Archívum: 2008. január 03.

Gyömrői Árvácskák

2008. január 03., csütörtök

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

arvacskakw080103.jpg

A petárdázás áldozatai

2008. január 03., csütörtök

Az idei szilvesztert sem úsztuk meg pezsgődurrogással, a petárdázás miatt kutyák százai szaladtak világgá. Segítsetek nekik!

A menhelyeknek nem lesz kapacitása ennyi kutyát bevállalni, csak a civilek összefogása segíthet. Ne hagyjatok utcán rémült, sérült kóborlót! A kutyák döntő többsége pár nap alatt hazajuttatható, csak biztonságba kell helyezni, fotóval vagy pontos leírással hirdetni, plakátolni. Nagyon sok kutya – keverékek is! – meg van jelölve mikrochippel, amit állatorvos tud leolvasni, ellenőrizni!

Ha környezetedben elveszett kutyáról tudsz őt is segíts hirdetni!

http://www.netboard.hu/viewforum.php?forum=274

Regisztráció nélkül írható országos fórum! Ide mutat a www.elveszettkutyak.hu is, ezért sokan olvassák.

http://www.allatok.info

Országos adatbázis, elveszett/talált és gazdikereső kutyák. A rendszer összefuttatja a beérkezett adatokat, és ha a paramétereknek megfelelő hirdetést talál, arról emailben értesít. Az adatokat, képeket a bejelentes(kukac)allatok(pont)info email címre küldheted.

http://www.zoldmagazin.com/kutyak.xls

Budapest és környéke elveszett-talált kutyák listája. Bejelentés emailben a j.zsuzsa(kukac)gmail(pont)com címen, vagy a 70/635-0780 számon 18 óra után, illetve éjjel-nappal SMS-ben.

Budapestiek és környékbeliek figyeljék a www.illatosut.hu oldalt, január első hetében naponta lesz frissítve, utána a rendszeres heti két frissítésre állunk vissza.

Érdemes olvasni a Kutya Szövetség fórumát is: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=6731 de ez csak regisztráció után kutya.hu csoporttagsággal írható.

Mikrochip információk: http://m-a-x.hu/mikrochip/ Elveszett chipes kutyák listája a Körözés rovatban, ahova adatokat a max(kukac)m-a-x(pont)hu email címre tudsz küldeni.

Ha nem is találtál kutyát azért nézz be ezekre a fórumokra, hátha a szomszédod kutyáját sikerül hazajuttatnod!

Lelenc Kutyamentő Egyesület

www.lelenc.hu