Keleti rövid szőrű lány cica gazdit keres

Gazdára talált

2008 májusában vettem egy keleti rövid szőrű lány cicát, akinek érkezése után súlyos allergia alakult ki nálam. Hónapok óta küzdöm a problémával, az eredmények elkeserítőek, 4 keresztes macskaszőr és macskahámsejt allergiám van, amit már gyógyszerekkel sem tudok kordában tartani.
Azért fordulok Önökhöz, mert cicámtól fájó szívvel meg kell válnom, de menhelyre nem szeretném beadni, de muszáj neki új gazdit keresnem. Ismerősök, rokonok nem tudnak segíteni, sajnos.
Lelkiismeretes, gondos, állatbarát gazdit keresek, aki szívesen lenne gazdija egy 10 hónapos gyönyörű, imádni való cicalánynak. 2008 február 9-én született, szobatiszta, karomkoptatóhoz szokott, jó étvágyú, kedves kis drágaság. Nagyon fáj, hogy meg kell válnom tőle, de sajnos, az asztma veszélye miatt kénytelen vagyok.
Szeretnék JÓ gazdit találni neki! Szaporítók kíméljenek!!!


3 hozzászólás ehhez: “Keleti rövid szőrű lány cica gazdit keres”

  1. Tóth Terézia írta:

    Gyönyörű a cica, nagyon kecses. Én szívesen örökbe fogadnám, Mosonmagyaróvárról írok. Remélem gondos gazdija lesz a cicának. A privát-email címére is írtam.

  2. Gyöngyösi Terézia írta:

    Szeretném megkérdezni,hogy hol van a cica.Én Gödöllön lakom és foglalkoztat a gondolat,mivel egyedül élek,hogy befogadnék egy cicát.Köszönöm.Terézia.

  3. Cicaevő írta:

    A szaporítóktól úgy tudod a cicát tuti bevédeni, hogy ivartalanítod… ami ebben a korban már rég esedékes volna.

Írj egy kommentet