Archívum: 2006. december

Vöröske gazdát keres

2006. december 30., szombat

Gazdára talált

(Nemrég találták a képen látható gyönyörű vörös-cirmos kiscicát. A cicus kb. 3-4 hónapos és jelenleg nálam, mint átmeneti gazdánál tartózkodik. Ivartalanítása megoldott, utána szerető gazdát keresünk neki.)

voroske.jpg

red.JPG

red1.JPG

Tigriscsíkos cica gazdát keres

2006. december 30., szombat

Gazdára talált 

(A kutyánk talált egy kicsi tigriscsíkost két hete a Széher út feletti erdőben, csontsovány és kiszáradt beteg volt, meggyógyítottuk. Kislány, ivartalanítását késő tavasszal vállalnánk. Két hónapos lehet, nagyon jó lenne neki szerető család, kert, lakás, simogatás, pár falat. Segítsetek!

Boldog új évet!)

Szotyi cica gazdát keres

2006. december 30., szombat

Gazdára talált

(Budapesten a XXI. kerületben, Csepelen találtuk ezt a cicát, valaki kidobta ősz elején. Amolyan mindenki cicája lett, etettük többen. Karácsony este úgy döntött, hogy beköltözik hozzánk. Első perctől fogva szobatiszta. Más cicákkal távolságtartó, bár a nála kisebbekkel szívesen játszik. Szotyi cica kb. 1 éves lehet, nagy termetű, valószínűleg ivartalanított kandúr, kifejlett példány, van olyan foga, ami még csak most nő, súlya kb. 7-8 kg lehet. Nem jelölget, szobatiszta. A kisebb cicákkal jókedvűen játszik. A tacsinkat kimondottan imádja. Neki szeretnék egy jó gazdit találni.
Mivel ő az ötödik cicánk lakásban, így megtartani nem tudjuk.)

szotyi_wp.jpg

szotyi.jpg szotyika.jpg

Békés Karácsonyt!

2006. december 25., hétfő

Minden kedves macskának és szelidített gazdájának kellemes ünnepeket kívánunk!

catchristmas1.jpg

Tigris elveszett!

2006. december 22., péntek

Keressük Pécel, Csatári dűlőn elveszett Tigris névre hallgató házi-cirmos, ivartalanított 2 és fél éves kandúrunkat. December 20-án reggel eltűnt, és még nem jött haza. Nagyon barátságos, de fél az idegenektől és az autóktól.  Az átlagnál nagyobb termetű és kb 7kg.

Ha befogadtad, vagy akár csak láttad, kérjük, jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

(30) 999 9338
(70) 455 3312
peter@majorhq.hu, bhajdu@avaya.com
További infó és fotók: http://www.majorhq.hu/gallery/Tigris

Nagyon hiányzik és minden segítségért hálásak vagyunk.

tigris_wp.jpg
tigris.jpg  tigris-2.jpg  tigris-3.jpg

Elveszett cica Budaörsről

2006. december 21., csütörtök

Elveszett a cicánk Budaörsről, a Szépkilátó utcából. Fekete-szürke cirmos, 6 hónapos kislány. Kirándulók után szökött ki 16-án, szombaton.

Tóth Darinka 06-23-703088

Elveszett cica az Ada utcából

2006. december 19., kedd

Visszakerült eredeti gazdájához
(2006. december 17-én találtunk egy kedves, nyugodt természetű cicát az Ada utcában a 12. kerületben. Kinézetre British shorthair-nek tűnik, szürke alapon márványos rajzolattal. Fiatal herélt kandúr, ép fogazattal. Tetoválást nem találtunk rajta. Viselkedése alapján egyértelműen lakáshoz szokott és nem régóta lehet az utcán. Szeretnénk megtalálni régi gazdiját vagy esetleg újat találni neki sürgősen, mivel két ‘virgonc-vadóc’ bengálink és a dobbermanunk már fenik rá a fogukat.)

Súlyosan sérült kutyus

2006. december 18., hétfő

A kutyus ideiglenes befogadóboz került, gyógyulása után  várja szerető, új gazdáját! 

Idézet a jelenlegi befogadójántól:

„Zsili a lakásban érzi magát biztonságban, nagyon bújós, cicákkal, kutyákkal, gyerekekkel jól kijön. A nagy ágyon, lehetőleg valakihez bújva szeret szundikálni. Az étvágya remek.”

A képen látható kutya nem publikus helyen brutálisan sérült. Fiatal 8 hónap körüli jámbor kedves állat, bármilyen élőlénnyel jól kijön, a háttérben látható altatásra leadott gazdikereső cicákra (természetesen nem lettek elaltatva) pl. rá sem néz. Nagyon sürgősen ideiglenes vagy végleges gazdát keres, mert félő, hogy visszakerül a sérülés helyszínére, ahol a további sérülésveszély mellett a higiéniás körülmények sem adottak a gyógyulásához. Egész nap ácsorog és ha valaki hozzászól odamegy mellé és odabújva ácsorog tovább. Valószínűleg a nyúzott részen soha nem nő ki a szőre. 2006. 12. 18.

30/4476492, jutka@bardo.hu

Jutka

zsili2_resize.jpg

zsili1_resize.jpg

zsili4.jpg

Szürke cica gazdát keres

2006. december 15., péntek

Gazdára talált

(Gazdit keres egy nagyon kedves szürke, kis termetű kb. 1,5 éves lány cicus. Kora ellenére már két vemhessége is volt, mivel az első alomból származó cicáit megölték, ezért került mostani kiscicáival ideiglenes befogadásra. A kicsik gyönyörűen felcseperedtek és új gazdikhoz kerültek, így most a mama számára szeretnénk megtalálni az a szerető gazdát, aki félénk természete ellenére, olyan szeretettel venné körül, hogy eddigi hányatott sorsa után újra bízni tudjon az emberekben. A cicus első perctől szobatiszta és nagyon jól érzi magát lakásban, eddigi élete után, most nem nagyon vágyik vissza a szabadba.)

dsc03586_wp.jpg

dsc03581.jpg dsc03586.jpg

dsc03593.jpg misel.JPG

Lujzi cica elveszett

2006. december 14., csütörtök

December 2-án elveszett Lujzi névre hallgató 2 éves, fekete-fehér félperzsa cicám a XI. kerületből, Kelenvölgyből. Kérem jelentkezzen, aki látta. Nagyon hiányzik.

Tel.: 30/908-0226

lujzi.jpg

ELVESZETT, KERESSÜK

2006. december 11., hétfő

Keressük a II. kerületi Szász Károly u. 1.-ből december 2-án este eltűnt, feltűnően hosszú farkú cirmos házimacskát, Hapcit.

Ha befogadtad, vagy akár csak láttad, kérjük, jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

További infó és fotók: http://www.krank.hu/hapci/index.html

Minden segítségért hálásak vagyunk.

hapci.jpg

Lány cica gazdát keres

2006. december 10., vasárnap

Gazdára talált!

(2006.12.06 óta Dunaharaszti, Nádor utcába hozzánk szegődött és itt van mindennap. Rozsdafoltos hízelgő, lány cica. Nagyon szép! Valószínűleg elveszett de az is lehet hogy kicsapták. Keresnénk neki gazdit! Aki szeretné jelentkezzen!)

papp1_wp.JPG

papp1.JPG papp2.jpg papp3.JPG

Gazdát kereső félfarkú cica

2006. december 04., hétfő

Esélytelenek klubjából:
Ezt az 1 év körüli nőstény cicát egy bontásra ítélt társasházból menttték ki polgárőrök. Korábban baleset érhette, mert a farka kb. fele olyan hosszú, mint kellene.
Rendkívül kedves, ölbe bújós jószág, szokása, hogy finoman harapdálja az ember kezét. Nem úgy, hogy fájjon, csak szeretetből. Már többen is gondolkodtak a befogadásán, de a farka miatt mindig más cicát választottak helyette.
Szívem csücske a Happy Cats Alapítványnál várja az igazit, ők csak lakásba adnak örökbe cicát.
Érd.: 06/30/443-5435 http://www.happycats.hu/
ff2.jpg

ff1.jpg