Archívum: 2008. május 19.

Kiskutya gazdát keres

2008. május 19., hétfő

Sziasztok!

Én egy kb. 3 hónapos angol szetter vagy ahhoz közelálló kisfiú vagyok, akit a szívtelen gazdija sorsára hagyott egy lakótelepi ház lépcsőházában, szerencsére hamar rám találtak állatbarátok, de mivel náluk teltház van már, így új gazdit kell keresnem. Ha esetleg úgy érzed vagy ismersz olyat, aki hosszú távon velem tudna élni, akkor kérlek segíts.

Elérhetőség: erika.ungvari(kukac)citi(pont)com

untitledw080519.jpg

Törvény védheti a prémes állatokat!

2008. május 19., hétfő

Alapítványunk aláírásgyűjtési akcióval összekötött kampányt indított a prémes állatok sorozatos legyilkolásának betiltásáért. A petíciót Gusztos Péter képviselő úr, mint lelkes állatvédő és az állatvédelmi törvény egyik beterjesztője is aláírta.

A prémes állatok oltalmának érdekében elkészült az a törvénymódosítás-tervezet, amely feloldozhatja a magyarországi szőrmefarmokon szenvedő kisállatokat kiszolgáltatott sorsuk alól.

A törvénymódosítás-tervezetet Gusztos Péter képviselő úr 2008. május 19-ei nappal az SZDSZ frakció támogatásával a Parlament elé terjeszti, ezzel megtéve az első legnagyobb lépést afelé, hogy a prémes állatok végre szabadságot nyerjenek.

Ezen alkalomból a NÉGY MANCS Alapítvány a Fővárosi Állatkert segítségével sajtótájékoztatót szervez 2008. május 18-án 14.00 órai kezdettel a Fővárosi Állatkertben. A sajtótájékoztatón Gusztos Péter és a NÉGY MANCS munkatársa nyilatkozik a módosítás részleteiről. A rendezvény vendégeként Kovács Patrícia színésznőt is köszönthetjük, aki állatbarátként erkölcsileg is támogatja kampányunkat.

További információ:
Hegedűs Nikolett
marketingvezető

tel.: 302-4137, 06-20/207-4557