Archívum: 2008. november 29.

Mentett macskák gazdit keresnek

2008. november 29., szombat

Lebontásra ítélt iskolából mentett nőstény cicák. Kedves, játékos macsekok, gyönyörű arányos kerek fejük van, nagyon szeretnek enni (eddigi életükben elég bizonytalan volt mikor tehetik ezt…), már keresik az ember társaságát, szocializáltak. 2 kombinált oltásuk van, parazitamentesek. Kb 5 hónaposak, nagyon kellene nekik egy szerető gazdi aki szeretetével kárpótolná őket az eddigi sanyarú életükért. Az egyik cicának eltörött a farka, már meggyógyult, de megszokta a cica, hogy rendellenesen, kicsit derékszögben tartja a farkincáját, nagyon kis mókás darab. 🙂

A többi gazdira váró cica megtekinthető: www.sokcica.mlap.hu

Érdeklődni lehet:
30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com


Nimfa papagáj új gazdit keres – Nyíregyháza

2008. november 29., szombat

Gazdára talált

Tityu gyönyörű nimfa papagáj, akinek idős gazdája otthonba költözött és nem vihette magával.

Tityuról nem gondoskodhat már idős gazdája, ezért most minél előbb új otthont keres. Szelíd, kedves papagáj, egész nap képes ücsörögni a saját kis rúdján, még ha ki is van engedve a kalitkából. Nem akar elrepülni, beszélget a tükörrel és jókat eszik, iszik. Hozzá van szokva az emberekhez, bár azt nem mindig szereti, ha megfogják. Általában szabadon van, de csak a kalitkája felett üldögél, madárhangokat utánoz.

Teljes felszerelésével új otthont keres, ahol foglalkoznak vele, szabadon is lehet, de nem zavargatják folyamatosan.

Képek itt: http://indafoto.hu/habcica/tityu_papagaj

Vadász elveszett

2008. november 29., szombat

2008. november 27-én reggel Törökbálint – Pistály-völgyben eltűnt a cicánk. Vadász, 1,5 éves kislány, dús, puha, félhosszú szőrű fehér-cirmos foltos cica. Szerető családja nagyon várja haza! (Különös ismertető jele, hogy jobb oldalán a folt szív alakú.)
30/3-530-530, 30/648-70-59

Köszönjük a segítséget!

Sántika cica gazdit keres

2008. november 29., szombat

Gazdára talált

Sántika cicát elütötte egy autó, már régebbi a sérülése. Ivartalanítása, féreghajtás, bolhairtás megtörtént. Ivartalanításkor mondta a doktorbácsi, hogy a bal hátsó lába valószínűleg tőből kiugrott a helyéből, műteni lehet és kellene is, mert három lábon ugrál szegényke. A Pro Canibus alapítvány vállalja a műtétet és az anyagiak felét is, de sajnos attól tartok, hogy mi ezt nem fogjuk tudni előteremteni. Jelenleg Sántika a 7. cicánk. Olyan gazdit keresünk, aki úgy áll anyagilag, hogy a fél műtétet ki tudná fizetni. A cica emberekkel kedves, a többi állatra fúj. Kistestű, nem eszik sokat, nyugodt, kedves állatka, amolyan egyszer cicának való, fiatalka kb. 1-2 éves lehet.
Kérem segítsetek megfelelő gazdit találni neki. A cica Budapest, XXI. kerületében lakik jelenleg lakásban.

http://localhost/archives/5767

Cica hirdetés

2008. november 29., szombat

„szeretném üzenni annak a debreceni úrnak, aki ma az édesapjának keresett nálam cirmos cicát (az én cicáim sajnos Pesten vannak), hogy az alábbi linkeken debreceni állatvédők örökbefogadható cicái vannak. Közöttük talán talál számára megfelelő kiscicát.”

GAZDIRA VÁRÓ CICÁK DEBRECENBEN! Mindenféle színben és méretben vagyunk. 🙂 Nézd meg a képeket rólunk:
iwiw
gazdit_kereso_cicusok

Együtt Az Állatokért Állatvédő Egyesület gazdira váró cicái után érdeklődni 17 óra után Debrecenben lehet: 70/3952-966