Archívum: 2008. október 26.

Gazdikereső fekete 8 hetes tüneményes kiskandúr!

2008. október 26., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen (ill. képtárban) látható mentett, ideiglenes befogadónál elhelyezett, 8 hetes, koromfekete, tüneményes és gyönyörűséges kiskandúr.
Ő egy nagyon hálás, bújós, jobb sorsra érdemes kis kincs, akinek minden vágya egy saját, szerető család. Sok mindent megélt már az eddigi kis élete során, és már nagyon várja sorsa jobbrafordulását..

Oltva, parazitamentesítve, – lehetőség szerint chip-ezve – keres gazdit.

Képtára:
http://gallery.site.hu/u/mentholx/kisfekete/

Talált cica gazdit keres

2008. október 26., vasárnap

Most október 24-én este a VI. kerület Király utcában találtunk egy kb. 3 hónapos lány cicát.
Szobatiszta, barátságos, egészséges, emberhez van szokva.
Jól megvagyunk vele, de ha valakinek hiányzik, akkor jelentkezzen!

E-mail: sputman(kukac)freemail(pont)hu
Tel.: 0630/440-2489

Maya elveszett!!

2008. október 26., vasárnap

Ma reggel a 18. kerület Batthyány Lajos utcából eltűnt kiscicánk, aki a Maya névre hallgat. Kb. 4 hónapos, teknőctarka cica.

Ha bárki megtalálná, kérjük jelezze a 06204345810-es telefonszámon. Gazdái nagyon várják vissza!

Mimi, a nyúl gazdit keres

2008. október 26., vasárnap

Van egy törpenyulam, akinek szeretnék találni egy szerető gazdit. Azért keresek neki új otthont, mert időközben kiderült, hogy nem is annyira törpe és már kissé kinőtte a helyét, + mert nem sok időm van foglalkozni vele és szemmel láthatólag unatkozik egyedül. Olyan helyre szeretném, ha kerülne, ahol más nyuszik is vannak, (a tengerimalaccal mint élőlénnyel nem foglalkozik) és tud rohangálni. Ő most 1 és fél éves, oltásait megkapta, oltási könyve is megvan.
Jah és Veszprémben lakunk. 🙂

Érdeklődni lehet:
bojtormelinda(kukac)hotmail(pont)com

Fekete-fehér talált cica gazdát keres

2008. október 26., vasárnap

Találtunk egy fekete alapon fehér zoknis és galléros házi cicát Budapesten a 69-es villamos vonalán az Öv utcánál. A kiscica 2 hónap körüli lehet, szobatiszta és aranyos és nagyon érdeklődő.
Nekünk van egy nagy exkandúrunk akinek ugyan a néhány hónappal ezelőtt eltűnt a testvére, annyira ezért nem fogadta kitörő lelkesedéssel. Olyan hangokat adott, amit még sosem hallottunk tőle és úgy tűnt inkább menekült és figyelt, de ha nagyon közel jött azért morgott és fújt is.

Próbáljuk összeszoktatni őket, de nem tudom milyen sikerrel fog menni. Ha valaki keresi a kiscicát szóljon, vagy ha esetleg be szeretné fogadni, akkor is.

0630/7422939
stellatarum(kukac)freemail(pont)hu


Gyönyörű házi cicák Leveleken

2008. október 26., vasárnap

Nagyon sok pöttöm, 6 hetes cicus várja leendő gazdik jelentkezését Sz-Sz-Bereg megyében!

Egészséges, játékos, barátságos kiscicák mindannyian! Eddig az udvaron nevelkedtek.
5 db cirmos (4 fiú, 1 lány)
4 db fekete lány (2 perzsa keverék)
1 fekete-fehér fiú
1 fekete-fehér lány

Érdeklődni lehet:
Levelek
70-633-2580 vagy 30-501-5957


Kutyi keresi a gazdiját

2008. október 26., vasárnap

A képen látható kb. négy hónapos nőstény kis kutyust Kőbányán a Harmat utca környékén találtuk 2008.10.22.-én délután.

Kérem szépen, hogy aki ismeri őt vagy a gazdiját hívjon az alábbi számon:
06-20-6611-296

Fekete-fehér kandúr elveszett!!!

2008. október 26., vasárnap

Megtalálták

Október 24-én elveszett a fekete fehér színű másfél éves kiherélt kandúrunk. Szép fejlett, jól táplált cica gyönyörű fényes szőrrel. A család és főleg az én kedvencem, velem volt a legtöbbet. Bent is, kint is szabadon mászkált. Szereti a hasát, így mindig hazajött enni, nagyon messzire nem járt el. Mióta eltűnt, lelki beteg vagyok, mert rosszra gondolok, de remélem, még előkerül.
Budapesten a XV. kerületben lakom kertes házban a Veresegyház utca elején.

———————————————-
Örömmel tudatom október 24-én elveszett Nyafi cicám tegnap hazakerült. Egy kedves cicabarát néni segített nekem, ő ismerte fel a képen és írta ki nekem a buszmegállóba, lehet, hogy az én cicámat eteti, aranyos de félénk. Felvitte volna hozzájuk, de már nagyon sok cicát gondoz. Nyafimról se feledkezett meg, levitt neki ennivalót és így mentette meg a drágámat. Tőlünk nem is olyan messze levő kis lakótelepen kóborgott, nem igaz, azért arra ő nem igazán járt, nem is értem, hogy kerülhetett el oda. Én este már sokadszorra elsétáltam arra, hívtam, a nevét szólongattam és egy kocsi mellett haladtam éppen el, mikor nyávogott nekem, mintha mondaná: itt vagyok. Felkaptam őt, sírtam örömömben és sietve hazavittem. Olyan szép volt, nem lett sovány, nőtt is szerintem.. Még vannak rendes emberek, akik önzetlenül segítenek az utcán kóborló állatoknak. A néninek örök hálával tartozom…. Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem kaphattam volna.

Kellemes karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves állatbarátnak.
Judit

Talált vörös cirmos gazdát keres

2008. október 26., vasárnap

Találtam a III. ker-ben az utcán egy kb. 5-6 hónapos vörös cirmos lány cicát. Meg lett fürdetve, kapott féregirtót is, meg van egy harapásnyom a hátsó lábán, azt kezelgetjük, de szeretnénk neki új gazdit találni, mert nálunk már van 1 és nem kell még 1 cica.

Érdeklődni lehet: calyd(kukac)t-online(pont)hu

Elvesztek a cicáink Budafokon!

2008. október 26., vasárnap

2008. október 22-én elveszett a XXII. Dévény utca környékéről (Só u. – Dévény u. – Háros u.) zsemleszínű (világosvörös), 8 éves, ivartalanított kandúr cicánk. Kicsit nagyothall. Nyakán fekete nyakörv egy érmével, a telefonszámunkkal (ha nem veszett el). Továbbra is várjuk haza ivartalanított vörös színű, 2 éves kandúr cicánkat is, szeptember 11-én veszett el.

Kérjük, ha valaki befogadta valamelyiket, vagy tud róluk valamit, az alábbi telefonszámokon jelentkezzen:
06 20-591 3752
06 1 2263404 (este)
A megtaláló magas jutalomban részesül!!!!!!!

Miaúúú!

2008. október 26., vasárnap

Én egy hajléktalan házimacska lányka vagyok, és ivartalanítás előtt állok. Egy 80 éves nénike udvarába csapódtam, ad nekem enni, meg néha szól hozzám. A nénike sajnos nem akar megtartani engem, még ivartalanítva sem, mert azt mondja, hogy én már nagy felelősség vagyok neki.

Nagyon barátságos és bújós vagyok, ezt a néni is tanúsítja, aki néha lépni sem tud tőlem, mert dörgölődzöm a lábához. Nincs sok baj velem, szeretnék egy kertet, jó szót, szeretetet, tisztességes ellátást, örök társat magamnak, amíg csak élek. Már egy éves is megvagyok, ezért aki engem választ, nem lesz sok gondja velem.

Ha valaki ennek az egyszerű, ám nagyszerű cicás cicának akar barátja lenni, itt jelentkezzen!

06-70/3232015
06-30/602-3623

Marcipán elveszett!

2008. október 26., vasárnap

Kattints a képre a nagyobb mérethez!