Archívum: 2008. november 02.

Nyíregyháza-Borbányán 8 kiscica keres szerető, gondos gazdikat!

2008. november 02., vasárnap

Gazdára talált

Összesen 21 cicám van. Még 3 kislány van, amit ivartalaníttatok és megoldódik a probléma. Ezt a 8 kiscicát nem tudom már bevállalni. Egészségesek, játékosak, nagyon szépek!

Képek

Csücsök gazdit keres

2008. november 02., vasárnap

A társasház, ahol lakom, rendelkezik egy közös kóbor anyacicával. Mami szeptember elején megellett, és 3 kölyökkel gazdagította és vitte idáig sírba főként az én és barátnőm életét. Sokáig abban reménykedtünk, hogy a képen látható kiscicát be tudjuk fogadni, de Babóc (közös már meglévő macskánk) féltékenysége és ellenérzése miatt ez mára lehetetlenné vált.
Emiatt sürgősen gazdát keresnénk Csücsöknek. Nagyon játékos, nagyon szemtelen, életrevaló, egészséges és mindenekfelett érdeklődő cica. Bármikor elvihető: eszik, alomra jár, iszik, stb.

Segítsetek, kérlek.

geno(kukac)citromail(pont)hu

Nőstény cica gazdit keres

2008. november 02., vasárnap

A képen látható nőstény macskának keresünk szerető gazdát. Csak olyan helyre adjuk oda, ahol kertes házban lehet, de jó lenne, ha a hideg éjszakákra be tudna menni fedett helyre, pl kazánház, vagy akár a lakás.
A macskának van egy rövid kis története, ami a következő:
kóbor macskaként bukkant fel nálunk, még a tavasz vége felé. Nagyon csúnyán nézett ki. Sovány volt, a szőre olyan volt mint egy drótkefe. Azóta nagyon szépen kikupálódott, amint az a képen is látható. Már egyáltalán nem sovány, sőt még talán picit dundi is lett, a szőre nagyon szép selymes. Szép egészséges állapotban van, tiszta, nem vakarózik. Mivel kóbor macska volt, ezért a szeretetet, amit kap többszörösen adja vissza. Kora kb. 6-8 év lehet. Mókás egy állat. Még az elején kicsit depressziós volt, de mostanra már teljesen feloldódott. Játszik, igényli a törődést, gondoskodást, de azt vissza is adja. Dorombol, evés közben néha röfög, pöfög, szóval szeretni való. Nyugodt macska, kisgyerek mellé is vihető.
Nálunk azért nem maradhat, mert a mi macskánkkal nem jönnek ki, különben biztos megtartanánk.
Ezért szeretnénk neki találni egy nagyon jó helyet. Ki tudja milyen megpróbáltatásokon ment át eddig az életében, de így már korosabb állapotban jó lenne neki egy biztos hely. Természetesen ingyen elvihető.
Érdeklődni telefonon (06-+harminc-403-nyolcvan-83) vagy e-mail-ben (magcser(kukac)gmail(pont)com) lehet. BP XVI.