Archívum: 2009. május

6-8 HETES KISCICÁK SZERETŐ GAZDIT KERESNEK!!!!!

2009. május 31., vasárnap

Mindenféle színben és nemben,gyönyörűek, édesek, három helyen Debrecenben, örökbefogadási szerződéssel elvihetők:

http://gallery.site.hu/u/kutyasszilvi/gazdit_kereso_cicusok/kriszti/

30/593-1171
30/730-6397
30/218-7886


Pici gazdit keres

2009. május 31., vasárnap

Pici: Ő az én drága kis kedvencem, csak olyannak bírnám odaadni, aki úgy imádja, mint én. Kedves, szelíd, alkalmazkodó, ivartalanított 2 éves lánycica. Tároló-lakó.

Tel.: 30/218-2521

Pompon gazdit keres

2009. május 31., vasárnap

10 hónapos fiúcska, cuki, játékos, gyönyörű. Ivaros.

Tel.: 30/218-2521

Viktória gazdit keres

2009. május 31., vasárnap

Viktória 2 év körüli lány cicó, kedves, barátságos, ivartalanított!!!!!!!

Tel.: 30/218-2521

Zafír gazdit keres

2009. május 31., vasárnap

Zafírt, fiatal cica, ő a kosztosok közül való, még nem tudtam megfogni, de alighanem kislány.

Tel.: 30/218-2521

Pobre Diabla gazdit keres

2009. május 31., vasárnap

Nagyon öreg, segítségre szoruló cica, tavaly nyáron már jártányi ereje sem volt, egy bokorban lakott. Etettem őt is külön, gyógyszereztem, és már normálisan él. De állandó támaszra szorul. Szegény, szegény cicám…

Tel.: 30/218-2521

Találtunk egy cicát

2009. május 31., vasárnap

Találtunk egy kiscicát Zuglóban. Gyönyörű, fekete-fehér, kedves, valószínűleg szerető gazditól, lakásból keveredett hozzánk. Keresem régi vagy új, szerető gazdiját. Úgy látom, kislány, méretre 4 hónapos lehet.

panna04(kukac)freemail(pont)hu vagy 252-91-98


14 napos kiscicák gazdit keresnek

2009. május 30., szombat

Tegnap egy kegyetlen állat a saját cégének telepén, az anyjukkal együtt kirakta őket, ahol az őr maximum reggelig őrizgette volna őket, másnap kirakta volna őket egy faluszélen, vagy réten. Képzelhetjük meddig éltek volna ott, az esetleges kóbor kutyáktól, más macskáktól.
Aki kiscicát visz, ingyen beoltva, féregtelenítve adom!!!!

Kötöttség nélkül meg lehet vizslatni a kiscicákat, megpróbálok bármikor rendelkezésre állni. Egy koromfekete, két fekete-fehér foltos, és egy ezüst-fehér foltos van. Egyelőre úgy néznek ki, két lány, két fiú, de ezt még nehéz megállapítani, annyira kicsik. Válogatni a nemek miatt nem érdemes, mert ahogy fiú, úgy egy lány cicát is lehet ivartalanítani. Általában áprilisban fél áron lehet kiműttetni őket.

Aki kiscicát szeretne, az most szóljon, nézze meg őket, mert nagyon kicsik, és mindenki kiscica kortól szeretne macskát. Ne legyen az, mint tavaly is, hogy szomszédaink mentettek meg ugyanígy 3 kölyköt, csak egyet vittek el belőle, amikor meg már nagyobbak lettek, meg a szívükhöz nőttek, akkor nyígott nekem sok ember kiscicáért, hogy „ó, kellett volna mégis”.

Ezt akkor kell eldönteni, amikor aktuális, és amikor segíteni lehet. Nekem van 5 felnőtt macskám, mind befogadott. Én nem szeretem a kiscicákat, másokkal ellentétben, én a felnőtteket szeretem. Lehet vinni a kiscicákat, a felnőtt kóbor macskákat, akik meg senkinek nem kellenek, azokat szívesebben fogadom be.

A videót hanggal ajánljuk, hosszú, de érdemes végigmosolyogni!!!:
http://www.macsok.creartmd.hu

Nagyon jó fejek, játékosak. Aki nevetésben gazdag cicatartást szeretne, az vigyen két testvért, elmondhatom, kő kövön nem marad a nagy hancúrozásban, és egészségesebb felnőtt cicák lesznek, ha egy társsal nőnek fel.

Csak jó helyre adom oda őket!!! Ahol csak kivágják a kertbe, vagy csak egérfogónak akarnak macskát a pincébe, nulla szeretet nélkül, azok inkább gondolják meg.

Elérhetőségem:
fantasyart(kukac)chello(pont)hu 30/911-94-54

Kiskutyák gazdit keresnek

2009. május 29., péntek

Van 6 db, 2 hónapos, keverék kiskutyánk! Szívesen elajándékoznánk szerető gazdiknak!!! Nagyon fontos lenne Június 2-ig elajándékoznom őket!!
Ha tudsz olyan ismerősödet/barátodat/rokonodat aki szívesen lenne egy kiskutyus gazdija, akkor feltétlen szólj!

E-mail cím: ditte002(kukac)citromail(pont)hu
Telefonszám: 0630/7504573

Vörös kandúr gazdát keres!

2009. május 29., péntek

XI. ker. Kruspér utcában 3 napja megjelent egy vörös kandúr macska. Csak ül egy helyben és mintha várna (bár a macskákra ez nem igazán jellemző). Ma sikerült megsimogatni, kedves az emberrel, kutyák elől elbújik. Sajnos most nem tudjuk elhelyezni. Ha valakinek lenne üres helye, akkor orvost, oltásokat, szállítást, akár kaját is intézünk, csak helyünk nincs.
Ha valaki tud segíteni az hívja valamelyik számot.
20-914-18-48 vagy
20-420-45-07

Cirmosfehér kiscica gazdira vár

2009. május 29., péntek

Kőbányáról lehet elvinni. A pincében kölykedzett le egy fekete cica, aki már tavaly is megtisztelt minket egy cicával. Oltások, féreghajtás nincsenek még, a másik két testvérének az új gazdik gondoskodtak erről. Már etetjük konzerv étellel, de ettől még az anyacica szoptatja is még.

Telefonszám: 06-20-553-5494


SEGÍTSETEK HA TUDTOK egy lelkes cicamentő hölgynek!!!

2009. május 29., péntek

Budapesten lefialt a közös kertben egy cicamama 4 db kiscica, 2 vörös, 2 vörös-tarka. Egyelőre 4 naposak. A szomszédság el akarja pusztítani őket… Szokásos eset tudom, de hátha…

30-218-2521
erikamaria(kukac)citromail(pont)hu

Köszönöm!

Talált kiscicák a zsámbéki lovardában

2009. május 29., péntek

Kettő gazdára talált, egy nem élte túl sajnos

Néhány napja találtunk a lovarda közelében, egy nagyon forgalmas főút mellett kitéve három pici cicát. Kb. két-három hetesek lehetnek, a szemük már kinyílt, esznek is, de még szívesebben szopnának. Mivel a lovardai anyamacskák már mind ivartalanítottak, pótanyánk sincs számukra, jelenleg az ott dolgozók gondozzák őket, de a kb. 70 ló mellett ez nem egy egyszerű feladat sajnos… Nagyon picikék még, ha anyát nem is, de gazdát minél előbb jó lenne nekik találni.Két fekete és egy cirmos gombóc, fiúk-lányok vegyesen.


ELTŰNT MACSKA

2009. május 25., hétfő

KERESEM: Eltűnt 2009 május 14. körül Budapesten egy pontosan egy éves ivartalanított, kullancsoktól-bolháktól mentes nőstény macska a XI.ker. Villányi út/ Karolina út sarkánál lévő házból.
Színe: Szürke cirmos-fehér foltokkal, a fején a mintázat NEM szimmetrikus, hanem az orrán, egyik szem felől szürkés folt van.

Ismertetőjegy: Hasán az ivartalanítási műtétből hátra maradt türkiz zöld elszíneződés van, ami halványan még talán látszódik.
Valószínűleg a környéken van.

*Pénzjutalom a megtalálónak!!

Telefon: 0620-501-3582

Sintértelepről mentett gazdikereső kölyök!

2009. május 25., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről elaltatás elől mentett, tüneményes, kb. 3 hónapos, német/belga juhász (Malinois) – keverék, barna, helyes kis kan kölyök.
Már az eddigi kis élete során is sokat szenvedhetett – valahol megszületett felesleges szaporulatként, majd teljesen elhanyagoltan, soványan bekerült a hozzá nem méltó sintértelepre, ahol a sorsa előre megpecsételt lett volna..

Az eleinte megszeppent kiskutya mára már teljesen feloldódott, erőre kapott, játszik, csóvál, puszit ad, nagyon hálás, maximálisan alkalmazkodó, és mindemellett hihetetlen értelmi képességekkel rendelkezik – látszik, hogy juhász-vér csörgedez ereiben, – valószínűleg munka-vonalon is szép eredményeket érne el!

Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, jelenleg köztük lakik, a kutyával egész nap gyűrik egymást.

Megfürdetve, parazitamentesítve, regisztrált chip-pel ellátva, oltva (az ivartalanításban pedig segítek) várja szerető leendő gazdáját ez a hányatott előéletű, jobb sorsra érdemes, tüneményes, ragaszkodó, okos, és nem utolsó sorban gyönyörű kis kincs!

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/ozd/