Archívum: 2009. január 25.

Gazdikereső tüneményes kislány cica!

2009. január 25., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal felnőtt, gyönyörű, szürke cirmos-fehér mintázatú, nagyon helyes pofijú, selymes szőrű, ivartalanított, oltott, chipezett, parazitamentesített tünemény lány cica. Lakásban tartjuk (kutya-cica mellett (akikkel nincs különösebb gondja)), szobatiszta, nyugodt, problémamentes, nagyon kedves, bájos, bújós, dorombolós, igazi finom lelkű kislány cica, akiről egy rossz szót nem tudok mondani. Engem azonnal levett a lábamról!
A Dél-pesti kórház udvarából mentettük, ahol bár jól tartották, etették, a jövője ott mégis eleve megpecsételt lett volna. És nem az a sors járt volna neki!
Nagyon hálás a megmentéséért, nem telik el úgy pillanat, hogy ne köszönné meg nekem: megállás nélkül dorombol, és nagyon figyelmesen, óvatosan dugja oda a fejét simire. Ha pedig az ember ölében elnyújtózhat; az az igazi boldogság.
Olyan gazdit keresünk számára, aki nagyon tudná szeretni, és akinél egy boldog, új életet kezdhetne ez a nagyon kedves, jobb sorsra érdemes drága cica.

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/tunderke2/