Archívum: 2008. szeptember 19.

Pamacska macska

2008. szeptember 19., péntek

Pamacska 2007 márciusától nálunk lakik zuglóban. Nagyon tüneményes aranyos macsek, hiperaktív és nagyon játékos. Nagyon szeret utazni, és imádja az új testvérkéjét is (kormit, akit szintén úgy fogadtunk örökbe). Ezeket a macsekokat nem lehet nem szeretni, mindig megnevettetik az embert. Pamacs már messziről érzi hazaérkezésünket és mindig jön az ajtóba üdvözölni, szerintem ennél aranyosabbak nem is lehetnének.
A párommal együtt nagyon imádjuk őket, és ők is minket. Olyan nap nincs, hogy valami finomságot, vagy egy új játékot ne kapnának mikor egy fárasztó nap után hazaérünk. Több játékuk van mint némely gyerekeknek. Az is lehet, hogy kicsit elkényeztettük őket, de ez így van rendjén. Hiszen ők a mi “gyerekeink”.

Nagyon beszédes cica, rengetek hangot tud utánozni. Ilyen például a szarka kerregés, amit nem tudom, hogy csinál de nagyon aranyos. Ha valami nem tetszik egyből jön panaszkodni. Nagyon tisztaságmániás, és nagyon válogatós. Ha nem azt kap enni amit ő szeretne akkor inkább nem is eszik. Mindig kiköveteli magának amit akar. Kedvenc játékai: madzag, szatyor, nyusziszőrös csörgő labda. És minden más amit észrevétlenül ellop a szekrényekről.

http://localhost/archives/212


Temetőből mentett cica gazdit keres

2008. szeptember 19., péntek

Gazdára talált

Gyönyörű maine coon keverék cica keresi szerető gazdiját. Eddig egy temetőben élt, nagyon félénk cica volt, valószínűleg a „kedves” gazdik kidobták őt a temetőbe.
Egészséges, parazitamentes, 1 kombi oltása van.