Archívum: 2007. szeptember 21.

Lovardai cicák gazdát keresnek

2007. szeptember 21., péntek

Gazdára találtak

A két anyátlan árva pici cicát elvitték a lovardából szerencsésen, már csak a többieknek kéne gazda… Még hatan vannak, köztük egy nagyon helyes kis koromfekete kandúrka, akinek egyre sürgősebben szerető gazdi kellene, mert a lába ugyan nagyon szépen összeforrt, de gyengébb, mint a társai. A többiek is nagyon szépek és kedvesek, még mindig!

—————————————————————-

Kis helyzetjelentés a zsámbéki lovardai cicákról:

Gazdára vár még mindig (számomra érthetetlen okokból…) a képen látható macska-hölgy, akinek inkább egy szépségversenyen volna a helye. Ő most kb. három és fél hónapos, igazi önálló egyéniség. A kis ugri-bugri cicák most kb. két és fél hónaposak, még két cirmos-fehér és egy fekete-fehér kislány van. A befogadott macska család két kis tagja kb. két hónapos lehet, egy boci foltos cirmos-fehér kislány és egy fekete kiskandúr vár szintén gazdára. A kiskandúr lába sajnos korábban eltört, mire észrevettük, már be is gyógyult, használja is, de sajnos kissé bumfordi marad ott a hátsó lába – ha valaki egy ilyen „szépséghibával” is elfogadná… Idekerült még két kis csöppség is, akiknek az anyjuk elpusztult,de egy itteni anyacica mostanáig szoptatta őket. A nehezén már túl vannak, önállóan esznek, de még kékszemű kb. négyhetes csöppségek, őket is azonnal el lehet vinni, lehetőleg együtt. Róluk még nincs képem, de egy cirmos és egy fekete testvérpár, a cirmoska pont úgy néz ki, mint akármelyik macska-modell egy albumban, pl. ez…
A lovarda mostanára már kisebbfajta menhelyként működik, a felnőttkorú macskák ivartalanítása alapítványi segítséggel folyamatban van, de nagyon fontos lenne, hogy a kölykök mielőbb gazdához jussanak!

cica1_070904.jpg cirmos2_070904.jpg lovicica5_070904.jpg

lovicicak2_070904.jpg lovicicak4_070904.jpg
—————————————————————-

Néhány embertársunknak köszönhetően a lovardába került egy anyacica is két pici kölykével, úgyhogy nem mondom, hogy SOS a helyzet, de sajnos a lovarda eltartóképessége azért mégiscsak véges…

lovicicak3_070731_wp.jpg

lovicicak1_070731.jpg lovicicak2_070731.jpg lovicicak4_070731.jpg

ÖRÖKBEFOGADÓ NAP sorozatok a FRESSNAPF támogatásával!

2007. szeptember 21., péntek

Hm, most nem tudom eldönteni, hogy mikor lesz, ezért mindkét időpontot ideteszem.

Az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesületének honlapjáról:
Az ÖRÖKBEFOGADÓ NAPOK újabb rendezvénye a FRESSNAPF támogatásával 2007. szeptember 22-én, szombat 11-18 óra között a budaörsi TESCO FRESSNAPF áruházban.

A Fressnapf honlapjáról:
2007. szeptember 23-án vasárnap 11:00-18:00h-ig az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesületének önkéntesei hoztak cicákat és kutyusokat.

Lehet, hogy mindkét napon ott lesznek az állatkák? Mindenesetre a telefonszámok, ha érdeklődnétek előtte:
Fressnapf: 460-3690
Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete: 06-70-360-3469, 06-30-9429815

header4avbud.jpg

logo2bk.jpg

Kölyökcica álomgazdit keres

2007. szeptember 21., péntek

Gazdára talált

(Álom-Gazdit keres a képen látható talált, ezüst (kék) színű, borostyán-szemű, nagyon-nagyon kedves, dorombolós, 12 hetes fiú kölyökcica!

Az utcáról szedtem össze 3 testvérével együtt. Vadon éltek, embert, emberi érintést nem ismerve. A testvérei annyira rettegtek, hogy kezdetben amint nyúltam feléjük, bepisiltek. Ő is félt, de nagyon hamar megbízott, és a befogást követő harmadik napon már folyamatos dorombolással fejezte ki háláját..
Egy kiegyensúlyozott, nyitott, embercentrikus, az ember közelségét igénylő és követelő, játékos, kutyával és macskával egyaránt jól kijövő cica vált belőle, aki már nagyon szeretne egy saját Gazdit!

Kizárólag lakásba adom Őt örökbe, ágyba, párnák és puszizáporok közé, álom-Gazdihoz, aki felelős gazdija lenne ennek a tündérnek, és méltó életet biztosítana számára!

Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, leellenőrizhető helyre.)

szurkem-hirdetni_070921_wp.jpg