Archívum: 2009. február 23.

Elvihető cicák

2009. február 23., hétfő

Gazdára találtak

Egy fekete, egy szürke és egy vöröses-barna cirmos. Igen mozgékonyak, barátságosak, egyikük (a vöröses barna) már eszik szilárd ennivalót. A cicák február 13-án múltak 5 hetesek. Semmilyen oltást nem kaptak még.


Elveszett cica – Bátorka

2009. február 23., hétfő

Debrecenben a Diófa utca környékén eltűnt/elveszett egy tündéri iromba (cirmos) – kandúr cica, aki Bátor névre hallgat. Kérném, a tisztes megtalálót, jelentkezzen a 20/250-62-66-os telefonszámon!

Köszönöm!

Mentett kiscicák gazdit keresnek!

2009. február 23., hétfő

Életveszélyből mentett cicák, kicsit még félénkek, de nagyon hamar alkalmazkodnak, mert még nagyon fiatalok. kb. 3 hónaposak, a vöröskék kandúrok, a trikolor cica nőstény. 1 kombi oltásuk van, parazitamentesek. Örökbefogadási szerződéssel és oltási költség megtérítésével fogadhatók örökbe.

Érdeklődni lehet:
30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com

Csau-Csau kiskutyák INGYEN elvihetők!!!

2009. február 23., hétfő

Telefon: 06-20/366-69-96

Cicák gazdit keresnek

2009. február 23., hétfő

Segítséget szeretnék kérni cicáim gazdihoz juttatásához. Sajnos úgy alakult az életem, hogy nem tudom a továbbiakban a megfelelő ellátásukat biztosítani (oltások, jó minőségű kaja, stb.). Nem szívtelenség részemről, hanem egyszerűen nincs pénzem rájuk.

Mazsika cica: fekete-fehér, rózsaszín nózis, 11 éves ivartalanított, nyifinyafi, de nagyon bújós cica.

Hamuka: utcáról mentett, ivartalanított szürke cica, aki ivartalanítás után nagyra nőtt (8 kg), nagyon szereti a száraz kaját ropogtatni. Hamuka nem ölbeülős cica, nagyon kedves, halk, picit távolságtartó, de ő is szeret a gazdival ágyban aludni, imádja a háját dögönyöztetni.

Pumukli: szintén utcáról mentett kb. 2 éves ivartalanított fiú cicus. Nagyon érdeklődő, imád a mosogatóban tanyázni, beszélgetős cica, nagyon szereti a másik vörös-fehér cicust.

Sutyika: tél elején lett az utcáról mentve a cicus, fiatal, ivartalanított kandúrka. Talán még egy éves sincs, a hangját még nem hallottuk, nagyon szereti a pociját, az egérrel, labdával való játékot és nagyon szereti kispajtását Pumuklit.

A két fiú cicát szeretném egy helyre adni, hogy ne viselje meg őket a környezetváltozás.

Hamuka cica egyedül is nagyon jól érezné magát egy olyan gazdinál, ahol nem akarják állandóan nyúzni.
Az öreg cica Mazsika nagyon aranyos, bújós, igazi ölben ülős, gazdival alvós cica.

A cicákat lakásba szeretném adni.

Érdeklődni: 06-20-545-33-23-as telefonszámon
vagy a cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen lehet.

!!! Macskát Klikkerezőket Keresünk !!!

2009. február 23., hétfő

Várjuk azoknak a macskabarátoknak a jelentkezését akik valamilyen egyéni tapasztalattal, gyakorlattal és eredménnyel rendelkeznek cicájuk klikker tréning módszerrel történt nevelésével, tanításával kapcsolatban.

Mielőtt azon véleményednek adsz hangot, hogy … a cicákat nem is lehet klikkerrel tanítani … nézd meg ezt a videót:
http://www.myvideo.de/watch/1941884/katze_clickertraining
vagy a http://www.4tappancs.hu oldal MACSKA részén a videókat.
A jelentkezést és minden infót előre is köszönjük !

4TAPPANCS – TEAM
www.4tappancs.hu
info(kukac)4tappancs(pont)hu
T: +36 (06) 49-424059
M: +36 (06) 30-2929995

Állatvédelmi Őrszolgálat

2009. február 23., hétfő

Vessünk véget az állatkínzásoknak!
„Aki megment egy életet, az egész világot menti meg.”

Bántalmazott, megkínzott, rövid láncon vashordóhoz kötött kutyák, éheztetett gazdasági állatok, az utakon elütött, és sorsukra hagyott kutyák és macskák, ezek mindennapos esetek hazánkban. Az Állatbarát Alapítvány minden rendelkezésére álló eszközzel megpróbálja felszámolni ezeket a súlyos problémákat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A Norvég Civil Támogatási Alapnak köszönhetően lehetőségük nyílt a megyében egy komplex állatvédelmi kampány szervezésére az érintett hatóságok, állatorvosok, és a programba bekapcsolódó önkéntesek közreműködésével.

Jelenleg az önkéntes toborzás zajlik az Önkéntes Állatvédelmi Őrszolgálat felállításához.

Bárki csatlakozhat hozzájuk Sz-SZ-B megyéből, aki betöltötte a 18. életévét, és tenni szeretne azért, hogy megszűnjenek az állatkínzások, állatbántalmazások, valamint részt kíván venni a balesetes állatok életének megmentésében, az állatvédelmi bejelentések kivizsgálásában.

Fontos tudni, hogy ezek az állatvédelmi bejelentések sokszor megkínzott, fizikailag bántalmazott, súlyosan sérült állatokról szólnak. Olyan emberek jelentkezését várják, akik nem riadnak vissza ettől a látványtól, és készek tenni azért, hogy megmenthessék a bajbajutott állatok életét.

Aki be szeretne kapcsolódni a programba, az első teendője, hogy ellátogat a www.allatbarat.com honlapra, elolvassa a csatlakozott önkéntesek által végezhető feladatok leírását, és ezek alapján kitölti a mellékelt adatlapot, és visszajuttatja e-mailen, személyesen, vagy postai úton az Alapítványhoz. Munkatársuk felveszi minden jelentkezővel a kapcsolatot, és tájékoztatja a további lépésekről, illetve válaszol a felmerülő kérdésekre. A program részeként az Alapítvány munkatársai külső szakemberek bevonásával ingyenes felkészítő képzést tartanak majd, amely során a leendő Őrszolgálatosok elsajátíthatják az állatok mentéséhez, a jogszerű eljáráshoz, bejelentések kezeléséhez kapcsolódó ismereteket.

Inántsy Pap Sándor
Állatbarát Alapítvány
titkár




Talált labrador kutya ingyen elvihető

2009. február 23., hétfő

Egy nagy testű, fekete kan labradort találtam Szentendrén.
Fém nyakörve van, mellén fehér folttal.
A kutyus nagyon barátságos, ragaszkodó, jó kedélyű, vidám természetű.
Várja szerető gazdáját!
(A kutya oltva, féregtelenítve.)

Ideiglenesen nálam van, aki esetleg szeretne egy hűséges társat magának benne megtalálja!
Sajnos családi körülményeimre való tekintettel, nem áll módomban a kutyust megtartani.
Képet kérésre tudok küldeni.

Tel: 20/376-2892, mell: 6521.

7 hónapos németjuhász keverék kutyus gazdit keres

2009. február 23., hétfő

Egy kb. 7 hónapos németjuhász keverék kutyus gazdit keres. Ismerősöm találta szegényt a Hungária körúton, ott szaladgált kétségbeesetten, egyedül. Jelenleg nálam van, de sajnos a nagy létszám miatt nem tudom megtartani. Nagyon kedves, barátságos kutyus, kicsit félénk (valószínűleg verték). Nagyon jó jelző kutya, én kertes házba ajánlanám, ahol bejárása van a házba. Kérésre tudok róla képet küldeni

Érdeklődni a 30/342-6001-es telefonszámon.

ELVESZETT CICA!

2009. február 23., hétfő

2009. február 6-án este BUDAKESZI, Nagysándor József utcai lakásunkból eltűnt az egyik nagyon kedves cicánk. Marci névre általában reagál, 7 éves ivartalanított fiú, fehér-szürke cica, közepes méretű, közepesen hosszú szőrű. Jellegzetessége, hogy felső metszőfogai egy régi műtét miatt látszódnak, valamint fiú létére rózsaszínű az orra és a fülei hegye. Kíváncsi, közeledő típus, megfogni nem igazán hagyja magát.
Kérjük állatbaráti segítségüket, ha esetleg láttak hasonló cicát épen, vagy sérülten, hogy az alábbi telefonszámok valamelyikén értesíteni szíveskedjenek. A megtalálót pénzjutalom illeti.

Telefonszámok: 0630-286-2724, vagy 0630-9499-484