Archívum: 2009. január 26.

Szuszi gazdit keres

2009. január 26., hétfő

A nevem (átmenetileg) Szuszi. Ma voltam az első oltásomon, kaptam féreghajtót, kullancs elleni cseppeket és túl vagyok egy wellness fürdetésen és szőrkozmetikán. 2 és fél hónapos, 6 kg súlyú fiú vagyok, még növésben, a doktorbácsi szerint maximum vizsla magasságú leszek. Mindent megeszek, nincs hasmenésem. Szeretek küzdeni, egy hős elszántságával támadom le ideiglenes befogadóm labradorját. A képen jól látszik kicsi, de izmos testem. Nem ismertem szüleimet és a sors nagyon cudarul bánt velem addig, míg be nem fogadtak. De bízom benne, hogy megtalálnak ÁLOMGAZDIÉK és akkor boldogok leszünk…. Jelenlegi helyemen még dédelgetnek, de sajnos nem tudnak megtartani, és ezért kérlek segítsetek!

Hívjátok a 20/535-5821-es számot, vagy írjatok e-mailt a botkos.adrien(kukac)gmail(pont)com címre!


Cirmos cica gazdáját keresi

2009. január 26., hétfő

Jelentkezett a gazdija

Szórólapozással is megpróbáljuk megtalálni a fényképen szereplő cica gazdáját.

Ha esetleg nincs gazdija, vagy a gazdija szomorú módon nem keresi a cicát, szeretnénk, ha szerető új otthonra lelne. Amíg a gazdája / leendő gazdája nem jelentkezik, természetesen nálunk marad a cica.


Talált németjuhász keverék kisfiú Szentendrén

2009. január 26., hétfő

A képen levő kisfiú Szentendrén kóborolt be egy kertbe, a befogadók elvitték állatorvoshoz, oltva, féregtelenítve lett, de sajnos csak időlegesen tudják tartani, minél előbb gazdit kéne neki találni.

Ha esetleg tudtok arról, hogy valaki keresi, mert elvesztette és nem direct rakta ki, kérlek szóljatok neki!

Kb. 3 hónapos, kedves, játékos kutyus. Németjuhász keveréknek tűnik.
Képeket még küldenek róla, a csatolt képen épp nagyon fázott és félt.

Érdeklődni a következő elérhetőségen lehet: +36203504493