Archívum: 2009. január 14.

Rafi elveszett

2009. január 14., szerda

Megtalálták

2009 jan. 14-én elveszett 5 hónapos vörös kandúr Rafi névre hallgató cicám Miskolcról a Vasgyárból. Neonzöld csilingelős nyakörvet visel. Egész nap kerestem, de hiába, nem láttam és nem hallottam. Nagyon hiányzik, hisz ő olyan nekem, mint a gyermekem. Megtalálójának jutalom!


Iván gazdit keres

2009. január 14., szerda

Gazdára talált

Gazdit keresek Ivánnak. Iván 7 hónapos, ivartalanított brit kisfiú. Törzskönyve és vezetett oltási könyve van. FIP, FIV és FeLV tesztjei negatívak. Csak Budapesti, leinformálható gazdijelöltek jelentkezését várom. Olyan helyre ajánlom Ivánt, ahol nincsenek sokan körülötte, lehetőleg első vagy második cicának. Kizárólag lakásban tartással. Iván nagyon kedves, bújós, de nehezen nyílik meg. De ha egyszer sikerül a bizalmába férkőzni, akkor igazi csíkos kis árnyékként követi az embert amerre csak megy. Olyan gazdijelöltek keressenek, akiknek volt/van tapasztalata cica tartásáról, és vállalni tudják, hogy egész életében szeretni, óvni fogják.


Keresek kölcsön egy hatalmas ketrecet

2009. január 14., szerda

Keresek kölcsön egy hatalmas ketrecet, ahova betehetek egy cicust kb 1 hónapra. Ez mentené meg az életét !! 30 3803755 Budapesten
KÖSZÖNÖM !!