Archívum: 2008. január 06.

Sürgősen gazdit keresünk egy kutyinak!!!

2008. január 06., vasárnap

Gazdára talált!

(Neki keresek szerető gazdit csütörtök éjjel szedtükössze az utcáról (Egyenes út a 16kerületben) mivel nálunk már több állatka nem fér el így SZERETŐ GAZDI KERESTETIK!!! MEGÉRI! 1óra alatt hihetetlen, amilyen kötődést kiépített a kutyus!

Ui.: Vasárnapig kellene gazdit keresni ennek a csodás természetű kislánynak! (feljelentés elé nézek, ha nem lesz megoldás)

Ui2.: 5 év körüli kislány! nagyon nyugis, imádja, ha simogatják, szeret labdázni, amúgy észre se lehet venni egész nap, a kandalló elött pihenget! SZOBATISZTA!!!! a helyzethez képest elég jol van bár, a szeme be van gyulladva még, de a kedve az jó, meg az étvágya…. bár
lelkileg eléggé maga alatt van… igaz, mostanság a kislabda sokat segít! + imádja összegyűjteni a kutyajátékokat s ül rajta, mint egy tyúk! A többi kutya meg nézi 🙂

Ui3.: Ha van, aki örökbefogadná a kis csöppséget, annak felajánlom, hogy ingyen járhat a suliba a tanfolyamra!)

http://www.cerberoskutyaiskola.hu/

p1030004_w.jpg

p1030005.jpg p1030008.jpg

p1030010.jpg p1060062.jpg

SOS segítségkérés az éhező csongrádi teheneknek

2008. január 06., vasárnap

http://www.zakuszkatanya.hu/index.php?l=hu&cikk=262

popup_000_4975w.jpg

Zakuszka-tanya – Lómenhely Balástyán

2008. január 06., vasárnap

„Kedves Olvasó!

Várkonyi Andi vagyok, 10 éves korom óta „lovazok” és lovagolok, ebben az időrendi és fontossági sorrendben. Gyakorlatilag minden szabadidőmet lovak mellett töltöttem vidéki ménesekben, illetve Budapest környéki magánlovasoknál. A saját ló több mint tíz évig elérhetetlen álom volt, 2000-ben úgy hozta az élet, hogy meg tudtam venni egy igen érdekes előélettel rendelkező lovacskát, aki tuladonképpen elindította azt a folyamatot, amiről mindig is álmodtam: egy olyan lómenhely létrehozását, ahol a már lovaglásra alkalmatlan, „vágóhídra való” lovak boldogan, biztonságban élhetnek.

Ez az álom 2006 őszén valósult meg, amikor állataimmal – 4 lóval, 4 kutyával és két macskával – átköltöztem Balástyára, a Zakuszka-tanyára, ahol reményeim szerint minél több „használhatatlan”-nak kikiáltott beteg vagy öreg lónak tudom megadni a boldog, békés öregkor lehetőségét.

A menhelyet a barátok segítségével, ill. rajzos munkákból tartom fent, 2000 óta dolgozom a Lovasélet című szaklapnál.”

Kattints a képre!