Archívum: 2008. május 21.

Gazdikereső kutyik Nyíregyházán

2008. május 21., szerda

Az Állatbarát Alapítvány állatotthonában van néhány kutyus, akik már nagyon-nagyon nehezen tűrik azt, hogy nincs egy igazi gazdijuk. Elküldeném őket, hátha pont Nálatok találja meg őket az új, szerető család, akiknél végre békésen éldegélhetnek! Köszönöm!

Érdeklődni lehet:
Kisherceg Gazdikereső és Állatkereső – www.kisherceg.net
info(kukac)kisherceg(pont)net

Bleki: 4,5 éves rottweiler keverék ivartalanított kan. Könnyen alkalmazkodó, barátságos, gyerekszerető. Az állatotthon egyik legkedvesebb kutyusa, aki sajnos egyre nehezebben fogadja el, hogy nincs egy igazi gazdija.
bleki.jpg

Boxi: 4,5 éves boxer keverék ivartalanított kan. Gazdája megbetegedése miatt mondtak le róla három évvel ezelőtt. A rábízott területet kiválóan őrzi, tökéletes telepőr. Gazdájához végtelenül hűséges, játékos kutya.
boxi.jpg

Vince: 7 éves német juhász ivartalanított kan. Tavalyi év végén került hozzánk kóbor kutyaként. Elejétől fogva alkalmazkodó, gyönyörű szép kiállású kutya. Házőrzésre kiválóan alkalmas.
vince.jpg

Lilisz: 5 éves belga juhász keverék ivartalanított szuka. Hamar megbarátkozik az új emberekkel, gyerekszerető, nagyon mozgékony kutya. Családi kedvencnek ajánljuk elsősorban.
lilisz.jpg

Puncs: 4 éves német juhász szuka. Ragaszkodó, hálás, gyerekszerető kutyus, aki kiválóan alkalmas családi kedvencnek is!
puncs.jpg

Szerető gazdit keresek két kidobott kiscicusnak

2008. május 21., szerda

A cicák kb. három hetesek (fiú és lány), jelenleg nálam vannak, már nagyon szépen esznek cumiból, napról napra nőnek, gyarapodnak. Nagyon édesek, hálásak. Én sajnos nem tudom őket megtartani, kicsi lakásban élek két másik cicával, akik tiszta depressziósok, mióta az új jövevények megérkeztek. 🙁 Olyan gazdit keresek, aki tudná vállalni még 1-2 hétig a napi többszöri etetést és biztos otthont nyújtana a kis elárvultaknak (legalább 8 hetes korukig együtt). Kérésre szívesen küldök még képeket, már sokat csináltam.

Elérhetőségem: Nagyatád (Somogy megye)
06/20 439-16-90, általában 5 után
E-mail: kubischv(kukac)freemail(pont)hu
vagy virag.kubisch(kukac)t-online(pont)hu

untitled1080521.jpg

untitled4080521.jpg

untitled080521.jpg untitled2080521.jpg untitled3080521.jpg

Lenne 5 kiskutyus akik gazdit keresnek sos-ben!!!

2008. május 21., szerda

Kb. 5-6 hónaposak. Gödöllőről lettek mentve, elméletileg a síneken szaladgáltak… Nos én úgy gondoltam, kis időre be tudom őket fogadni, amíg nem „találunk” (királyi többes…khm…) nekik vagy gazdit vagy Menhelyet. A jelenlegi helyzet sajnos egyre rosszabb, rosszabb a kutyusoknak, a szomszédoknak, a pénztárcának és nekem is… Egy pár szót tudok róluk írni, megpróbálom névre (fajtára). Oltva sajnos még nincsenek. Sajnos most kezdtem nemrég dolgozni, így elég (természetesen megköszönve a segítséget a Csömörieknek és egy két emberkének) szűkös a kajájuk is. Tehát akkor róluk:

Bejgli: bejgli típus:) fiú, kicsit nagy mozgásigénnyel megáldva, amit sajna itt a 3×3 kennelben nem nagyon tud kihasználni… jó fej, tán mondhatnám a legértelmesebb az 5-ből.
bejgli.jpg

Feklany: a neve magáért beszél:) aranyos, szereti ha simogatják, játékos.
feklany.jpg

Feloske: rajzos kislány, szeret-né ha simogatnák, csak a feje fölé nem engedi a kényeztető kezet, kibújik alóla:) de aztán jön vissza hogy akkor nem lesz simi? 🙂
feloske.jpg

Nagyfiu: a „vezér”, simogatásra éhes, de ha kajáról van szó… ne álljon elé mellé senki:)
nagyfiu.jpg

Vilbar: kislány, kicsit szomorkás hangulatú, de szereti ő is a simogatást
vilbar.jpg

Remélem mihamarabb lesz is gazdi vagy valami megoldás, mert lassan feljelentenek miattuk:)

Köszönöm előre is a segítséget.
Zoli

Érdeklődni lehet: animalhelp2007(kukac)gmail(pont)com