Archívum: 2007. október 23.

Naptárajánló – Zöld Zebra Állat – és Természetvédő Egyesület

2007. október 23., kedd

Egy állatvédelemmel foglalkozó, heti bontású asztali naptárat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, melynek megvásárlásával a menhelyi állatokon tudsz segíteni. Egyesületünk, a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület egy színvonalas, szép képekkel és hasznos tanácsokkal, információkkal teli naptárat állított össze mentett állatok képeivel és történeteivel, de sok érdekességet is találhatsz benne, mint pl: mikor szabad ivartalanítani, miért hasznos a chipezés, vagy hogy miért esélytelenebbek a fekete kutyák a gazdira találásnál.

Megtalálhatod benne a legfontosabb vagy érdekesebb világnapokat (tudtad, hogy a PÍ nap miért pont március 14-én van? Ha kicsit elgondolkodsz, biztosan kitalálod! 🙂 De emellett még megtudhatod, mikor van a korrupcióellenes világnap vagy hogy mikor ünnepeljük a rabszolgaság felszámolását.)

A naptárból ízelítőt csatoltunk, és egy másik betekintést honlapunkon találsz: http://www.zoldzebra.hu/page.php?74

Ha felkeltette érdeklődésedet, ha szeretsz szép állatos képeket nézegetni egy naptárban, ha szereted a megható, édes-szomorkás történeteket, ha kíváncsi vagy, milyen ötleteket kaphatsz, ha elveszett a kutyád, vagy ha egyszerűen csak segíteni szeretnél – akkor végy egy naptárat tőlünk, és mindezt egyszerre megkapod vele!

Ha rendelni szeretnél vagy kérdésed van, írj nekünk ide: zoldzebra(kukac)allatmenhelysegitok(pont)hu

Egyesületünkről bővebben itt olvashatsz: www.zoldzebra.hu

Köszönjük!

08naptar2008muti_page_03.jpg 08naptar2008muti_page_08.jpg 08naptar2008muti_page_20.jpg