Archívum: 2007. március

Cirmos macska gazdát keres

2007. március 31., szombat

Gazdára talált 

(Sürgősen ideiglenes befogadót vagy gazdit keres a képen látható 2 éves, cirmos, ivartalanított, nagyon szelíd kandúrka. Egy nagyon egyszerűen élő hölgynél van a cica. Jövő hétig maradhat a gazdinál a cica, mert sajnos a hölgy lerokkant, ezért kórházba kell mennie. Többé sem magáról, sem a cicáról nem tud a gazdi gondoskodni.

Én is csak közvetítő vagyok az ügyben, de nagyon szeretnék segíteni. Szegény néninek elég baja van, legalább úgy mehessen a kórházba, hogy biztos helyen tudja a cicáját.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.)

cirmoska_wp.jpg

Metró cica elveszett! Sürgős!

2007. március 31., szombat

Március 28.-án elveszett vagy ellopták a XVI.kerületből, orosz kék színű (szürke) perzsa cicámat. Fél éves ivartalanított,chipezett kandúr. Volt rajta egy kék nyakörv az adataival együtt. Metró a neve. Nagyon barátságos, nem fél a kutyáktól sem. BETEG és ha nem kap gyógyszert vagy rendes neki való tápot akkor meghal. Kérem ha valaki tud róla valamit vagy esetleg elvitte és olvassa ezt a hirdetést, NAGYON SZÉPEN KÉREM HOZZA VISSZA NEKÜNK!!!

Elérhetőség: 06 70 25 25 300, 06 30 620 65 62

e-mail: katta89@gmail.com

Kistehén elveszett!

2007. március 30., péntek

Zuglóban, a Jeszenák János utcában elveszett egy fekete-fehér ivartalanított kandúr cica (Kistehén). Különös ismertetőjele: fekete farkán fehér „gyűrűt” hord, illetve az állán van egy seb. Nagyon várjuk haza!

Telefon: 30-612-2055

boci_wp.jpg

Lina elveszett!

2007. március 29., csütörtök

Csepelen elveszett egy 2 éves Lina névre hallgató, ivartalanított cicalány. Nagyon jóindulatú, egyfajta terápiás cica a mozgássérült húgomnak. Mindig körülötte vagy az ölében pihent. Kétségbe vagyunk esve, mert eddig sose ment távolabb a szomszéd kertjénél és hívásra mindig hazajött, most meg se égen se földön nem találjuk napok óta. Eltűnésekor barna nyakörvet viselt. Bárki bármit tud róla kérjük szóljon telefonon, vagy küldjön e-mailt. Előre is köszönünk minden segítséget!

Kovács Dóra, Réka és Ildikó

Tel.: 420-94-83, 06-20-940-8138

e-mail: hikarimiko81@yahoo.com, sakura81@t-online.hu

lina.jpg
lina1.jpg
lina2.jpg

lina3.jpg lina4.jpg

Mazsi elveszett!

2007. március 28., szerda

Megtalálták

Örömmel tudatjuk, hogy 8 hosszú napos távollét után, ma hajnalban Mazsi cica hazatért!
Nagyon koszos, nagyon szeretethiányos, de ép és egészséges, gazdái nagy-nagy örömére!

Üzenem mindenkinek, hogy kitartás, remélem mindenki cicája hamarosan egészségesen hazatalál!

(2007. március 24.-én, szombaton reggel Újpestről, a Nádor utcából eltűnt Mazsi névre hallgató, 10 hónapos, ivartalanított nőstény cicánk, aki a mellékelt képeken látható.
Kérem szépen, amennyiben tudomásuk van a hollétérõl, illetve elvitte Önökhöz valaki, aki megtalálta, legyenek szívesek telefonon, illetve e-mailben értesíteni! Nagyon várjuk haza!)

mazsi6_wp.jpg

mazsikafoci_wp.jpgmazsiman_wp.jpg

Fifi elveszett!

2007. március 23., péntek

Megtalálták

Örömmel mondom mindenkinek, soha ne add fel a reményt!

FIFI, aki 03. 17.-én tűnt el Ipolydamásdról, hála Istennek jelt adott magáról egy közeli kút mélyéről.

13 nap fogság után létrán szálltunk le a mélybe érte. Szerencsére a kút alján lévő parányi víz életben tartotta. Csontsoványan, karmok nélkül, de újra velünk van.

Köszönet mindenkinek.

FIFI a csodálatos túlélő és családja

(Ipolydamásdról 2007. 03. 17.-én elveszett FIFI. 9 hónapos, fekete, 03. 01.-én ivartalanított kandúr cicánk, nyakában kék nyakörvvel. Borzasztóan hiányzik, hazavárjuk.

Aki tud róla valamit kérem jelezze.)

Bandi elveszett!

2007. március 20., kedd

2007. március 10-én (szombaton) este láttuk utoljára ivartalanított, Bandi névre hallgató, fekete-fehér színű, közel 1 éves kandúr cicánkat.

Mivel meglehetősen félénk természetű, elképzelhető, hogy beeshetett valahová, vagy tévedésből rácsukták az ajtót.

Bandi Budapest XVI. kerületéből, Árpádföldről, a Vadruca u. 29. szám alól tűnt el.

Kérem, amennyiben valaki látta vagy megtalálta, értesítsen az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 409 1961, 06 70 514 3553 (Kovalik Melinda)

A megtaláló magas jutalomban részesül.

bandi_wp.jpg

Bukfenc elveszett!

2007. március 17., szombat

Megtalálták

KÉRLEK, ha láttad, vagy tudsz róla valamit, hívj fel minket!

Bukfenc 10 hónapos félperzsa fiúcica, a bundája sötétszürke-fehér színű, az átlagosnál hosszabb szőrű. Az orra foltos, olyan, mintha elcsúszott volna a csokornyakkendője, a szemöldöke hosszú, a fülei hegyén pici bojt van. Időnként hallgat a nevére, és bár kicsit félős, de nagyon barátságos. Március 15.-én veszett el a XV. ker. Dobó utcából, és nagyon várjuk haza.

bukfenc_wp.jpg

bukfenc1_200.jpg bukfenc2_200.jpg

Ivartalanított nőstény cica gazdát keres

2007. március 07., szerda

Gazdára talált

(Ezt a nagyon szép és kedves nőstény cicát egy üres kertbe dobták be, ahol sokáig éhezett míg rá nem találtunk! Mint kiderült, közben túl van az első tüzelésén is: csütörtökön visszük ivartalanítani. Utána ideiglenes befogadónál lábadozik. De sok macskája miatt megtartani nem tudja. Gazdit keresünk neki gyógyulása után.)

dsc02856_resize.JPG

dsc02823_resize.JPG

Malőr elveszett!

2007. március 05., hétfő

sziasztok! február 23-án eltűnt a XXII. ker. Bartók lakótelepről a nálunk élő cica, neve MALŐR.

leírás: kandúr, fehér alapon fekete foltokkal, nyakában sárga bolhanyakörv. a farka vége fehér. kora 3,5 éves.

elérhetőség: 207 48 29

email: kisurance@freemail.hu

malheur_wp.jpg

Csuhaj elveszett

2007. március 05., hétfő

Március 1-én reggel tűnt el, leugrott, vagy leesett az erkélyről a cicám. Mivel még csak 8 hónapos és eddig a szobában élt, nagyon aggódom miatta, pláne, hogy nem kapott oltást. Kandúr cica, cirmos, az átlagnál nagyobb szőrzettel, mert félperzsa, zoknis, mellénykés, a hasa zsemleszínű szürke pöttyökkel. Nagyon hiányzik, úgyhogy remélem megkerül.

csuhaj_150b_wp.jpg