Archívum: 2008. november 10.

Gazdikereső 8-10 hetes teknőctarka tüneményes kislány cica!

2008. november 10., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres a képen látható mentett, állatorvos által látott, oltott, parazitamentesített, chip-ezett, nagyon szép és nagyon bájos kis csöppség! Egy bokor aljából lett kimentve, ott sírt elhagyatottan, s azóta nem győzi megköszönni a segítséget, az életének megmentését; már attól elolvad örömében, ha az ember hozzászól,- egyből hangosan elkezd dorombolni, bújik, és sebesen gyurmázik a kis tappancsaival… Szobatiszta, lelkileg is rendben van az őt ért hányattatások ellenére, játszik, és barátkozik a többi cicával, tehát más cica, ill. cica-barát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Szerető, méltó gazdit keres!

Cirmóka Gazdira vár!

2008. november 10., hétfő

Illatos útról mentett, kb. 4 hónapos nőstény. végtelenül kedves, dorombolós bújós cica, 1 kombi oltása van, parazitamentes. Bajszát nagyon érdekesen tudja tartani, ha nagyon izgatott akkor egészen összeér az orra előtt. 🙂 Örökbefogadási szerződéssel és oltási költség megtérítésével fogadható örökbe.

Érdeklődni lehet:
30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com

Gazdit keres Barnóca!

2008. november 10., hétfő

Barnóca Illatos útról mentett kandúr cica. Nagyon meg van ijedve szegény, de röpke pár perc alatt dorombol a simogató kezek között.
Különleges fekete macska ő, a fülei kávébarnák és a nyaka is barnás, néhol a szőrvégei is. Kb. 3 hónapos, 1 kombi oltása van és parazitamentes.
Fiatal gyerekcica és máris rengeteg üldöztetés volt a része. Mire érte jössz tüneményes kandúrkává simogatom Neked, nem fogsz csalódni benne!
Fogadd örökbe!
Örökbefogadási szerződéssel és oltási költség megtérítésével fogadható örökbe.

Érdeklődni lehet:
30/542-0085 vagy
olahgaborne(kukac)gmail(pont)com