Archívum: 2008. január 16.

Csikó SOS!!!

2008. január 16., szerda

Sürgősen eladó!!!

Jámbor, békés természetű, emberekkel kifejezetten barátságos állat. Amennyiben rövidesen nem tudom értékesíteni, akkor a csikó a vágóhídra kerül… Az árban közösen megegyezhetünk. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor kérem minél hamarabb jelentkezzen a következő telefonszámon: 06 70/3392 986

Képek a csikóról

Solymári perzsa cica eredeti gazdáját keresi

2008. január 16., szerda

Gazdára talált

KÉREK MINDENKIT, SEGÍTSEN AZ EREDETI GAZDI MEGTALÁLÁSÁBAN. SOLYMÁRRÓL HOZTUK A MACSKÁT! KÉT HÉTIG CSAK AZ EREDETIT KERESSÜK.

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

perzsaw_080116.jpg

http://localhost/archives/2369

Mamacica és 3 kölyke gazdát keres SOS

2008. január 16., szerda

A VIII. ker-ben egy tömbházban lakik 1 mama cica és 3 kb. 8 hónapos kölyke. Cirmos mama, 2 cirmos-fehér kandúr kölyök és 1 fekete-fehér valószínűleg lányka. A mama és a kölykök ideiglenes helyet keresnek szocializálódás céljából ill. bevállalós gazdikat, akik vállalják az első hetekben az összeszokás nehézségeit. A 3 kölyök ijedős, félénk. Nem vadak, csak még nincsenek az emberekhez szokva. A cicák a pártfogójuk lakásán esznek, már kézből elveszik az ételt. Egyre inkább feloldódnak, már felfedezték maguknak az ágyat és a szekrényt. 🙂 SOS befogadókat/gazdikat keresünk, mert a többi lakó nem tűri őket. Oltva, élősködőmentesítve keresnek gazdit, illetve ivartalanításukat vállajuk, ha szükséges.

Érdeklődni lehet:
balint.sugarka(kukac)chello(pont)hu
06-20-310-5674

buntike.jpg
csombi.jpg
delon.jpg
lujzika.jpg