Archívum: 2009. május 25.

ELTŰNT MACSKA

2009. május 25., hétfő

KERESEM: Eltűnt 2009 május 14. körül Budapesten egy pontosan egy éves ivartalanított, kullancsoktól-bolháktól mentes nőstény macska a XI.ker. Villányi út/ Karolina út sarkánál lévő házból.
Színe: Szürke cirmos-fehér foltokkal, a fején a mintázat NEM szimmetrikus, hanem az orrán, egyik szem felől szürkés folt van.

Ismertetőjegy: Hasán az ivartalanítási műtétből hátra maradt türkiz zöld elszíneződés van, ami halványan még talán látszódik.
Valószínűleg a környéken van.

*Pénzjutalom a megtalálónak!!

Telefon: 0620-501-3582

Sintértelepről mentett gazdikereső kölyök!

2009. május 25., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről elaltatás elől mentett, tüneményes, kb. 3 hónapos, német/belga juhász (Malinois) – keverék, barna, helyes kis kan kölyök.
Már az eddigi kis élete során is sokat szenvedhetett – valahol megszületett felesleges szaporulatként, majd teljesen elhanyagoltan, soványan bekerült a hozzá nem méltó sintértelepre, ahol a sorsa előre megpecsételt lett volna..

Az eleinte megszeppent kiskutya mára már teljesen feloldódott, erőre kapott, játszik, csóvál, puszit ad, nagyon hálás, maximálisan alkalmazkodó, és mindemellett hihetetlen értelmi képességekkel rendelkezik – látszik, hogy juhász-vér csörgedez ereiben, – valószínűleg munka-vonalon is szép eredményeket érne el!

Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, jelenleg köztük lakik, a kutyával egész nap gyűrik egymást.

Megfürdetve, parazitamentesítve, regisztrált chip-pel ellátva, oltva (az ivartalanításban pedig segítek) várja szerető leendő gazdáját ez a hányatott előéletű, jobb sorsra érdemes, tüneményes, ragaszkodó, okos, és nem utolsó sorban gyönyörű kis kincs!

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/ozd/


Ör-Dög elveszett

2009. május 25., hétfő

Szombaton este elveszett a XVII. ker Rákoshegy, (kertváros) Bajza utcából Ör-Dög nevű cicám.
12 éves ivartalanított sötétbarna sziámi fiú.
Családtagnak számít! Nagyon várjuk haza!
Délutánonként kijárós de este mindig hazajött.

klary(kukac)freemail(pont)hu


Cicák gazdit keresnek

2009. május 25., hétfő

Ezeknek a cicuknak kellene mielöbb jó helyet szerezni, itt nagyon nagy a kosz..és van 6-8 cica, meg egy kutyus, egy öreg bácsinál Velencén. Itt mindenféle betegséget szereznek, és meghalnak, ha nem kerülnek el mielőbb… (ez minden évben így van)

Telefon: 30 3803755