Archívum: 2008. december 17.

Segítsetek, hogy ne legyen az idén fekete Karácsony!

2008. december 17., szerda

94 kutya van veszélyben az Illatos úti Ebrendészeti Telepen!

Az Illatos úti Ebrendészeti Telepen teljes telt ház van, 94 kennelből 94 foglalt. A bent lévő kutyák tényleges és közvetlen veszélyben vannak. Minden évben bekövetkező tendencia, hogy egyes felelőtlen gazdák a karácsonyt már a megunt egykori kedvencek nélkül ünneplik. Megoldásnak tekintik, hogy leadják őket az Illatos úton, mert onnan „úgyis gazdához kerülnek”. Most nem kerülnek! Aki most leadja a kutyáját az Illatos úton, az számoljon azzal, hogy az Illatos úton senki nem tudja garantálni, nem garantálhatja, hogy gazdához kerül. AZ ILLATOS ÚT NEM MENHELY! Állategészségügyi Telep, aminek dolgozói hivatalból kötelesek telt ház esetén altatni! Bármennyire is szeretik a kutyákat, kötelességeik vannak!

Aki most visz kutyát az Illatos útról biztos lehet benne, hogy életet ment. Most nem lesznek szponzorok, nem lesznek hírességek és nem lesz örökbefogadó nap. Aki most visz kutyát az Illatos útról, az csak egy társat kap. Oltva, féregtelenítve, mikrochippel ellátva. Egy társat, akit megmentett és aki ezért egy életen át hálás is lesz neki. Ne vigyen kutyát, aki csak egy olcsó karácsonyi ajándékot akar. Ne vigyen kutyát, aki aztán egy menhelyre akarja elvinni. Az vigyen most kutyát, aki menteni akar és a mentvényről egy életen át gondoskodni.

Már december utolsó hetében, a petárdázások miatt özönleni fognak a kutyák a telepre. Ne hagyja egyedül Szilveszterkor a kutyáját, vagy legalábbis biztosítsa, hogy a megrettent állat ne tudjon elszökni. Még nem késő a kutyát mikrochipes egyedi azonosítóval ellátni és a chipet regisztráltatni, hogy ha mégis megtörténik a baj, visszakerülhessen gazdájához. A félelmükben elszökött talált kutyákat vigyék állatorvoshoz, hogy ellenőrizni tudja benne a mikrochipet.

94 kutya várja rettegve a karácsonyt a Telepen. Nem számíthatnak másra, csak az állatbarátok segítségére!

Akik karácsonyra életet szeretnének ajándékozni egy kutyának, látogassanak el az Illatos úti Ebrendészeti Telepre (IX. Illatos út 23/a). Azok, akik meg akarnak szabadulni a kutyájuktól, idén semmiképpen NE látogassanak el az Illatos úti Ebrendészeti Telepre. További információkat az Illatos úti Ebrendészeti Teleptől lehet kérni a 280-6832-ás telefonszámon. A Telepen raboskodó kutyák képeit a www.illatosut.hu oldalon lehet megtekinteni.

Sürgősen szerető gazdit keresek egy szürke-fehér félperzsa lánycicának

2008. december 17., szerda

Gazdára talált

Kb. 4 éves, ivartalanítva van, eddig lakásban élt, de a gazdái családi okok miatt kénytelenek megválni tőle. Nagyon kedves, nyugodt macska, gyerekkel együtt nőtt fel, vagyis családoknak is tudnám ajánlani, de egyedülálló idős bácsi vagy néni ideális társa is lehetne. Jelenleg Mogyoródon van, de Budapestre be tudják vinni a gazdái, ha szükséges. Nem megunt állatról van szó, hanem arról, hogy eddig mindig volt valaki a macsek mellett, de a gazdik szétköltöznek és nem akarják magára hagyni egész napra, inkább keresnek valakit, aki sokkal több időt tudna vele tölteni, mint ők.

Eltűnt kutyák Nyíregyházán

2008. december 17., szerda

Megtalálták

Minkét kutyus Basset hound, tricolor. A kan 4,5 éves Brúnónak hívják, a szuka 5 éves Edinának hívják. Nagyon barátságos kutyák!

Elveszett cica

2008. december 17., szerda

2008.12.10-én Bp. XVII. Ker. Rákoscsabáról elveszett egy hét hónapos ivartalanított fehér-cirmos kandúr. Folti Zsolti „Zsozsi” névre hallgat, eltűnésekor zöld színű bolhanyakörvet viselt, melyen műanyag biléta lógott, benne a tulajdonos adataival. 3 éves kislány várja haza, aki látta, tud róla, megtalálta, kérem értesítsen:

Telefon: 70/506-52-91
e-mail: zentai10(kukac)freemail(pont)hu
cím: 1171 Budapest, Lepkeszeg u.

Óriásmacska keresi szerető gazdiját

2008. december 17., szerda

Ez a hatalmas kandúr kóbor macskaként uralta a területét. Gyönyörű cica, nagyon kedves és béketűrő is. Egy nagy mackó. 😀 Keresi szerető gazdiját ahol békésen pihengethetne ivartalanul.
Örökbefogadási szerződéssel és oltási költség megtérítésével fogadható örökbe.

A többi gazdira váró cica megtekinthető: www.sokcica.mlap.hu

Érdeklődni lehet:
30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com