Archívum: 2008. augusztus 29.

Oszkár gazdát keres

2008. augusztus 29., péntek

Gazdára talált

Oszkár az Illatos útról mentett, kb. három hónapos, ragyogó vörös kiskandúr. Aranysárga szeme, hosszú lába és nagyon kecses mozgása van; valószínűleg nagytestű kandúr lesz. Oszi gyors, eszes, mozgékony fajta, az a típus, aki két hét lakásban élés után gond nélkül elindítja az automata mosógépet. A hízelgős műfajnak is mestere: kitartóan domborít, tekereg a gazda körül egy kis állvakargatásért, dorombolós ölben dagasztásért. Ha csínytevésen érik, eldobja magát és kaján pofival hempereg a hátán. Oszi szobatiszta, parazitamentesített, egy kombinált + leukózis oltása van. Olyan gazdijelölt jelentkezését várjuk, aki saját cicaszállítóval jön Osziért, vállalja az oltási programja folytatását és a fél éven belüli ivartalanítását.

candi_cica-014_edtw080829.jpg

candi_cica-014_edt080829.jpg candi_cica-006_edt080829.jpg candi_cica-015_edt080829.jpg

Boxer felelősségteljes gazdit keres

2008. augusztus 29., péntek

Silver kb. 10 hónapos vágatlan fülű, vágott farkú csíkos boxer kan, akit a súlyos betegsége miatt egy vidéki kisvárosban kitettek az utcára. Silvernek ez volt a szerencséje, mert szerető, gondoskodó emberek megtalálták, vigyáztak rá és értesítettek minket. A gyors orvosi beavatkozás és ennek a hihetetlen küzdeni tudó kiskutyának az akaratereje nélkül szinte biztos, hogy Silver ma már nem lenne velünk. A küzdelmét nehezítette, hogy testalkatán – mely kb. 10 hónapos kora ellenére egy 3 hónapos kutyának felel meg (mindössze 14 kg volt) -, általános állapotán látszik, hogy pici kora óta nem jut a szervezete elegendő tápanyaghoz, vitaminokhoz, stb.
Silver mindenkivel, négylábúakkal és kétlábúakkal egyaránt, feltétel nélkül barátságos, a rövid kis élete során átélt rossz dolgok semmilyen nyomot nem hagytak fejlődő kis lelkében. Az már biztos, hogy ő mindig egy vékony csontú, kistermetű boxer fiú marad, de nagy lélekkel és hihetetlen életerővel. Jelenleg speciális gyomor és bélrendszert kímélő tápot ehet kizárólag és előfordulhat, hogy ezen a speciális diétán kell élnie egész életében. KIZÁRÓLAG olyan otthont keresünk a számára, ahol bemehet a lakásba és teljes jogú családtag lehet, és aki vállalni tudja a speciális étrenddel, esetleges további gyógykezelésekkel járó többlet kiadásokat.
Silver majd a teljes gyógyulása után, oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Silverről Kingánál lehet a 06 70 383-9480-as telefonszámon este 6 után vagy az info(kukac)boxersos(pont)hu email címen.

Kérjük, akinek megesett Silveren a szíve, támogassa gyógykezelését és speciális ellátását. Bankszámlaszámunk: OTP 117710002-20084912 (Megjegyzés rovatba: Silver támogatására)

Képek
Köszönjük!