Tomó cicánk elveszett!!

Tomó nevű cicánk 05.03-án szökött meg az Illés utcából a nyolcadik kerületből.
2006-os születésű fekete herélt fiú, nagy termetű lett ettől, eltűnésekor olyan 6-8 kiló volt.
Különös ismertető jele olyan a két szemöldökénél, mintha kopaszodna. Oltott féregtelenített cica. A környéken nem találtunk, hiába plakátoltuk ki a keresést, amit sajnos a „jóindulatú” emberek másnapra el is távolítottak. Vidéki macska volt, szeretett csavarodni, így szinte bárhol lehet. 2 kutyával nött fel, így nem igazán fél a kutyától.
Szeret zacskózni, azaz csörögni a zacskóval, papírral, ha nem keltünk fel időben a harmónika ajtót csapkodta, élénk ugrálós cica, aki hatalmasakat ugrik, kedvenc helye a hűtő teteje volt.
Ha a kutyákat sétáltattuk Parádon jött utánunk, és olyan 2 méteres távolságból követett bennünket, így nem fél az autótól sem. A nyakán még látszik a cicanyakörv kopása, mert elég sokáig volt rajta. Nagyon szeretnénk megtalálni.

E-mail címem: h_ewa(kukac)citromail(pont)hu
Telefon: 70/602-19-48


2 hozzászólás ehhez: “Tomó cicánk elveszett!!”

  1. h_ewa írta:

    Cicaevő ! Nagyon elkeserített amit írtál, ha ennyire ellenségesen vélekedsz dolgokról, minek olvasod ezt az oldalt? Rendszeresen költözteted… vittem volna sintértelepre? Magunkkal hoztuk, mert hozzánk tartozik. Fogalmad sincs mibe kerül a macskaalom, a finomságok neki, nem olcsó mulatság, ráadásul a „kis párduc” még mindenféle bosszantást is kitalált állandóan. Ha úgy gondolkodnék, mint Te Cicaevő, nem keresgélném kétségbeesetten, de a részünk lett 3 év alatt, mindenféle rosszalkodásával együtt. Nem tudom, hogy lógott meg, szinte félszemem mindig rajta volt, valószínűleg résnyire nyitva hagyott ablakon lógott ki, és utána „hála az ilyen jóindulatú embereknek”, kihajthatták az utcára.

  2. Beti írta:

    Cicaevő, te mit képzelsz magadról! :O
    1. Valószínű, hogy bolhanyakörvről van szó, ami a cica érdekeit szolgálja. Miért ítélkezel kellő információk nélkül?
    2. Amikor elköltözött vidékről, ott kellett volna hagynia? Nem az a felelős viselkedés, hogy magával hozta?
    3. Szerinted keresné, ha nem lenne fontos, hogy megtalálja?
    4. Nem vetted még észre, hogy a macskák minden körülmények között megőrzik a függetlenségüket? És csavarognak….Feltehetőleg nem engedték ki a lakásból itt Budapesten, csak kilógott. Kicsit gondolkozz néha!

Írj egy kommentet