Archívum: 2008. december 20.

Ha szereted a bort, most segíthetsz vele a NOÉ Állatotthonnak! – December 22. Hétfő

2008. december 20., szombat

2008. december 22-én hétfőn este 6 órától borkóstolóra és borárverésre várjuk az érdeklődőket a Monte Christo Pub és Cocktail Bárba (XIII. Budapest, Victor Hugo u. 5.).

A rendezvényre a belépőjegy 5 000 Ft, mely jogosít a borkóstolón, valamint az árverésen és értékesítésen való részvételre és melyet a bár tulajdonosa, Nicos teljes egészében alapítványunknak ajánlott fel.

Az árverezésre kerülő borokról bővebb információ december 10-től a http://www.montechristo.hu címen érhető el vagy telefonon kapható Kapcsándi Nikolettől a 06-70/410-21-99-es számon.

Szervező: Casa del Nico Kft. / Monte Christo
XIII. Budapest, Victor Hugo u. 5.
e-mail: casadelnico(kukac)freemail(pont)hu
telefon: 06-70/410-21-99

Kattints a képre a nagyobb felbontáshoz!

Menhelysegítő zsibvásár – December 21. Vasárnap

2008. december 20., szombat

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Karácsonyi kutya show – December 21. Vasárnap

2008. december 20., szombat

2008. december 21-én vasárnap reggel 10 és este 10 óra között kerül sor a Karácsonyi kutya showra Budapesten, a Hungexpo A pavilonjában a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete szervezésében.

A kiállításon saját standdal jelenik meg több fajtamentéssel foglalkozó szervezet, akik az utcára kidobott és a sintértelepekre leadott kutyákat mentik az elaltatás, a kegyetlen hideg és az éhhalál elől.

Az önkéntes aktivisták ezeknek a kutyusoknak szeretnének már karácsonyra új, boldog otthont találni, illetve állatorvosi és egyéb költségeikhez támogatókat elérni.
Többek között az alábbi fajtamentő és állatvédő szervezetekkel lehet találkozni december 21-én:
Németjuhászkutya fajtamentés, Orosz fekete terrier fajtamentés, Futrinka Egyesület Fajtamentés (magyar vizsla, spániel, tacskó, német dog), Noé Állatotthon Alapítvány Boxer fajtamentő csoport, Dogrescue Argentín dog Fajtamentő Egyesület, Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány.

Cica 2 hétre plíííz!!!

2008. december 20., szombat

2 hónapos félszemű (pontosabban beteg az egyik szeme) mentett cicus keres 2 hétre helyet, akár panziót is.
Januártól lenne fix helye, csak addig kell még neki tető a feje fölé.

tel: 70/ 262 22 28 Csilla

KUTYAKARÁCSONY A TATABÁNYAI TAPPANCS ÁLLATOTTHONBAN!

2008. december 20., szombat

Idén December 21-én (vasárnap) 11:00-16:00 tartjuk a Kutya-karácsonyt a tatabányai Tappancs Állatotthonban. Ez az ünnep a szeretetről, törődésről és a családról szól és ezeknek a kis árváknak jelenleg mi vagyunk a családja, amíg el nem érkezik hozzájuk az álomgazdi. Minden évben megrendezzük ezt a kis ünnepséget, karácsonyfát állítunk, mely alá bekerülnek a kutyusoknak szánt ajándékok. Ezen a napon minden védencünket elhalmozzuk sok-sok simogatással, hatalmas játékokkal, sétáltatással, sok-sok finomsággal és rengeteg szeretettel, figyelemmel.

Az első ajándékunkat máris a fa alá tehetjük, hiszen a hétfői a hatósági ellenőrzés során mindent rendben találtak, így megkapjuk az engedélyt, amiért csapatunk és sok-sok állatbarát segítőnk ennyit küzdött. Csupán néhány dolgot kell majd még pótolnunk, de mindezeknek jövő év október végig kell elkészülniük, s addig még van időnk.
Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki segített nekünk, akár adománnyal, akár munkájával.
KÖSZÖNJÜK MINDEN TAPPANCS NEVÉBEN!!!

Továbbá várunk mindenkit szeretettel a December 21-én, 11:00-16:00 óra között, aki szeretné megajándékozni a kis árváinkat, szeretne adni nekik egy kis szeretet, elvinné őket sétálni, vagy csak játszana velük egy nagyot az udvaron. Abban biztosak vagyunk, hogy minden kedvességet, törődést ezerszeresen fognak meghálálni.
(Ajándék tippek: Tisztítószerek (hypo, mosószer, öblítő, Jar –ezekből rengeteg fogy el egy nap); meleg takarók, kölyöktáp; konzerv; játékok; kutyaszalámi; tápok…. És persze sok-sok szeretet)

VÁRUNK MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL!

www.tappancs.atw.hu

Tappancs Állatotthon Alapítvány
2800 Tatabánya, Árpád u. 72.

Tel.:
0620/238-5044
0630/246-0418
0620/931-2808
0670/772-5003
Adószám: 18608438-2-11

Angyali-szigeti néni cicakaja-adományokat várna

2008. december 20., szombat

Hogyan lehetne segíteni cica kajával egy nénin, aki Angyali-szigeten él saját 18 macskájával és még etet 10 cicát. Már a nyugdíja rámegy a cica kajára, segítségre szorul.

Csónakkal jár, ugyanis szigeten lakik, az Angyalin. A cicáknak fogamzásgátló tablettákat ad, hogy ne szaporodjanak.

Nem tudták a rendes nevét megmondani.
Anci néninek hívják (70 fölött van).
Tel: 06(30)867-6050
Hivatkozzanak rám, hogy én adtam meg a telefonszámát.
(Szabó Erzsébet)

Kérem, ha lehetőségük van rá segítsenek neki, legalább karácsonyra egy kis cicaeledellel.

Ráckeve előtt van pontosan. Tehát, mielőtt Ráckevére leérnének, ott van Angyali-sziget, a néni ott él, talán amióta megszületett. Ez egy nyaralóhely, sokan ismerik. Horgászparadicsom. A néni egyedül él a cicáival, de már kajára nem jut pénze, mivel megeszik a cicák, nagyon szereti őket. Ha befagy a Duna, nem is tudom, hogy tud eljutni bárhová is a cicáknak élelemért. Megírtam a telefonszámát. Szigetszentmárton után, Horgásztanyák falu, azután jön Angyalisziget, így következik egymás után. Nagyon örülne a néni, karácsonyra jóllaknának a cicák legalább.