Állatvédelmi rendezvény – nem csak felvonulóknak! – 2008. október 5.

Az Állatok Világnapja alkalmából megrendezett felvonulás után borkóstolóval egybekötött állatvédelmi rendezvény lesz a Vajdahunyad várban; a belépőjegyekből befolyt összeggel a szervezők alapítványunk MiniMenhely-részlegét támogathatják.

A rendezvény időpontja: 2008. október 5. (vasárnap) 12:30

Helyszín: Vajdahunyad vára – Román épület nagy Tanácsterem –Jáki kápolna mellett (Budapest XIV. kerületében, a Városligeti-tó ún. Széchenyi-szigetén)

A belépőjegy 1500 Ft.
A szervezők kérik, hogy (az étel-italmennyiség kiszámításához) lehetőség szerint jelezzék előre részvételüket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefon: 06-20/983-4743
e-mail: gellai932(kukac)t-online(pont)hu

Programok:
12.30-tól borkóstoló (a balatonlellei Bujdosó Pincészet – www.bujdoso.com – borai, zsíros kenyér).

Előadások (13 órától):

Michelberger Anna, Szpéhi Fatime: Bemutatkozik a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-programja
A MiniMenhely projekt állatbarát önkéntesek összefogásával indult be 2004. áprilisában a Noé Állatotthon Alapítvány programjaként; célja a sintértelepekre került, megkínzott állatok szervezett mentése, rehabilitációja és örökbe adása. (Bővebben: www.minimenhely.hu)

Dr. Kozma Tamás (főállatorvos, Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepe): Illatos út, a Fővárosi közterület-felügyelet Állategészségügyi telepének bemutatása. (www.illatosut.hu)

Dr. Kubinyi Enikő (tudományos munkatárs, ELTE Etológia Intézet): Újabb esély. A menhelyre kerülés okai, a sikeres adoptáció feltételei, a beilleszkedés nehézségei. (http://etologia.aitia.ai)

Leczki Sarolta (a Pannon kutyás Kutató-Mentő Csapat vezetője): A Pannon kutyás Kutató – Mentő Csapat munkája.
A csapat célja védeni, menteni az emberi életet a rendelkezésünkre álló eszközökkel és lehetőségekkel, a bajbajutott emberek megsegítése tekintet nélkül nemzeti hovatartozásukra, fajukra, nemükre, vallásukra, politikai nézeteikre és anyagi helyzetükre, bárhol és bármikor a világon, szoros együttműködésben a többi magyar és más nemzeti, valamint nemzetközi szervezetekkel. (www.pkkm.org)

Dr. Lassó Attila (állatorvos-tanár, lovas- és lovastorna szakedző): A ló és az ember kapcsolata a XXI. században. Kommunikációs módszerek (pl. Tellington módszer) bemutatása. (www.pennyklub.hu)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Írj egy kommentet