívesen állom.
Nem nagyon van róla képem, de tudok küldeni egyet, amin még elég rosszul nézett ki, és egy újabbat, amin jól van, bár azon alszik.

+3630/5588319
frollo(kukac)freemail(pont)hu


Fekete cica Székesfehérváron elveszett!

2009. július 06., hétfő

Július 04-én elkószált Székesfehérváron, a Zámoly utcából egy fekete, mellkasán pici fehér foltos 1 éves fiú cica. Csak néhány hete lakik családi házban, ezért félek, hogy egyedül nem talál haza. Nagyon szeretném viszontlátni! Kérem, ha valaki látja vagy megtalálta, értesítsen!

Telefon szám: 0620 9674 – 517