Archívum: 2008. október

Csepeli cica gazdit keres

2008. október 31., péntek

Ezt a gyönyörű kiscicát tegnap szedtem össze Csepelen. Talán valahol van gazdija neki is, hátha ráismer a kép alapján.
A cica kisfiú, kb. 3-4 hónaposka lehet. Szegénykémről egy fürdetéssel nem sikerült az összes olajfoltot leszedni, de már viszonylag tiszta. A cica inkább karamellszínű és fehér foltos, borzasztó kedves, dorombolós, barátságos tündérmackó. Kapott bolhairtót és féreghajtót. Mivel ő a 7. cica nálunk, sajnos nem tudjuk megtartani. Így ez a tüneménykert gazdit keres. Nem szeretném kertbe adni, ő igazi szobacica típus.
Ivartalanítási kötelezettséggel elvihető.

Érdeklődni:
06-20-545-33-23-as számon lehet
vagy a cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen.

Kutya veszélyben! Ha valaki tud, segítsen!!!! +++SOS+++

2008. október 31., péntek

Hévizgyörki Önkormányzat Karanténjában van ez a kutyus, november 1-én (azaz holnap, szombaton!) altatni akarják!!
További infó: S Margit 06 29351537

Csepeli cica gazdára vár

2008. október 31., péntek

Gazdára talált

A képen látható cica mai szerzemény. Csepelen egy jólelkű virágos fogadta be, de nem maradhatott ott a cica. Valaki elvitte, de három nap után visszavitte, mert a kutyával nem jött ki.
A cicus kb. 1 éves kislány, voltak vele orvosnál, aki nagy valószínűséggel medencetörést diagnosztizált. Az orvos azt mondta,hogy soha nem lehet kiscicája, mert belehalna és csak lakásba adják örökbe. A macsek kedves, dorombolós, ágyban alszik. Szerető és elkötelezett gazdi jelentkezését várjuk, aki elfogadná őt ilyennek amilyen. A cica mindkét hátsó lába fáj, nem nagyon tud menni (csak nagyon óvatosan). Talán jobb lenne neki, ha egyedüli cica lehetne, ahol csak őt kényeztetnék és nincsen kutya. Iszonyatosan fél a kutyánktól, valószínű, hogy kutyatámadás áldozata szegényke.

Gazdát kereső cica

2008. október 31., péntek

Gazdát keres egy cirmos-fehér, felnőtt, ivartalanított kandúr, aki sajnos nemrég egyedül maradt. Rendkívül barátságos és igényli a társaságot. Kint és bent is élt, szobatiszta. Féregtelenítve, bolhairtózva, egy hét múlva oltható. Sajnos nem tud nálam maradni, a saját macskám nem tűri meg. Nyugdíjas vagy gyakran otthon lévő gazdi lenne neki előnyös.

Ezen a számon lehet érdeklődni: +36 70 383 5619

Két cica elveszett!

2008. október 31., péntek

Vasárnap (10.26.) reggelre elveszett két 4,5 hónapos cicánk a XVII. kerületből, az Andráshida utcából. Az egyik egy vörös-fehér színű, hím cicus; a másik tricolor (fehér-szürke-barna) színű nőstény cica. Két kis gyerekem és jómagam is nagyon várjuk őket haza.

Kérjük, aki tud róluk valamit, az jelentkezzen a
70-701-6862
-es telefonszámon
vagy a hodosz(kukac)hodosz(pont)hu címen.

Sába cica gazdit keres

2008. október 31., péntek

Sürgősen szerető gazdit keres egy kb. fél éves, cirmos cicalány.
A II. kerületben, egy kis utcában boltok/irodák környékén „vert tanyát” hónapokkal ezelőtt, ahol sokan etették őt…
Jelenleg már ideiglenes befogadónál várja, hogy végleges otthont találjunk számára.
Féreghajtva és bolhátlanítva van.
Egészséges, élénk, játékos. Idegenekkel eleinte kicsit tartózkodó, de miután megbarátkozik, szeret hízelegni, bújni, dorombolni…
Szívesen pihen a melegben, de a szabadban való mozgás is fontos számára, ezért lehetőleg kertes házhoz, amolyan „ki-be járós” tartásra szeretnénk őt gazdihoz adni.
Más cicákkal nem túl barátságos (korábban az utcán aktívan védte a területét és most az ideiglenes befogadónál is „harcokat vív” a másik cicával) , ezért „egykének” javasoljuk.

Érdeklődni a 06 20 2122 452-es telefonszámon lehet.

Elveszett cica

2008. október 31., péntek

A XVI. Kerületben keresik ezt a cicát.

Kisbalázs elveszett!!!

2008. október 31., péntek

Kisbalázst keressük, akit október 26-án láttunk utoljára Újbudán, a Zólyom közben. Kisbalázs másfél év körüli ivartalanított, nagyon kis termetű nőstény macska, fehér alapon teknőctarka, sima, tömött bundával. Félig sziámi, ezért szép nagy fülei vannak és keskeny pofija. Sajnos nincs róla aktuális fotóm (készültek, de egy másik számítógépen rekedtek), így féléves korából tudok csak küldeni egy képet, de majdnem ugyanígy néz ki most is, megőrizte kölyök jellegét.
A környékről rengeteg macska tűnik el, mintha egy Bermuda-háromszög lenne a közelben. 🙁

Ha valakinek van róla érdemi információja,
az szjnick(kukac)gmail(pont)com címre írjon,
vagy a 20-3270506 telefonszámon keressen.

Köszönöm a segítséget!

Cicák gazdit keresnek

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy állatbarátnál sok kiscica és süldő cica gazdit keres. Két mamacica beköltözött hozzájuk szülni és ott is ragadtak kölyköstül. Már kézhez szoktak, szobatiszták, a nagyobbaknak 2 oltása már megvan, a mama cicák ivartalanítva lettek (egyiket megtartják). Néhány bedobált kiscica is van. Jön a tél és lassan nem marad pénzük fűtésre, a sok mentett cica annyiba kerül.

Konkrétan:
2 hónapos cicák: 4 kandúr (3 cirmos foltos és 1 érdekes színű vöröses drappos cirmos), 2 nőstény (1 fekete-fehér foltos és 1 érdekes sziámira emlékeztető drappos)
6 hónapos cicák: 2 kandúr és 1 nőstény (mindegyik cirmos foltos)
5 hónap körüli vörös kislány
3 hónap körüli, tőből letépett farkú nagyon kedves cirmos foltos kandúrka
2 év körüli exmamacica (fehér alapon kevés szürke foltos, a 2 hónaposok mamája)

A cicák ivartalanításában kedvezményes árral tudunk segíteni, ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, lehetőleg lakásba bejárósnak, ehhez vannak szokva.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Teljes képtáruk




Rita gazdit keres

2008. október 30., csütörtök

Monorierdőn egy hete kitették, 2-3 éves puli vagy puli jellegű kan. Kicsit félénk, de barátságos kutya, jelenleg néhány napra beengedték a háta mögött látható kertbe. Sürgősen helyet vagy szerető gazdát keres. Parazitamentesítem, ivartalaníttatom, ha időmbe belefér a bundáját is helyrehozatom.

Érdeklődni:
06-30-4476492
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Régi téma, de megint aktuális!!!!!

2008. október 30., csütörtök

Kutyamérgezések ismételten Budapest XXII. kerületében! Tavasszal kb. 15 kutya esett áldozatául valaki/knek, aki mérget öntött szét és csalidarabokat helyezett ki Budafokon.

Most ismét megkezdte tevékenységét az illető/k, jelenleg 3 kutya mérgezésről van tudomásunk, melyből 2 kutyi az életét is vesztette!
Egy kutyi még lábadozik, és most már nemcsak nyílt területen (utcán, futtatón) végzi a tevékenységet, hanem zártkerti kutyákhoz is dobott be mérgezett csalit!
Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy nagyon-nagyon vigyázzatok a kutyáitokra, mert sajnos az illető ellen a rendőrség, az önkormányzat és az ÁNTSZ sem tett semmit!

Hozzátenném,hogy a két áldozatul esett kutyus egyike egy MIniMenhelyes kutyus volt,aki épp csak egy hónapja élt boldogságban a gazdikkal….
Egy órára mentek el otthonról… mire hazamentek már hiába rohantak az orvoshoz nem tudták megmenteni!!!! Fiatal kedves kutyusról van szó…

Szóval tényleg mindenki figyeljen!!!!!

Zsámbéki lovardai cicák

2008. október 30., csütörtök

Gazdára találtak

Az idei lovardában született kiscicák közül a többségnek sikerült gazdát találni, már csak ketten várnak arra, hogy valaki örökbe fogadja őket: egy vörös cirmos kislány és egy barna cirmos kandúrka. Féregtelenítésen már átestek, most olyan két és fél – három hónaposak.

MAKI GAZDIRA VÁR!

2008. október 30., csütörtök

Maki tündéri kutyafiú, aki a hangos zajoktól megijed, amúgy egy égetni való rosszcsont, aki imádja a pocakját! Nagyon játékos, jó étvágya van. Szeret a kertben szaladgálni, de még lakásba való!
Jelenleg nálam van ideiglenes. Kedves, eleven kutyus, aki eredeti gazdáinak nem kellett, így végleges szerető családot keres, ahol biztonságban és boldogan élhet!

Érdeklődni a kutyusról a 06204056482-es számon lehet!

További képek róla

Ivartalanítási akció

2008. október 30., csütörtök

Az Alapítvány a macskákért a legnagyobb hangsúlyt az ivartalanításra helyezi. Ennek érdekében szorgalmazza az ivartalanítási akciók gyarapítását. Ezek elősegítésére biztosítja a hontalan, gazdátlan macskák ivartalanításának finanszírozását olyan aktivisták számára, akik vállalják, hogy a macskákat befogják és elviszik az állatorvosi rendelőbe.

Az akcióhoz csatlakozók az info(kukac)macskakert(pont)hu e-mail címen jelentkezhetnek be kérésükkel. Minden kérést egyedileg és gyorsan elbírálnak. Korlátozott mértékben mód van arra is, hogy olyanok is jelentkezzenek, akik szerény anyagi helyzetüknél fogva nem tudják az általuk befogadott macska vagy macskák ivartalanítását megoldani.

Az Alapítvány fenti e-mail címen várja azon aktivisták jelentkezését is, akik közintézmények, kórházak, egyetemek kertjeiben élő macskák etetésével és gondozásával foglalkoznak és vállalnák, hogy elszállítják őket a fenti rendelőbe ivartalanítás céljából.

Az Alapítvány 2007. első négy hónapjában már 180 macska ivartalanítását és állatorvosi gyógyítását finanszírozta. Továbbá anyagi támogatásával lehetővé tette, hogy egy menhelyen külön karanténhelyiséget hozhassanak létre.
http://macskakert.net/programs.html

UBULKA október végéig KAPOTT HALADÉKOT!!!!! S.O.S.

2008. október 28., kedd

Gazdára talált

UBULKA az őrkutya, október végig kapott haladékot, hogy találjunk neki gazdit, miután bezár a „munkahelye” Tatabányán. Az őrző-védő cég nem tart rá igényt, már próbálták őt likvidálni, de az ott dolgozók megvédték!!! Már csak pár hetünk van addig.
Segítsünk UBI-nak szerető gazdit találni!

Képek a kutyusról itt, kérünk, ha tudjátok plakátoljátok ki és adjátok tovább nagyon sürgős!!! ÚJ KÉPEK !!!! Az új gazdihoz elviszem-Tatabánya-Budapest vonalon.

http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/ubi.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/1.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/2.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/3.html
http://gallery.site.hu/u/Rumlika_es_baratai/UBULKA/4.html