Archívum: 2007. augusztus 21.

Nyafi cica szerető gazdit keres

2007. augusztus 21., kedd

Nyafi cicának keresünk gazdit, mert nálunk sajnos nem maradhat. Nyafi paraméterei: 6-7 hónapos körüli, pehelysúlyú lány cica, nagyon játékos, sokat beszél és egyfolytában dorombol, bújik az emberhez. A színe fehér alapon fekete foltocskák itt-ott elterülve, a farka teljesen fekete. Az almot használja, sőt a kaparófát is 🙂 Jelen pillanatban Békásmegyeren van, de itt már túl sok az egy négyzetméterre eső cicák száma, így mennie kell.

Érdeklődni: 0670-564-7889
vagy koviniki(kukac)freemail(pont)hu

nyafi009_070821_wp.jpg

nyafi002_070821.jpg nyafi014_070821.jpg

TRIXIE Cat Protect macskaháló

2007. augusztus 21., kedd

Nyáron, az iszonyatos melegben jó dolog, ha az ember kinyithatja az ablakot, és csinálhat némi légmozgást a lakásban. A macskák temészetesen minden nyitott nyíláson megpróbálnak kimenni, sőt, az enyémek még a zárt szekrényt is kinyitják, hogy befeküdhessenek az aljába. Porszívózáskor és tüzijátékkor oda bújnak el. Szóval ha kinyitjuk az ablakot, a macskák valahogy biztosan kiügyeskedik magukat, bizonyos emeletszám felett pedig nem tesz nekik túl sok jót, ha kizuhannak. Ennek megakadályozására jó a címben említett macskaháló. Lehet kapni átlátszó, fehér és fekete színben, és többféle méretben. Adnak hozzá 10 kampós facsavart, és egy kötelet, amelyet befűzhetünk a háló szélébe, miután azt méretre vágtuk. A vágás kicsit nehézkes, mert a háló nincs még kinyúlva, következésképpen mindig összeugrik. Jól jön ilyenkor egy másik ember segítsége. Én az ablaktábla négy sarkába raktam a csavarokat, valamint felülre és alulra középre egyet-egyet, és a két-két oldalon egyenletesen elosztva kettőt-kettőt. Mint tudjuk, háromféle ember van: aki tud számolni, és aki nem, de szerintem ez pont tíz, elég könnyedén becsavarható csavar. Az egyik sarkihoz rákötöttem a madzag egyik végét, és körben megfeszítettem a többin, majd értelemszerűen a másik végét is ugyanoda kötöttem, így körbeérve. Nos, eddig a dobozban található leírás szerint jártam el, de tapasztalat is van a világon, és ez azt mutatta, hogy a cicák két csavar között vidáman kidolgoznák magukat a szabadba. Hacsak U-szegekkel meg nem támogatom a biztonságot. Tehát úgy kb. 10 centiméterenként bevertem a madzag fölé egy U-szeget, és ezzel készen is lett a mű, ami a mai napig tökéletesen funkcionál.
Egy dolgot persze még nem említettem: én az erkélyablakot dolgoztam be, kívülről. Hogy belülről is ilyen könnyedén menne, azt nem tudom.
Mindenesetre mindkét fél nyert a dologgal, én szívhatom az oxigént, ha úgy van kedvem, a macskák meg egész nap az ablakpárkányon figyelhetik a nagyvilág eseményeit. (Kis buták, mit sem tudnak az Internetről…)
Szóval csak ajánlani tudom.

cp1.jpg cp2.jpg cp3.jpg

Gazdira várnak Bociék

2007. augusztus 21., kedd

Kidobva, betegen, anyátlanul találták a kis bocitarka családot. Mindannyian fiúcskák, 9 hetesek. A macskanáthából kigyógyítottuk őket. Már egészségesek, nagyon virgoncak, egész nap önfeledten játszanak. 1 kombinált oltással rendelkeznek. Bolhátlanítottak, féreghajtáson átestek.
Örökbefogadási szerződéssel fogadhatók örökbe.
Nagyon várják szerető gazdijukat, aki egy vagy két pajkos kis cicát szeretne.

Elérhetőség:
tel: 2 843 204 vagy 0630 542 0085
e-mail: olahgaborne(kukac)gmail(pont)com

bocitarkak_070821_wp.jpg

Gazdit keres Ámor

2007. augusztus 21., kedd

Gazdára talált

(Illatos útról mentett, „gazdája ” által leadott cica. Neve azért lett Ámor, mert aki meglátja, rögtön beleszeret. Gyönyörű, egészséges, tömött bundájú, jó kondícióban lévő cica, nem hagyhattuk, hogy elaltassák. Ámor 3 hónapos kandúr, 1 kombinált oltással rendelkezik, bolhátlanított, féreghajtott cicus. Jó természetű, játékos, barátságos.
Örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.
Türelmesen várja szerető gazdiját, akinél egy életen át kedveskedhetne.)

amor_070821_wp.jpg