Nagyon szép kiscicák gazdit keresnek!!!

3 kiscica gazdit keres. 2 fiú, és egy kislány, a kislány: szürke cirmos, a kisfiuk: az egyik szürkecirmos, a másik szürke fehér.
Nagyon aranyosak, esznek-isznak maguktól, igazi kis pamut gombolyagok.
Nagyon sürgős lenne,mert nekünk már 7 befogadott cicánk van, akik mellett egyszerűen plusz 3 cicát lehetetlen tartani…. Már a 7 is megterhelő.
És most, 3 kis gyönyörűség ismét megtalált… de valamikor határt kell szabni nekik…
Szeretném ha szerető, gondoskodó gazdikhoz kerülnének!

Érdeklődni: tsusu(kukac)freemail(pont)hu


4 hozzászólás ehhez: “Nagyon szép kiscicák gazdit keresnek!!!”

  1. Illés Gabriella írta:

    szia!
    érdeklődnék,hogy a szürke fehér kiscica megvan-e még?
    lehet h elvinném,ha még megvan!
    köszi előre is!
    Gabi

  2. Zsuzsi írta:

    Szia Réka!
    Az idősebbik alomból pont a szürke-fehér kisfiú cica maradt meg…:)
    A másik alomban, akik most lesznek két hetesek van egy zsemlés vörös, egy szürke cirmos, és egy cirmos szerű.. A nemüket még nem tudom megmondani.:S
    Viszont a kis szürke-fehér fiú már elvihető, eszik, iszik, és ha van neki alom, akkor használja is…:) Képet tudok még róla küldeni ha érdekel, viszont akkor kéne még egy email cím…:) A telefon számom: 06-20-225-04-41 ha esetleg érdekel, bátran keress. Bp. től 30 km-re lakom, de megoldható hogy felviszem pestre a cicát.:)
    Üdv:
    Zsuzsi

  3. Dolcsig Réka írta:

    Szia,

    Érdeklődnék, hogy van-e még kisfiútok? Ha ebben az alomban nincs, akkor is szeretnénk megnézni őket. A következő alomban is lesznek szürkék? Igazából mi egy szürke csíkos kiscicát szeretnénk, de a fehér nyakas is nagyon tetszik. MI Kerepesen, sorházban lakunk. Inkább a akásban tartanánk, mert félünk, hogy elvándorol. Fiatal házasok vagyunk és régi vágyunk egy cica, csak panelben nem akartuk „kínozni”.
    Köszi
    Réka

  4. Zsuzsi írta:

    Nagy bajban vagyok… A 7 cica közül akiket befogadtam, összesen 2 lány van. Most a nagyobbik nőstény cica kölykeit hirdetem itt. DE: a kisebbik nőstény most szült meg. Igazság szerint még csak 9 hónapos körül lehet, és csak az összel akartuk ivartalanítani, nem gondoltuk, hogy már terhes lehet. De rosszul gondoltuk… most, 5 perce szült meg nekem még 3 kiscicát!!!! Egy szürkét, egy vöröset, és egyet amit még nem tudok eldönteni hogy milyen színű. Így az eltartani való macskáink száma 13ra nőtt!! Tarthatatlan! Megölni, kirakni valahol, nincs szívem, 20 éves vagyok, és a szüleimmel élek, lassan a macskákkal együtt raknak ki. Nagyon szépen kérem, hogy akit esetleg cica, vagy tudnak valakit akit érdekelhet, akkor ajánlják őket. A gyorsabb ügy érdekében megadom a telefon számomat is : 06-20-225-04-41! És mint mondtam, akik a képen láthatóak azonnal vihetők, sőt, viszem őket hogyha kellenek valakinek, a most született kicsik csak 6 hét múlva!
    Köszönöm mindenkinek aki tesz az ügy érdekében!

Írj egy kommentet