Archívum: 2008. június 16.

4 cica gazdát keres

2008. június 16., hétfő

4 db cicusom van, akik szerető gazdik keresnek – jómagam sajnos hosszabbra tervezett külföldi tartózkodás miatt nem tudom őket tovább tartani…

Az egyik egy gyönyörű, ivartalanított kandúr “klasszikus” cirmos házimacska, karamell alapszínnel, sárga szemekkel, kb. 1 éves. Nagyon aktív, szaladgálós, de ugyanakkor kedves, bújós cica, leginkább kertes házba vagy telekre való, vidékről került hozzám.

A másik egy három éves nőstény, kicsit vékony testalkatú, ezüst cirmos, fekete csíkkal a hátán, zöld szemekkel. Ő inkább csendes, nyugodt természetű, de igen határozott és nagyon ragaszkodó. Mind kertes házban, mind lakásban tartható.

A másik két cica ennek a kettőnek a kölyke, 3 hónapos lány illetve fiú kiscicák. Zöld a szemük, a kandúr mint az apja, csak ezüstben, a nőtény az anyjára hasonlít. A nőstény kiscica nagyon életvidám, játékos, a kis kandúr kicsit félénkebb.

Mind a négy cica nagyon jól kijön egymással, szinte családként élnek. A kölykök még kicsik, így külön-külön is tarthatók, a felnőtt nősténynek igen nagy a törődés-igénye, nehezen szokik hozzá másik cicához, de ha egyszer megszokja, anyaként gondoskodik róla. Az ex-kandúr elég “belevaló” cica, másik mellett is nyugodtan tartható.

A két felnőtt cica oltva, féregtelenítve van, a kicsik nem, mindegyik szobatiszta, a kicsik önállóan esznek.

Macska WC-vel (2 db), szállítókosarakkal, tálakkal stb. együtt vihetők el, akár azonnal is.

Telefonszámom 06-70 367 8089, éjjel-nappal hívható, a cicák rugalmas időpont-egyeztetéssel megnézhetők (VII. Kerület, belváros), elvihetők. Képet hamarosan küldök róluk.

Gazdit keres pici cica fekete frakkban és fehér cipőben

2008. június 16., hétfő

Egy icipici cica betalált a kertünkbe.
Fekete frakkban, fehér cipőben és nyakkendőben, fehér orrocskával, kisfiú.

Eleinte nagyon meg volt ijedve, éhes volt és nagyon nagyon fáradt, de 1-2 nap alatt helyre jött, és nagyon kedves, játékos doromboló, ragaszkodó cicus lett belőle. Jelenleg a kertünkben lakik egy hatalmas köcsögben, ami védi az esőtől és a hidegből. Minden evés után egyedül játszik a fűszálakkal, a saját farkával, az árnyékokkal a kertben. 🙂

Sajnos nem tudjuk megtartani, bár mindenkinek nagyon a szívéhez nőtt (!!) mert babát várunk, és már egy kutyusunk és allergiánk is van. Szívesen kifizetjük az ivartalanítást is akár ha valaki befogadja és szeretne barátja lenni egy életen át.
Annyira szép kis cica!!! Mellékelek 1-2 képet – ez még a kezdeti állapot, mostanra sokkal kerekebb a pofija és ha valaki rendszeresen simogatná, még szebb lenne!!

Kérlek ha megtetszett neked a cicus, vagy vannak állatbarát ismerőseid, ne habozz továbbküldeni nekik!! Segítsünk a cicusnak otthont találni! Itt ez elérhetőségünk (Dunakeszi, de elvisszük, ahová kell):

eleonoradurmaz(kukac)gmail(pont)com (eleonora)
30/986-9936 (Klári néni)

cicamica_jatszikw080616.jpg

cicamica_hatulrol080616.jpg cicamica_jatszik080616.jpg cicamica_oldalrol080616.jpg

CSÍ elveszett!

2008. június 16., hétfő

Megtalálták

2008.06.09-én, Bp. X. ker. Salgótarjáni u. – Pongrác úti lakótelep fszt-i lakásából (ablakon keresztül meglógott) elveszett CSÍ névre hallgató, 6 éves, vörös-cirmos herélt kandúr cicánk.

Nagyon hiányzik!

dscf0093w080616.jpg