Archívum: 2008. október 23.

Fekete kiscica gazdát keres

2008. október 23., csütörtök

Csak jó helyre adjuk. Személyesen vihető el Százhalombattáról. Szegényke a házunk körül kóborol, a „macskaház”-ban lakik. A hideg idők közeledtével egyre kilátástalanabb a sorsa, kb. 2 hónapos lehet. Féreghajtást, bolhamentesítést kapott. Játékos, kezes, barátságos. Mi véglegesen befogadni sajnos nem tudjuk, mert a meglévő kandúrunk nem tűri a konkurenciát!

Érdeklődni lehet: nfpl(kukac)freemail(pont)hu


Vörös-fehér foltos kandúr kiscica gazdát keres

2008. október 23., csütörtök

Csak jó helyre adjuk. Személyesen vihető el Százhalombattáról. Szegényke a házunk körül kóborol, a „macskaház”-ban lakik. A hideg idők közeledtével egyre kilátástalanabb a sorsa, kb. 2-3 hónapos lehet. Féreghajtást, bolhamentesítést kapott. Játékos, kezes, barátságos. Mi véglegesen befogadni sajnos nem tudjuk, mert a meglévő kandúrunk nem tűri a konkurenciát!

Érdeklődni lehet: nfpl(kukac)freemail(pont)hu


KERESEM TOMI CICÁT!

2008. október 23., csütörtök

Drága kis kedvencem egy fájdalmas félreértés miatt szüleimtől (a Hegyalja utcáról) egy avasi, 60-70 év körüli nénihez került.

Tomi 9 éves, herélt kandúr, jobb oldalán jellegzetes virágmintával.

Nagyon-nagyon hiányzik!
Kérem szépen a nénit jelentkezzen:

Esti órákban: 06/20 207-1776

8 és fél éves ónémetjuhász kan gondos és szerető gazdit keres!

2008. október 23., csütörtök

Jelenlegi gazdái a munkájuk mellett sajnos csak minimális időt tudnak vele tölteni, ezért hosszas tépelődés után úgy döntöttek, hogy új gazdát keresnek neki, aki sokat játszik és foglalkozik vele.
Artur kicsit neveletlen, de nagyon okos és játékos. 😉 Ezenkívül roppant fiatalos, és nagyon vágyik egy új kertre és egy szerető gazdára!

Kalandorok kíméljenek, de ha valaki jó gazdája tudna lenni az ebnek, érdeklődjön a 30 9705-800-as mobilszámon.


Francika gazdit keres

2008. október 23., csütörtök

Gazdára talált

Diósdon, a Hegyalja úton találtuk 3 hete ezt a kistermetű, félig házicica, félig perzsa kislányt. Talán kocsiból dobhatták ki, mert nagyon figyelt minden arra haladó autóra – várta, hogy érte jönnek.
Nem jöttek.
Szerencsére a helyi cicások hamar gondjaikba vették, etették, gondozták.
Manócska azóta ivartalanítva, gondosan ellátva várja, hogy valaki otthont biztosítson neki. Kora 1 és 2,5 év közötti, magatartásából ítélve szobában tartott cica. Minden eredménye negatív, makkegészséges, dorombolós kislány, aki nem vegzálja a bútorokat, hanem előszeretettel heverészik a fotelban napozva, vagy macijával, és a kisegerével a fekhelyén.
Várjuk gondos, felelős gazdi jelentkezését, aki tisztában van azzal, hogy a cica nem tárgy és nem játékszer!
„Cicakelengye” is jár hozzá: utazóláda, alomtálca, tányérkák, és persze a macija is.

Cica elveszett!!!

2008. október 23., csütörtök

Megtalálták

2008. október 21-én este elveszett a 18. kerület, Benjamin utcából egy szürke cirmos cicakislány, kb. 3 hónapos, nyakában rózsaszín nyakörv, egy kisegeres medállal, a hátulján a neve, és a telefonszámom

Kérem, aki megtalálta,- vagy esetleg elvitte-, magas jutalom ellenében hívjon, mert nagyon szeretjük, és nagyon hiányzik…. 🙁

KisVacak elveszett!!!

2008. október 23., csütörtök

Szerető családja várja haza KisVacakot, aki egy gyönyörű egyéves vörös-cirmos cica. 2008 október 20-án tűnt el Budapesten a XVI. kerületből. Különös ismertetőjegye: a házi macskáknál szélesebb fej és dúsabb, puhább bunda. Piros nyakörvet visel.
A megtaláló jutalomban részesül.

Tel.: 0670-38-51-939

Gazdikereső kölyök német juhász (keverék?) kislány

2008. október 23., csütörtök

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen (ill. képtárban) látható mentett, egészséges, fekete-cser színű, erősen német juhászos, kb. 3-4 hónapos kislány kölyökkutya. Tüneményes kislány, elképesztően hálás, ragaszkodó, kutya-és macskakompatibilis tündérke! Még kölyök, bármihez könnyen hozzászoktatható.
Ideiglenes befogadónál -azaz nálam- van elhelyezve, ahol megtekinthető (Budapest).Törekszem rá, hogy oltva, parazitamentesítve, chip-ezve kerüljön gazdihoz.

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/njbaba/



NOÉ segítőnap – 2008. október 24. péntek

2008. október 23., csütörtök

Kattints a képre a nagyobb mérethez!